Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben ereyon.com.tr den N82 yi aldım bugün elime ulaştı. Sitesinde KVK, Genpa garantili yazıyordu fakat ne kutusunda nede telefonda bu ikisinden birinin bandrolünü filan göremedim. Sadece "Nokia Kom A.S. Garantisi" yazıyor telefonda(kutusunda da telefonun içinde de). Bunun üzerine ereyon u aradım ordakiler bu telefonun yine KVK veya Genpa dan birinden çıkmış olduğunu ama artık Nokia garanti işinde böyle yaptığı için artık Nokia Kom yazıyor dediler. Kvk veya Genpa yetkili servisleri garantisi kapsamında dediler.
    Bu işe ne diyorsunuz? Bu telefonun Kvk mı yoksa Genpa çıkışlı mı olduğunu nerden anlarım? Yani bunu bir şekilde onaylatmak istiyorum. Grey olmasın bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaksoy1 -- 16 Haziran 2009; 23:28:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

N82 patlaması oldu memleketimde

Adaletmi bu yaa biz zamanında ne kdr verdik şimdi herkez 6oo TL ye falan alıo neyse maksat herkez alsındır umarım

• Arkadaşlar bizm bu Ana Konuya 1 İmza yapaLım ya artık herkezde var bu ara n95 forumundan bile üstün farkla üstlerdeyiz daha da reklamımız olsun varsa yapabilen kodu falan hazırlayıp versin buraya

Saygılarımla
  • v10 için güncelleme zorunlumudur

birde ekolayzır ayarlarını bilen var mı
  • ayrıca ing tur - tur ing sözlük arıyorum arkadaşlar
  • Güncellesen iyi olur.İlk versiyon çünkü bayağı bir sorunu vardı.Ama yeni versiyonla gelen + 'lar ve - 'ler sana uyuyorsa yap derim
    quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

v10 için güncelleme zorunlumudur

birde ekolayzır ayarlarını bilen var mı

------------------

Nokia Kom A.Ş yazıyorsa kvk ve genpa garantisi olduğu doğrudur.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.İçim rahat olsun dersen git bi kvk veya genpa yetkili servisine yada telefonla sorabilirsin imei numaranı vererek
    quote:

Orjinalden alıntı: kaanaksoy1

Arkadaşlar ben ereyon.com.tr den N82 yi aldım bugün elime ulaştı. Sitesinde KVK, Genpa garantili yazıyordu fakat ne kutusunda nede telefonda bu ikisinden birinin bandrolünü filan göremedim. Sadece "Nokia Kom A.S. Garantisi" yazıyor telefonda(kutusunda da telefonun içinde de). Bunun üzerine ereyon u aradım ordakiler bu telefonun yine KVK veya Genpa dan birinden çıkmış olduğunu ama artık Nokia garanti işinde böyle yaptığı için artık Nokia Kom yazıyor dediler. Kvk veya Genpa yetkili servisleri garantisi kapsamında dediler.
    Bu işe ne diyorsunuz? Bu telefonun Kvk mı yoksa Genpa çıkışlı mı olduğunu nerden anlarım? Yani bunu bir şekilde onaylatmak istiyorum. Grey olmasın bu?

• reis abi telefonu hackledim n-gage kurulumunu sırayla yapıyorum N-Gage Installer v1.20.1459 dosyası yüklemenin tam sonunda ( Please reboot your device after installation ) hatası veriyor ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ arkelog77 : Ben çok uzak kaldım o konulardan.Hala devam ediyorsa çin sitelerinde sertifika verme işi, halledebilirsin tabiiki

@ mylove , @ zewzek : N95 için uygun olan n82ye de uygun olacaktır kanımca

sorun uymaması değil sitesinden yapılıyor beceremedim bir türlü sorun orda n95 inkinin uycaını bende düşünüyorum çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

ayrıca ing tur - tur ing sözlük arıyorum arkadaşlar

http://rapidshare.com/files/162817417/SlovoEd.Classic.TR-ENG.ENG-TR.rar

quote:

Orjinalden alıntı: cepkurdu

reis abi telefonu hackledim n-gage kurulumunu sırayla yapıyorum N-Gage Installer v1.20.1459 dosyası yüklemenin tam sonunda ( Please reboot your device after installation ) hatası veriyor ne yapmam lazım

o hata değil ki. bildiri. herkese çıkıyor o. cihaza restart at kurulum bitince diyor.

• valla ben de dün düşünmüştüm bu fikri.imza olsa çok iyi olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: talisman_55

Arkadaşlar bizm bu Ana Konuya 1 İmza yapaLım ya artık herkezde var bu ara n95 forumundan bile üstün farkla üstlerdeyiz daha da reklamımız olsun varsa yapabilen kodu falan hazırlayıp versin buraya

Saygılarımla
  • muho gelmedimi kargon hala
  • gelmedi Allah kahretsin.bekliyoruz bakalım.hala yolda yazıyor.
  • dostum bnm telefon eskidi snnki gelcek inş. bende şu vodafone messengeri bi çözemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zewzek

dostum bnm telefon eskidi snnki gelcek inş. bende şu vodafone messengeri bi çözemedim

Bu msn in hiç mi meraklısı yok kimse bilmiyor yaw Arkadaşım Sen denedinmi N95 yazılımını ?
  • denemeye çalıştımda vodafone un attığı msj daki linke tıklıorum linkten indirceksin dior gene gidior vodafonecom.tr sitesine bağlanıor indirmeyle ilgili birşey çıkmıor.
  • ereyon genelde grey marketin mallarını satar haberin olsun...
  • quote:

denemeye çalıştımda vodafone un attığı msj daki linke tıklıorum linkten indirceksin dior gene gidior vodafonecom.tr sitesine bağlanıor indirmeyle ilgili birşey çıkmıor.

Benim telefon az önce geldi ancak Vodafone nin gönderdiği msn linkinden msn yükleme diyebirşey çıkmıyor nedendir ? hack yapmadım ondanmı acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

quote:

denemeye çalıştımda vodafone un attığı msj daki linke tıklıorum linkten indirceksin dior gene gidior vodafonecom.tr sitesine bağlanıor indirmeyle ilgili birşey çıkmıor.

Benim telefon az önce geldi ancak Vodafone nin gönderdiği msn linkinden msn yükleme diyebirşey çıkmıyor nedendir ? hack yapmadım ondanmı acaba.

arkadaşım msn nin hack la alakası yok
    telefonundanwww.fring.com gir msn ni indir olsun bitsin

• quote:

Orjinalden alıntı: assault79

quote:

Orjinalden alıntı: mylove

quote:

arkadaşım msn nin hack la alakası yok
    telefonundanwww.fring.com gir msn ni indir olsun bitsin

Arkadaşım Vodafonun bu hizmetini bu programla ücretsiz kullanabilecekmiyim ?

• msn de hack die bişey yokta zaten biz vodafone bedava msn den faydalanmaya çalışıoruz snn dediğin ücretli sanırım
  • 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.