Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolyo

Arkadaşlar bu N82 de müzik çaları anlayamadım ben. yeni bir mp3 eklemek istiyorum çalma listeme ama hafıza kartına attığım mp3 ü telefon görmüyo! yani müzik çalarda görmüyo. programla veya dosya yöneticisiyle bulabiliyorum mp3 ü ama müzik çalarda çalma listesine ekleyemiyorum sizce sorun nerde? Bu sorun sizde de varmı?

Menü -> Müzik -> Müzik çalar -> Seçenekler -> Yenile

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

arkadaşlar sorunuma acil olarak cevap verirsiniz sevinirim telefonumda uygumlamar açılmıyor ve durmadan uygulama hatası mesajları çıkıyor mesela durup duran yerde;

Uyg. kapandı:
    Main
    KERN-EXEC 3

mesajlara girince(vs uygulmalar)

gibi hata uyarı mesajları çıkıyor bunlar ne anlama geliyor durmadan çıkıyorlar mesaj çekemiyorum artık çünkü uygulama çalışmıyor galireide öyle acil cevap yoksa format çekeceğim!!!!!!!!!

yazılımsal problem oluşmuş. hard format at.

evet yazılımsal nedeni ise basit power mp3 programıyla yüklenen err le baslayan dosya istersen sis dosyasını açıp içindeki o dosyayı silebilirsin.yada bazı sürümlerde çıkarıldı zaten.bazı beta sürümlerinde yine var.

• haritayı arkadaşın dediği gibi n95 forumuna bir sor istersen.benim demek istediğim sen şu an türkiyede olsan ve garmin i açsan no map yazmaz haritada yerini görürsün. bulunduğun kordinatın haritası yüklü değilse no map yazar.yani buranın haritası yok der.kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: hedonist

quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

tr haritası yüklü olduğu için no map diyebilir sana bulunduğun yerin haritası lazım sanırım

Evet doğru olabilir.. Ama sonuçta TR de olsa, harita var:) E peki ben Fas-Morocco-Maroc (Türkçe-ingilizce-Fransızca) haritasını ve kodunu nereden bulacağım.. Bi liste olsa keşke..

• quote:

Orjinalden alıntı: hedonist

quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

tr haritası yüklü olduğu için no map diyebilir sana bulunduğun yerin haritası lazım sanırım

Evet doğru olabilir.. Ama sonuçta TR de olsa, harita var:) E peki ben Fas-Morocco-Maroc (Türkçe-ingilizce-Fransızca) haritasını ve kodunu nereden bulacağım.. Bi liste olsa keşke..

Ben geçen ay Thailand'a gittim ordada aynı hatayı verdi, harita bulmanız gerekiyor. Şu aşağıdaki en son basemap'ı bir güncelleyin evvela;
    http://www.4shared.com/file/104466569/2f26a5e3/gmapbmap.html 10,248 KByte

• arkadaşlar sis dosyasını telefon hafızasına yükleyebiliyorum ama hafıza kartına yükleyemiyorum sorun nedir acaba ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • ne diyor hata olarak?
  • ulaşılamıyor,erişilemiyor yazıyor heralde değişmesi lazım hafıza kartının başka hafıza kartı taktığım zaman yükleyebiliyor
  • hafıza kartında problem var.
  • müzikleri çektiğim fotoğrafları sorunsuz olarak gösteriyor çalıştırıyor ve jar dosyalarını yükleyebiliyorum ama neden sis dosyalarını yüklemiyor anlamadım bi türlü
  • quote:

Reis-i Eagles

Menü -> Müzik -> Müzik çalar -> Seçenekler -> Yenile

Eyvallah Reis nokianın yabancısı olunca böyle oluyor işte teşekkürler kardeşim.
  • Birşey sorucam telefonu bugün aldım yalnız kulaklık berbat ya ben birşeyi yanlış yapıyorum ya hatalı. Sadece müzik sesi var, bass %0, Şarkı sözleri çok çok içten geliyor duyulmuyor bile. Bi ayarı felan varmı bu kulaklığın ? Bir de bu kulaklığın üstündeki tuşlar ne işe yarar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: draga1907

Birşey sorucam telefonu bugün aldım yalnız kulaklık berbat ya ben birşeyi yanlış yapıyorum ya hatalı. Sadece müzik sesi var, bass %0, Şarkı sözleri çok çok içten geliyor duyulmuyor bile. Bi ayarı felan varmı bu kulaklığın ? Bir de bu kulaklığın üstündeki tuşlar ne işe yarar ?

