Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: umutince13

hosbuldu hosbulduk :)
    garmin ücretsiz demi

Normalde paralı da Reis sağolsun çözmüş programı ücretsiz çatır çatır kullanıyoruz siteyi incele işine yarayan çok şey bulacaksın
  • yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Slm beyler telefonu hack yapmak için en iyi ve güvenilir yöntem hangisi ?

zaten bütün hack yöntemleri aynı mantıkla gerçekleştiriliyor sana en kolay hangisi geliyorsa onu dene
  • quote:

Telefonun Versionuna bağlı.
  • gercekten guzel bir telefn hayırlısıyla ilk kez açtım fakat kablosuz modemime bağlanamadım msne girmek için :) ayrıca gprs ayarlarını sileyimmi bi arkadaşa olmuştu wireless sinyali düşünce gprs ten indiriyor ve kontorler catır catır gidiyor sileyimmi gprs ayarlarını :)
  • Bu stedeki çoğu arkadaş benim gibi sertifikalarını çin sitelerinden aldılkar ve henüz bir sorun yaşamadık.Zaten faturanız varsa problem olmaz sanıyorum.Opda diye çin sitesinden imei nosu vererek ki vermeden zaten olmuyor.sertifika aldınızmı gerisi çok kolay.
  • Bu arada aramıza yeni katılan tüm N82 ci arkadaşlar hoşgeldiniz ve telefonlarınızı güle güle kullanın.Bence nokianın en iyi telefonunu aldınız.
  • gercekten guzel bir telefn hayırlısıyla ilk kez açtım fakat kablosuz modemime bağlanamadım msne girmek için :) ayrıca gprs ayarlarını sileyimmi bi arkadaşa olmuştu wireless sinyali düşünce gprs ten indiriyor ve kontorler catır catır gidiyor sileyimmi gprs ayarlarını :)

Biraz fazla oluyorumda hack ne işe yarıyor telefonda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkem

quote:

Benim versiıon v 10.0.0.46
    tarih 24 10 2007

Version güncelleme gerekmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

Bu stedeki çoğu arkadaş benim gibi sertifikalarını çin sitelerinden aldılkar ve henüz bir sorun yaşamadık.Zaten faturanız varsa problem olmaz sanıyorum.Opda diye çin sitesinden imei nosu vererek ki vermeden zaten olmuyor.sertifika aldınızmı gerisi çok kolay.

Ben de düşünüyorum Çin sitesinden sertifika ama tırsıyorum da v.10' da kaldık bu yüzden.
  • quote:

quote:

quote:

tarih 24 10 2007

v20'ye kadar sertifikasız hack yapılabiliyor:
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/eski-fw-ler-icin-imzasiz-uygulama-yukleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t15.html

v20'den sonrası sertifika gerenktiriyor:
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/yeni-fw-ler-icin-imzasiz-uygulama-yukleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-helloox-v1-03-t156.html
    by Reis

Eğer güncellersen imei no' yu vererek yukarıda Reis' in anlattığı gibi telefonu Hack' leyebilirsin

• quote:

quote:

quote:

tarih 24 10 2007

Evt bence gerek,çok artıları var ama reisin dediği gibi eksileride var mesela hacklaman için sertifika gerek,yoksa birçok programı yükleyemezsin.
  • Arkadaşlar phoenix diye bir program var ve onunla v 20 yi yükleyebilirsiniz deniyor ama bende problem yarattı ve v31 i yükledim.Eğer faturanız varsa telefonunuz klonlansa bile faturayı ibraz edip faal durumu devam ettirebiliyorsunuz.Sadece bir form doldurup gönderiyorsunuz amaşu ana kadar çin sitelerinden şikayetci olan arkadaşa rastlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar phoenix diye bir program var ve onunla v 20 yi yükleyebilirsiniz deniyor ama bende problem yarattı ve v31 i yükledim.Eğer faturanız varsa telefonunuz klonlansa bile faturayı ibraz edip faal durumu devam ettirebiliyorsunuz.Sadece bir form doldurup gönderiyorsunuz amaşu ana kadar çin sitelerinden şikayetci olan arkadaşa rastlamadım.

kafamı kurcalayanda oydu benim yani kapansa bile açtırabilmekte sıkıntı yaratır mı diye. Gerçi telefonu incelemedikten sonra anlayamazlarda. Ben karar veremediğim için v.10' da kaldım karar verince yükselteceğim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tarih 24 10 2007

v20'ye kadar sertifikasız hack yapılabiliyor:
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/eski-fw-ler-icin-imzasiz-uygulama-yukleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t15.html

v20'den sonrası sertifika gerenktiriyor:
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/yeni-fw-ler-icin-imzasiz-uygulama-yukleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-helloox-v1-03-t156.html
    by Reis

Eğer güncellersen imei no' yu vererek yukarıda Reis' in anlattığı gibi telefonu Hack' leyebilirsin

buradaki yapılanı yaptım ancak
    v20'ye kadar sertifikasız hack yapılabiliyor
    Yazılanı yaptım ancak süresi geçmiş sertiika yazıyor :( ne yapmam gerek arkadaşlar ?

• Telefonun tarihini 3 ay geri al bakalım yükleyecek mi? olmadı 6 ay geri al
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

az önce telefona bi iphone teması yükledim ki iphone kıskanır o cinsten.kız gibi oldu tel

ssmuho temanın linkini koyabilirmisin, bizde indirsek çok makbule geçer.

• Oluyor nereye yüklüyim ? hafıza kartımı telefon hafızasımı
  • quote:

Oluyor nereye yüklüyim ? hafıza kartımı telefon hafızasımı

Telefon hafızasına yükle programı
  • N82 alırsam sanırım güncellemeyeceğim. IMEI no vermeden unsigned çalıştırmak için V20 ve daha eskisi gerekiyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.