Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: talisman_55

quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

creative ep-630 gerçekten fiyatının hakkını veriyor fakat 100tl biras fazla nette 60 75 tl arası bulabilirsin ve seni oldukça memnun edecektir

MaaLesef Samsunda bulunmuyor...Adam gibi teknolojik tek yer teknosa orasınında faiş fiyatları malum ve ep-630 99 TL ßende biliyorum 99 TL nin şuan ep-630 için çok olduğunu ama yapıcak bşe yok. . o yüzden bende Sony MDR-nx2 aLdım gayet memnunum

Saygılarımla

peki ondan memnunmusun yani ses kalitesi bas tiz yada dışardan çok ses alıyo mu?

• arkadaşlar wireless ile nete giriyorum ama youtube ne yazıkki burdanda açılmıyor engelli siteleri telefonda nasıl açabiliyoruz biliyormusunuz?
  • ===> N-Gage Güncellendi. | v1.20.1459 + Yamalar <===

Dikkat: Uygulama imzasızdır. İmzasız uygulama işlemi yapılmadıysa ya da sertifikanız yoksa yükleyemezsiniz. Ayrıca sistem dosyalarına erişim gibi hack olaylarının alayı kapalı olsun.

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/232100346/N-Gage.Fixes.v1.20.1459.Unsigned.rar

Kurulum:
    1-) N-Gage Installer v1.20.1459 dosyasını yükleyin.
    2-) N-Gage Fixes dosyasını yükleyin.
    3-) Oyunlarınızı yükleyin.
    4-) N-Gage Patch-UnPatch v1.20.1459 dosyasını yükleyin. (Sadece Patch seçili olacak. 1 daha oyun yüklemek istediğinizde geri Unpatch yapıp oyunları yükleyip tekrar Patch işaretleyip yükleyeceksiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 12 Mayıs 2009; 16:51:09 >

• reis arkadaşım şimdi bunları yaptığımız zaman telefonu hack yapmadan butun ngage oyunlarını oynayabilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Un1qU3

bulunduğun ilde herhangi bir teknolojix,teknosa ya da nt mağazasına uğra derim,ama başka marka ve model alma hatta bunun hakkında gecebekcisi'nin bir yazısı var imzasında teknik anlatımlarım kısmında bulabilirsin.yani bu markadan başka bişi almanı önerip kandırmasınlar seni

bugün teknosaya gitttim sordum dediğin başıma aynen geldi mağzada sandisk yoktu 8gb kart istedim kingston gösterdi bende sandisk istedim ama o tavsiye etmem dedi kingston önerdi 59 tl
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinuyar

reis arkadaşım şimdi bunları yaptığımız zaman telefonu hack yapmadan butun ngage oyunlarını oynayabilirmiyiz

sertifikan var mı? sertifikan varsa zaten hack de yap.
  • az önce yaptığım cihaz zorlama deneyinin sonucundan sonra bu alete olan hayranlığım bir kat daha arttı.

Aldığım symbian cihazların çoğunu aynı anda kaç programı sorunsuz şekilde açabilir diye test ederm.n82 den önceki telefonum e71 de aynı anda 32 tane programı açıp arka planda çalıştırmıştim.33.yu açarken alet önce kilitlenmişti sonra da restart atmıştı.n82 de tam 52 tane program açtım ve bırakın restart atmayı kilitlenmedi bile
  • stok bitirmeye çalışıyorlar demek ki
  • quote:

quote:

quote:

creative ep-630 gerçekten fiyatının hakkını veriyor fakat 100tl biras fazla nette 60 75 tl arası bulabilirsin ve seni oldukça memnun edecektir

MaaLesef Samsunda bulunmuyor...Adam gibi teknolojik tek yer teknosa orasınında faiş fiyatları malum ve ep-630 99 TL ßende biliyorum 99 TL nin şuan ep-630 için çok olduğunu ama yapıcak bşe yok. . o yüzden bende Sony MDR-nx2 aLdım gayet memnunum

Saygılarımla

peki ondan memnunmusun yani ses kalitesi bas tiz yada dışardan çok ses alıyo mu?