Öncelikle hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

Kendi kulaklığı maalesef berbat evet..tavsiyem iyi bir kulaklık edinip onu kullanman (örn : Creative ep-630 - Senhıser cx 300 )
    ayar olarak ekolayzer ve ses ayarları dışında ek 1 ayar yok... ordada tevsiyem ekolayzer = Bass güçlendirici Ses yoğunluğu ve Stereo genişletme = Açık (kulaklıkta ! )

Tuşlar arama Cevaplama/bitirme ve ses açma/kapa işlevleri sunar... ve maalesef n95 & n73 kulaklığı gibi 2 parça değil bütündür yani yeni 1 kulaklık edindiinizde bu özellikleri kullanamazsınız tavsiyem Orj n95 & 96 kulaklığı almanız onların üzreinde multimedia tuşları var hemde 2 parça istediğiniz kulaklığı takıp hem kablo uzunluğu sağlar hemde rahat kullanıma olanak verir....

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisman_55 -- 21 Mayıs 2009; 19:58:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: devrana

evet arkadaşlar size samimiyetimle söyliyim kaçgün önce n82 aldım eskiden de n73 kullanıyordum. yani n73 bırakırsan dahasını istersen olacağı odur... Allahtan n73 ü satmadım inanın ki n82 nin ekranı yüzünden onu evde bıraktım ve boşboş duruyor. geri n73 aldım ve şuan kullanmaya deveam ediyorum. abi bir ekran bu kadar mı güzel olur. yani su gibi. ekrana çok dikkat ettiğimden çok şaşırdım doğrusu n82 ve dahası bu 16 milyon renk denilen telefonlar n73 ü geçemediler... 256k rengiyle... nasıl söylüyim en iyi aramak yerine kendimize göre telefon aramalıyız artık diyecem ama ekranı güzel olanı kızaklı yapıyorlar sistemi güzel olanların (n82) ekranını kötü yapıyorlar. bizi iyi kekliyorlar oysa ne kadar araştırdım n82 alana kadar....

Dostum bende aslında n82 almayı düşünüyodum ve n73 kullanıyorum ancak n73 ile n82nin ekran farkına baktım n82 yanında sanki ucuz telefon gibi kaldı kendi kendime şüphelendim acaba bu tel çakma mı diye ama adam faturası var 1 senelik dedi bende bişey anlamadım ve alıp almamakta çok kararsız kaldım acaba gerçekten 82 bu kadar kalitesiz telefon mu tamda bugünlerde n82 alcaktım diğer arkadaşlarda yorum yazarsa sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Crazyboy2099

quote:

Orjinalden alıntı: devrana

evet arkadaşlar size samimiyetimle söyliyim kaçgün önce n82 aldım eskiden de n73 kullanıyordum. yani n73 bırakırsan dahasını istersen olacağı odur... Allahtan n73 ü satmadım inanın ki n82 nin ekranı yüzünden onu evde bıraktım ve boşboş duruyor. geri n73 aldım ve şuan kullanmaya deveam ediyorum. abi bir ekran bu kadar mı güzel olur. yani su gibi. ekrana çok dikkat ettiğimden çok şaşırdım doğrusu n82 ve dahası bu 16 milyon renk denilen telefonlar n73 ü geçemediler... 256k rengiyle... nasıl söylüyim en iyi aramak yerine kendimize göre telefon aramalıyız artık diyecem ama ekranı güzel olanı kızaklı yapıyorlar sistemi güzel olanların (n82) ekranını kötü yapıyorlar. bizi iyi kekliyorlar oysa ne kadar araştırdım n82 alana kadar....

