Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tatlisevgi

nerden aldın dostum?bende kaç gündür karar veremiyorum dokunmatikmi alsam yoksa n82-n85 felanmı

bence hiç kaçırma:

http://www.hepsiburada.com/nokia-n82-2-gb-hafiza-karti-3-aylik-navigasyon-paketi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn82

800 TL

• Son 6 ürün kaldı acele et.

Reis, bilgi için teşekkürler.
    Daha çok sorarım gibime geliyo ama..
  • selam arkadaşlar. hafıza kartını biçimlendir dediğimde hafıza kartı başka bir uygulama tarafından kullanılıyor uyarısı alıyorum ama arka planda çalışan birşeyde yok hangi uygulamayı kullandığını çözemedim fikri olan varmı arkadaşlar
  • kapatma tuşuna 1 kez bas. hafıza kartını çıkart de ama çıkartma. tamam deyince format işlemine başla.
  • Ben ellemiyorum programa sorunsuz çalışıyor iki önceki sürümü.. Uydu bulması da 10 saniyeye düştü.. Harita 2008.7 ama artık sorunsuz harita çıkınca yükleyelim onu da

quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> Garmin Mobile XT v5.00.30 | Yeni Sürüm <===

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Dikkat!: 1-) Yeni sürümde "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük ya da komple küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın.

1de sokak üzerinde olmayan 1 noktayı sistem "Nokta" diye kaydedince o da "ilk harfi büyük gerisi küçük" kategorisine giriyor bu yüzden yol üzerinde seçin ki yolun adıyla kaydolsun. Büyük harfle kaydolunca sorun yok. Ama gel gelelim düzeltmemişler.

Türkçe karakter de kullanmayın. İ, Ğ, Ş vs sistem kabul etmez. Baya zahmetli "Konumlarım" bölümü ama el mahkum.

2-) 2008.10 düzgün çalışıyor. 00.20'de de çalışıyordu bende o yüzden yeni 1 şey mi söyleyemicem.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/203392167/Root.Garmin.Mobile.XT.v5.00.30.by.reis-ieagles.rar

Kurulum için;
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-30-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

Kullanım kılavuzu için;
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/garmin-mobile-xt-kullanim-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t27.html

teşekkürler ama detaylı harita sorunu devam ediyo bende :S

• Beyler telefonumu yenilemeye karar verdim fakat n79 ile n82 arasında kaldım.Fotoğraf çok önemli değil benim için.Daha çok müzik, wi-fi, telefonun görünüşü...vb özellikler önemli.Sizce hangisini almalıyım?
  • N79 la saydıkların için
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MR.Ş@HIS

saol un ancak gene olmuyor programdan atıyor ben hakverdi cam yazıcam boşlukşuz yazdım gene olmuor herdurlu denedım

birde mesala yeni bir harita çıkdı o IMG bıcımlı harıtayı ındırıp garmin klasorun içindeki eskiyi silip onu koyuyoruz doğrumum başka bir ulkenınkını ındırırsemde sonuna 2 yazıyorum ancak bu unl dosyalarınıda yenıden duzeldmek gerekiyormu map code olayıını?

Evet aynen öyle...

Kaydetmek istediğin konum ilkten "Nokta" diye mi kaydoldu? Ayrıca HAKVERDİ mi yazdın? İ değil I kullan.

abi ekledığım konumun ismini değişdirmessem oluyor ama isimlerdekı buyuk kucuk harf kuralıyla ılgılı değil a harfi olarak kaydeddım 2 şekılde olmadı birde konum oluşdururken ayarlar verılerı yoned add fılter den yenı konum ekleme ve haritaya girip sağ yada sola bastğımda az birşey harita gorunumu değişiyor ordan eklenıyor ya konum başka bir yolu varmı bu ıkısınden başka

• evet galiba nokta olarak kaydettim çunkı harita uzerınden geçerlı konumu kaydet demişdim kaydederken.hemen yanında yapıkrdı bankası var onu zaden bılıyor kendi onu ekledım konumlara onda problem yok mesela
  • İşte ilk seferde hiç 1 şekilde küçük harfle kayıt yapmicaksın, yaptırmicaksın.
  • quote:

İşte ilk seferde hiç 1 şekilde küçük harfle kayıt yapmicaksın, yaptırmicaksın.

peki konum u kaydedme tam olarak nasıl oluyor hoca
  • Yolun üstüne gel tam orta tuşa bas seçenekler-konumlarıma kaydet de düzenle dersin sonra yine büyük harfli olacak şekilde kaydet
  • reıs en son surum garmını yukledım cok tesekkurler ılk bı yerde kaydet dedım dırek konumlarım olarak kaydettı sonra senın dedıgın sekılde onu sılıp yenıden duzenle dıyerek buyuk harflerle yazdım ve konumlarımdan buyuk harflerle yazdıgım konuma gıt dedım ve programdan atmadan gıttı cok sevındım.
    ama malesef yıne yenı harita sıtende yazdıgın talımatlaraa tam uygun davrandıgım halde adresler bolumunde aynı hatayla karsılastım eskı harıtayı kullanmaya devam edecez yapacak bı sey yok galşıba:)
  • O adresler sorununa henüz doğru düzgün çözüm yok.
  • 1 aylık k810i artı para kutulu garantili n82 almak istiyorum istanbulda olup takaslamayı düşünün olursa pm atabilr teşekkrer
  • quote:

v20 gelirse cihaz güncelleme sürüm. Öyle devam et.

Hack olayı kapalı ilerki sürümlerde.

V 10.0.046 geldi yaw cihaz..

Ama süper bişi..
  • gecebekçisi nerdesin bizim telefondan haber yok çıldıracam yaa
  • Hala Söylüyorum Aldığım En İyi Malzeme Kalitesine Sahip Olan Telefon N82'iydi.Ve Kardeşim Hala Kullanıyor..20 Gün Kullanıp Ona Hediye Etmiştim
  • reis yada gecebekcisi bu garminhttp://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_121245

6110 a da oluyormu? yuklemesi aynımı?
  • 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.