Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar N82 telefonumda video çekerken donmalar oluyor, bunu sebebi nedir??? Telefonumun sürümü v.31.0.016 RM313 yüklü. Video donması neden yapar acaba. Telefonumdada 8 GB lik hfıza kartı var hafıza kartımda 7 GB ı dolu. Acaba hafızaya alırkende yaparmı. Sebebi nedir bunun????
  • nokianin sitesinde neden güncellemesi yok arkadaslar.n 82 üvey evlat mı olmus fiyatını da ucuzlattılar artık para kazanmiyoz siteden silelim mi demisler.nedir yani
  • nokia düşündüğünüz kadar ucuz bi firma değil.
    yurt dışında telefon hep ucuzdu fiyatlar burda hep abartı idi yavaş yavaş normale döndü
    ben 1 yıl önce 520 ytl ye yurt dışından aldım hala da o fiyata gelmiş değil
    parayı kazanan nokia değil kvk bv kazıklayıcı kuruluşlar maalesef
    zamanında dolar ucuz iken telefon başına %100 e yakın kar sağlıyolardı
    dolar artınca karları baya bi azaldı mecburen
  • orası şakası zaten de güncellemesi neden yok acaba onu merak ettim. telefonu alıcam büyük ihtimal de aklımda soru işareti kalmasın.
  • arkadaşlar sorunuma acil olarak cevap verirsiniz sevinirim telefonumda uygumlamar açılmıyor ve durmadan uygulama hatası mesajları çıkıyor mesela durup duran yerde;

Uyg. kapandı:
    Main
    KERN-EXEC 3

mesajlara girince(vs uygulmalar)

gibi hata uyarı mesajları çıkıyor bunlar ne anlama geliyor durmadan çıkıyorlar mesaj çekemiyorum artık çünkü uygulama çalışmıyor galireide öyle acil cevap yoksa format çekeceğim!!!!!!!!!
  • mesajla ilgili bazı programlar telefonun exe dosyasını bozabiliyor
    benim taa 6260 da başıma gelmişti
    mesaj şifreleme programı yüklemiştim
    o bozmuştu mesajlar kısmını
    format atmak zorunda kalmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

arkadaşlar sorunuma acil olarak cevap verirsiniz sevinirim telefonumda uygumlamar açılmıyor ve durmadan uygulama hatası mesajları çıkıyor mesela durup duran yerde;

Uyg. kapandı:
    Main
    KERN-EXEC 3

mesajlara girince(vs uygulmalar)

gibi hata uyarı mesajları çıkıyor bunlar ne anlama geliyor durmadan çıkıyorlar mesaj çekemiyorum artık çünkü uygulama çalışmıyor galireide öyle acil cevap yoksa format çekeceğim!!!!!!!!!

yazılımsal problem oluşmuş. hard format at.
  • selamlar.

n82 inizi değiştirmek isteseniz... ne almayı isterdiniz şu an piyasada olan tellerden_???

benim aklımdan n85 geçiyor oda sorunlu deniyor...

dokunmatik ekran diyeceğim... 5800 sorunlu deniyor. samsung alsam satsam zarar...

lg de çok iyi deniyor ama renoir oda pahallı gibi... iphone kısıtlamalı her uygulama olmuyor...

c905 diyorum onda da program desteği ne derecede bilmiyorum wede ağır ama kaliteli tabiki...

ben sadece dışardan okuduğum yorumları yazdım...

sizin fikirleriniz neler, önemli çünkü_???

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

selamlar.

n82 inizi değiştirmek isteseniz... ne almayı isterdiniz şu an piyasada olan tellerden_???

dokunmatik ekran diyeceğim... 5800 sorunlu deniyor. samsung alsam satsam zarar...

lg de çok iyi deniyor ama renoir oda pahallı gibi... iphone kısıtlamalı her uygulama olmuyor...

c905 diyorum onda da program desteği ne derecede bilmiyorum wede ağır ama kaliteli tabiki...

saygılar.

n82 imi değiştirmem şimdilik çünkü şu piyasanın en iyi telefonu
    n85 i unut kızaklı telefondan uzak dur
    5800 görünüş itibariyle güzel olsada kulanıcılar tarafından baya sorun veren bir telefon
    c 905 e gelince hakikaten se kaliteli bir marka ama baya bir eksiği var...

illa alacam sıkıldım dersen 3 5 ay bekle se w995 modeli çıkacak alırsın yada n 87 çıkacakmışş..ama acele etme şu anlık bekle 2009 son çeyreğinde çok güzel telefonlar geliyor....

• ryangiggs benim mesajlarla ilgili bi problem değil zaten tümden uygulmarla ilgiliydi

reis cevabın için çook tşk ederim neyse dediğin gibi artık bi format atmam gerekicek telefonu kapatıp açtım belki tekrar düzelir diye ama olmadı hatta açılır açılmaz ingilizce hata mesajı çıktı;

Uyg. kapandı:
    !AlwaysOnlineManagerServer
    CAlwaysOnlineMan 0

tamam dedikten sonra;

Uyg. kapandı:
    ncnlist
    USER 42

yine tamam dedikten sonra;