Dostum bende aslında n82 almayı düşünüyodum ve n73 kullanıyorum ancak n73 ile n82nin ekran farkına baktım n82 yanında sanki ucuz telefon gibi kaldı kendi kendime şüphelendim acaba bu tel çakma mı diye ama adam faturası var 1 senelik dedi bende bişey anlamadım ve alıp almamakta çok kararsız kaldım acaba gerçekten 82 bu kadar kalitesiz telefon mu tamda bugünlerde n82 alcaktım diğer arkadaşlarda yorum yazarsa sevinirim

Ekran parlaklığı az ama o kadar abartılı kötü değil.

• Merhaba arkadaşlar.
    N82 aldım ve daha gelmedi.Size bir sorum olacak yanında gelen HS-43 kulaklıkları nasıl kaliteli ses veriyor mu???
  • kulaklıkta ses kalitesi pek te iyi değil daha doğrusu hiç iyi geğil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Merhaba arkadaşlar.
    N82 aldım ve daha gelmedi.Size bir sorum olacak yanında gelen HS-43 kulaklıkları nasıl kaliteli ses veriyor mu???

Yukarıda aynı problemi başka arkadaş soRdu ve anlattım ! hemde aynı sayfada ! lütfen biraz dikkat edelim ve okumadan soru sormyalım

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisman_55 -- 22 Mayıs 2009; 20:52:48 >
  • Özür dilerim hocam yeni gordum daha şimdi.Zaten soruya gerek kalmadı telefon geldi şu an telefondan yazıyorum ve aynı anda müzik dinliyorum.Kulaklıklar güzel ama telefonun hoparlörleri fazla ses vermiyor.Herhalde firmware güncellemesi yaparsak ses yükselir.Telefon çok güzel bu son fırsatlar kaçırılmamalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Özür dilerim hocam yeni gordum daha şimdi.Zaten soruya gerek kalmadı telefon geldi şu an telefondan yazıyorum ve aynı anda müzik dinliyorum.Kulaklıklar güzel ama telefonun hoparlörleri fazla ses vermiyor.Herhalde firmware güncellemesi yaparsak ses yükselir.Telefon çok güzel bu son fırsatlar kaçırılmamalı

Rica ederim

O zaman aramıza hoşgeldin diyelim...sanırım sende bu 600 küsürlük düşüşten yararlanarak aldın cihazı Versiyonunu söylersen eskimi yenimi anlarız fakat zaten n82 dışarda çok kaliteli 1 ses sunmuyor maalesef bize ama yinede sesini duyuruyor..

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: assault79

kulaklıkta ses kalitesi pek te iyi değil daha doğrusu hiç iyi geğil...

Kesinlikle HakLısın bu arada arkadaşla 3 gün önce nokia ya şikayet e-maili yolladım ..yolladığım içerikde bahsettiğim eksikllikler şöyleydi

1) Ekran parlaklığının kısık olması
    2) kulaklıktaki ses ve bass eksikliği
    3) Video merkezinde yan dönmediğini hatta ana menüyü bile yazdım valla
    4) şarj durumunu
    5) multimedia menüsünün N serisine yakışır biçimde daha efektli olmasına

Vs..vs..

Ve aradılar adamlar video merkezinde telefonun yan dönmediğinden haberleri YOK ! Basslar için n serisi için ideal deyince lafı çarptım ...madem öle neden XpressMusic serisi için yeterli değildi? dedim ve hatta dedimki bizde Nserisi kullananlar olarak nokianın XpressMusic cihaz satmasına karşı değiliz tek istediğimiz İyi bir bas ve ses müzik tuşları size kalsın dedimadam dondu herşeyi ileticeklerini söyledi....

Sizden ricam eğer n82 den sıkıldığınız ve eksik hissettiğiniz herşeyi nokiaya yollayın 1000 i geçince düzeltiyorlarmış dünya üzreinde adam kendi dedi hatta ben forumda bunlardan müzdaribiz deyince onlara söyleyin onlarda yollasınlar dedi
    yollamak isteyen olursa direk link verim tıklayın yollayın arkadaşlar birbirimize destek olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisman_55 -- 23 Mayıs 2009; 0:12:38 >

• 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.