Herşeyden önce Sony kalitesine güvenen bir insanım..

özelliklerinden önce kullanımı çok rahat ve kullanışlı mükemmel rahat kullanımı var ve kulaklıklar küçük olduğu için yatakta bile sağa sola dönerken hatta kulağımın üstüne yattğmda bile hiç acıtmıyor kulağa rahat oturuyor takın ve unutun diyebilirm...tizler mükemmel baslarla karışma olayı tamamen sony kalitesi ile kaybolmuş karışmıyorlar..basa qelince çok etkileyici bir bass sistemi ne yazıkki yok (Burn-in yapılmamış) ama ses yüsekliği çok güzel kısaca n82 ile orta seviyede müzik için mükemmel derecede rahatlık ve ses sunuyor tavisye ederim

N82yi 2 ay önce falan aldım 825 TL ye şimdi bu fiyat Nokia adamla resmen dalga geçiyor çok zoruma gidiyo ya bu kadarda düşmezki birden bu fiyat ya biz manyakmıydıkda erken aldık kaba bir tabirle kazık yedik ! sonuçta herşey aynı

Nokia^yı anlayana kadar 80 yaşıma qelirim heralde

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisman_55 -- 13 Mayıs 2009; 0:03:29 >

• bilgiler için çok teşekkür ederim talisman_55
  • quote:

bilgiler için çok teşekkür ederim talisman_55

@hasan333 Rica ederim..yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Saygılarımla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılarımla

Herşeyden önce Sony kalitesine güvenen bir insanım..

özelliklerinden önce kullanımı çok rahat ve kullanışlı mükemmel rahat kullanımı var ve kulaklıklar küçük olduğu için yatakta bile sağa sola dönerken hatta kulağımın üstüne yattğmda bile hiç acıtmıyor kulağa rahat oturuyor takın ve unutun diyebilirm...tizler mükemmel baslarla karışma olayı tamamen sony kalitesi ile kaybolmuş karışmıyorlar..basa qelince çok etkileyici bir bass sistemi ne yazıkki yok (Burn-in yapılmamış) ama ses yüsekliği çok güzel kısaca n82 ile orta seviyede müzik için mükemmel derecede rahatlık ve ses sunuyor tavisye ederim

N82yi 2 ay önce falan aldım 825 TL ye şimdi bu fiyat Nokia adamla resmen dalga geçiyor çok zoruma gidiyo ya bu kadarda düşmezki birden bu fiyat ya biz manyakmıydıkda erken aldık kaba bir tabirle kazık yedik ! sonuçta herşey aynı

Nokia^yı anlayana kadar 80 yaşıma qelirim heralde

Saygılarımla

RESMEN DALGA GEÇİYORLAR.....

• arkadaşlar internetten alışveriş sitelerinde düşüyor normal telefon mağazalarında dşük değil fiyat kvk ve genpa gibi kurumların fiyatlarına bakarsanız n82 nin hala 1200 lerde dolandığını göreceksiniz
  • Hepsiburada.com'da 600 ün altına düşmüş. Alacaklara duyrulur
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama duyuma göre çin malı olabilir diyorlar.Hepsiburada comdan alır isem böyle bir olayla karşılaşma durumu mevcutmu? bilgileriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama duyuma göre çin malı olabilir diyorlar.Hepsiburada comdan alır isem böyle bir olayla karşılaşma durumu mevcutmu? bilgileriniz için teşekkürler.

diğerleri japon malımı acaba 2 yıl garantisi olsunda babamın malı olsun farketmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama duyuma göre çin malı olabilir diyorlar.Hepsiburada comdan alır isem böyle bir olayla karşılaşma durumu mevcutmu? bilgileriniz için teşekkürler.

Made in Finlad dır yada Nokia, N82 çin üretimi değil. Hepsiburadada güvenerek alabilirsin.
  • neden bu kadar ucuza satıyor insan ister istemez şüpheleniyor nokianın çeiştli ülkelerde fabrikaları var yani N82 lerin hepsi finlandiya üretimi olmayabilir buda fiyatının düşük olmasına sebeptir bence
  • 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.