Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reis benim sorunum hakkında bi fikrin varmı ne yapmalıyım?
  • Arkadaslar 750 Liraya Sıfırını buldum.Küçük bir ilçede oturuyorum da Telefon fiyatları biraz fazla.Fiyat iyimidir ?.Adam Şu an kullandığım w610i 150 ye saydı.Forumda 120 Ye satamıyrum o bakımdan iyi geldi fiyat Bu fiyata alınırmı?
  • Yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor.Hack mevzusuna girmediysen bence son firmware i yükle derim
    quote:

Orjinalden alıntı: arkeolog77

Arkadaşlar benim N82 son 1 haftadır reset atmaya başladı bazen müzik çalarla opera mini aynı anda çalışırken bazen farklı program geri planda çalışırken arama geldiğinde vs.... bazende bir iki program açıkken donma yapıyor...Ben bunun hafıza kartından kaynaklandığını düşünmüştüm zira biraz dandik bi markaydı...Bunun için yeni hafıza kartı aldım sandisk in ama sonuç yine aynı...Telefona bi kaç kez format attım ama sonuç aynı Cihazın versiyonu 20.0.062...Acaba sorun donanımsalmıdır yazılımsalmı? Servise vermek istemiyorum güncelleme yapsam düzelirmi?

-------------------
    Bağlanana kadar beklemelisin.Hava kapalı ise de etkiler ,bağlanmayabilir.Nokia maps i kontorsüz kullanmak mümkün.tam bilmiyorum yerini ama nokia maps teki özellikler bölümünden internet ayarlarını silmen gerekiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

@reis

sitendeki garmini anlattığın şekilde indirdim ve çalıştırdım emeğin için binlerce kez teşekkür ederim.
    sorum şu gps kullanmadım daha önce

çalıştığım yerden gps camı kenarında oturmama rağmen girmiyor 10-15 dk da bile

cam kenarına gidip gökyüzüne tutuyorum açık şekilde yine de olmuyor

nokia map te hiç olmuyor zaten kontörsüz

gps alıcısı ne işe yarar çözemedim

Bu arada herkese merhaba .........

• quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

Arkadaslar 750 Liraya Sıfırını buldum.Küçük bir ilçede oturuyorum da Telefon fiyatları biraz fazla.Fiyat iyimidir ?.Adam Şu an kullandığım w610i 150 ye saydı.Forumda 120 Ye satamıyrum o bakımdan iyi geldi fiyat Bu fiyata alınırmı?

Sanırım son günlerde internet sitelerinde sıfırı 599 tl.dir.Hepsiburada sitesini bir incele istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

quote:

Arkadaslar 750 Liraya Sıfırını buldum.Küçük bir ilçede oturuyorum da Telefon fiyatları biraz fazla.Fiyat iyimidir ?.Adam Şu an kullandığım w610i 150 ye saydı.Forumda 120 Ye satamıyrum o bakımdan iyi geldi fiyat Bu fiyata alınırmı?

Sanırım son günlerde internet sitelerinde sıfırı 599 tl.dir.Hepsiburada sitesini bir incele istersen.

Evet hocam da internetten alışveriş hiç yapmadım.Birde 2.el olarak bnm telefonu alması güzel.
  • dostlar aman dikkat edin refurbished urun almayasınız sakın.benden size tawsıye turkcell ekstralardan abone merkezlerınden guvenlık etıketı acılmamıs uzerı jelatınlı urun almanızdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: serkem

telefonu aldığımdan beri arada kalmış vaziyetteyim lütfen cevaplarsınız çok hayır duası alacaksınız.

Reis-i Eagles pm attım size de.

v20'ye kadar sertifikasız hack yapılabiliyor:
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/eski-fw-ler-icin-imzasiz-uygulama-yukleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t15.html

v20'den sonrası sertifika gerenktiriyor:
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/yeni-fw-ler-icin-imzasiz-uygulama-yukleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-helloox-v1-03-t156.html

sen v10'sun. sertifika almana gerenk yok eğer güncellemiceksen.