Uyg. kapandı:
    Main
    KERN-EXEC 3

bu mesajların ne anlama geldiğini biliyor musun?
    reis ben çok wifi takıldım acaba onlarla ilgili bi sorunmuydu çünkü kendi wifim yok şifresiz bulduğum bir kaç wifi ile nete girdim acaba onlardan virüs girmiş olabilir mi?
  • Arkadaşlar selam. Ben Fas/Casablanca'da yaşıyorum. N82 model telefonuma Garmin kurdum (TR haritası var). Programı açtığımda "no map" yazıyor. Neden "no map" diyor ki..
    (uyduya bağlanıyorum) İkincisi istediğim haritayı ve kodunu nereden bulabilirim. TR haritası şu an bi işime yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedonist -- 19 Mayıs 2009; 14:40:01 >
  • tr haritası yüklü olduğu için no map diyebilir sana bulunduğun yerin haritası lazım sanırım
  • N82'i yarın öğlen almayı düşünüyorum ama kime gösterdiysem tipini beğenmediler çok tipsiz falan dediler.Ama ben çok beğendim
    N79'u çok beğendiler ama bende hiç sevmedim N79'u.Acaba teknik özellik olarak N79'mu daha güçlü yoksa N82'mi?
    N79'un işlemcisi mHZ olarak daha hızlı ama N82 dual işlemcili bu durumda n82 daha iyi mi oluyor??
    Bir de son olarak ses kalitesi olarak hangisi daha iyi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

selamlar.

saygılar.

kardeş bende düşündüm bi ara satıp ıphone 3g almayı fakat sonra vazgeçtim arkadaşında dediği gibi illa değiştircem diyorsan bi 2ay daha bekle ıphonenun yeni sürümü geliyor tüm eksiklerini kapatarak gerçi nokiadan sonra ıphone a alışmak baya zormuş işletim sistemi açısından fakat ben bekliyorum istediğim gibi olursa hemen değiştireceğim Bunu okuyanlar sakın yanlış anlamasın n82 herşeyiyle şuan piyasada en üst düzeyde bir telefon eksiksiz hatasız ve en önemlisi sorunsuz fakat 8ayda yada senede bir telefon değiştirme alışkanlığım olduğu için galiba yine değiştireceğim bu huyuma bazen gıcık oluyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

N82'i yarın öğlen almayı düşünüyorum ama kime gösterdiysem tipini beğenmediler çok tipsiz falan dediler.Ama ben çok beğendim
    N79'u çok beğendiler ama bende hiç sevmedim N79'u.Acaba teknik özellik olarak N79'mu daha güçlü yoksa N82'mi?
    N79'un işlemcisi mHZ olarak daha hızlı ama N82 dual işlemcili bu durumda n82 daha iyi mi oluyor??
    Bir de son olarak ses kalitesi olarak hangisi daha iyi???

Neresi tipsizmiş? N82 Transformers'tan Autobot'lardan biriymiş gibi duran bir tipe sahip, bence dikkatli bakın

Teknik olarak N82 daha güçlü. N79 ile defalarca hem kağıt üzerinde hem de gerçekte karşılaştırdım ve sonuç benim için N82'den yana çoğunlukla,http://forum.donanimhaber.com/m_28489867/tm.htm vehttp://forum.donanimhaber.com/m_30989603/tm.htm adreslerinde konu ile ilgili bir çok başka fikir de mevcut.

Dış ses kalitesi ve yüksekliği açısından N82 daha iyi ancak kulaklıkta aynı şarkı ile karşılaştırma şansı elde edemedim henüz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

tr haritası yüklü olduğu için no map diyebilir sana bulunduğun yerin haritası lazım sanırım

Evet doğru olabilir.. Ama sonuçta TR de olsa, harita var:) E peki ben Fas-Morocco-Maroc (Türkçe-ingilizce-Fransızca) haritasını ve kodunu nereden bulacağım.. Bi liste olsa keşke..
  • N95 8Gb topicinde garmin GPS programı için bayağı bir ülkenin haritaları paylaşılmıştı istersen oradaki arkadaşlara bir sor.
  • Arkadaşlar bu N82 de müzik çaları anlayamadım ben. yeni bir mp3 eklemek istiyorum çalma listeme ama hafıza kartına attığım mp3 ü telefon görmüyo! yani müzik çalarda görmüyo. programla veya dosya yöneticisiyle bulabiliyorum mp3 ü ama müzik çalarda çalma listesine ekleyemiyorum sizce sorun nerde? Bu sorun sizde de varmı?
  • Büyük ihtimalle gps modulu uydu ile yerini saptıyor ancak fasa uygun hariat yuklu olmadığından no maps diyor.. arkadaşın dediği gibi paylaşıma bak.. veya fas sitelerine bak arapçan varsa..

quote:

Orjinalden alıntı: hedonist

quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

tr haritası yüklü olduğu için no map diyebilir sana bulunduğun yerin haritası lazım sanırım

Evet doğru olabilir.. Ama sonuçta TR de olsa, harita var:) E peki ben Fas-Morocco-Maroc (Türkçe-ingilizce-Fransızca) haritasını ve kodunu nereden bulacağım.. Bi liste olsa keşke..

• evet arkadaşlar size samimiyetimle söyliyim kaçgün önce n82 aldım eskiden de n73 kullanıyordum. yani n73 bırakırsan dahasını istersen olacağı odur... Allahtan n73 ü satmadım inanın ki n82 nin ekranı yüzünden onu evde bıraktım ve boşboş duruyor. geri n73 aldım ve şuan kullanmaya deveam ediyorum. abi bir ekran bu kadar mı güzel olur. yani su gibi. ekrana çok dikkat ettiğimden çok şaşırdım doğrusu n82 ve dahası bu 16 milyon renk denilen telefonlar n73 ü geçemediler... 256k rengiyle... nasıl söylüyim en iyi aramak yerine kendimize göre telefon aramalıyız artık diyecem ama ekranı güzel olanı kızaklı yapıyorlar sistemi güzel olanların (n82) ekranını kötü yapıyorlar. bizi iyi kekliyorlar oysa ne kadar araştırdım n82 alana kadar....
  • 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.