çok sağol reis bilgilerinle aydınlattın beni

• Şu ana kadar hack olayı ile hiç ilgilenmedim belki ilerde denerim, v31 de sanırım sertifika alarak çözülüyo...Ben en iyisi güncelleme yapayım belki sorun çözülür Heralde v31 in v20 ye oranla artısı da çoktur

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor.Hack mevzusuna girmediysen bence son firmware i yükle derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeolog77 -- 16 Haziran 2009; 21:45:56 >
  • @ arkeolog77 : Ben hep son versiyonu kullanırım..Sertifika ile hallederim diyosan ztn hiç bekleme bile derim.

Bu arada herkes reis ten sorunlarını çözmesini bekliyor , tamam bu işi bilenler çok az burda ama biraz insan kendisini sıksa istediği şeyi kendi bulabilir ve sorununu kendisi çözebilir.Biraz daha araştırmacı olabiliriz bence
  • Sertifika işini sanırım halledebilirim, halledemesemde çok sorun deil...Bu arada aslında burdan çözüm istemeden önce baya bi uğraştım çözmek için...Bi tek güncelleme yapmadım hard format soft format hafıza kartına format olmadı yeni bi hafıza kartı vs...
  • Slm Beyler. Vodafone Messenger ücretsiz biliyorsunuz,
    Desteklediği telefonlar
    nokia:6630-e65-n73-n70-n95-n95(8gb)-6280-6300-5300
    samsung e250-u700-e250i-e251
    sony ericsson w910i-k750i

Deneyen arkadaşlar bilirler, Sorum şu Vodafone Messenger ücretsiz kullanabileceğimiz N82 için uyan messenger varmı ?
  • ben hepsiburada dan havale ile 570 liraya sipariş ettim.inşallah yarın gelecek.750 lira çok gibi.internetten alışverişte hepsiburada en güvenilir firmalardan biridir.ama dediğim gibi sen bilirsin.
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

ben hepsiburada dan havale ile 570 liraya sipariş ettim.inşallah yarın gelecek.750 lira çok gibi.internetten alışverişte hepsiburada en güvenilir firmalardan biridir.ama dediğim gibi sen bilirsin.
    quote:

ssmuho mrk ettimde sorması ayıp 570 e ne kadar havale parası aldılar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Slm Beyler. Vodafone Messenger ücretsiz biliyorsunuz,
    Desteklediği telefonlar

Deneyen arkadaşlar bilirler, Sorum şu Vodafone Messenger ücretsiz kullanabileceğimiz N82 için uyan messenger varmı ?

aynı durumu bende sorcaktım sen sormuşsun. eğer n82 de vodafone msn i açarsan bulursan banada mutlaka ilet olurmu sabahtan beri uğraşıorum denemediğim yol kalmadı uyuz oldum kendime bide n82 bugun geldi biliorsunuz yabancısıyım bi halt beceremedim hadi salıcakla

• @ arkelog77 : Ben çok uzak kaldım o konulardan.Hala devam ediyorsa çin sitelerinde sertifika verme işi, halledebilirsin tabiiki

@ mylove , @ zewzek : N95 için uygun olan n82ye de uygun olacaktır kanımca
  • ben fortis banktan yaptım havaleyi.hepsiburada ya fortis havale ücreti almıyorlar.
  • @ enigmaenergy : Çok saol bilgilendirme için
  • quote:

Orjinalden alıntı: zewzek

quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Slm Beyler. Vodafone Messenger ücretsiz biliyorsunuz,
    Desteklediği telefonlar

aynı durumu bende sorcaktım sen sormuşsun. eğer n82 de vodafone msn i açarsan bulursan banada mutlaka ilet olurmu sabahtan beri uğraşıorum denemediğim yol kalmadı uyuz oldum kendime bide n82 bugun geldi biliorsunuz yabancısıyım bi halt beceremedim hadi salıcakla

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ arkelog77 : Ben çok uzak kaldım o konulardan.Hala devam ediyorsa çin sitelerinde sertifika verme işi, halledebilirsin tabiiki

@ mylove , @ zewzek : N95 için uygun olan n82ye de uygun olacaktır kanımca

Tşk kardeş. Benim telefon yolda henüz gelmedi deneyen varmı arkadaşlar ?

• reis-i eagles usta yeni aldığım n82 ye imzasız program yüklemek istiyorum. sizin sitede 2 farklı yöntem vardı: yeni fw'ler ve eski fw'ler için, acaba hangi yöntemi uygulamam gerekiyor.( sürüm: v10)
  • N82 patlaması oldu memleketimde
  • 
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.