Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar N82 almayı düşünüyorum siyah olan modeli nerde bulabiliriz
    Ayrıca bu telefonda n95 gibi 3d hızlandırıcı varmıydı.+ları ve -leri nerlerdir
    Bu arada hepsiburada.com'da cihazın fiyatı havale ile 759,04 TL'ye düşmüş
    Sizce alınabilirmi ?
  • bence fiyat gayet makul ayrıca alınacak bir telefon verdiğin paraya değiyorr
  • ÇöÇan

N95 --->

- Sürgülü mekanizma + müzik tuşları
    - LED flaş
    - 2.6" ekran
    - Sağlı sollu stereo hoparlörler
    + Xenon flaş
    + 2.4" ekran
    + Tek tarafta ama uzak aralıklı stereo hoparlörler
    + Fotoğraf sensörünün önündeki mekanik obtüratör
    + 1050 mAh'lık batarya

---> N82

şeklinde özetleyebiliriz. Yukarıdakilerin dışında hiçbir fark yok aralarında (buna 3D hızlandırıcı da dahil).

Siyahı nereden bulabileceğini bilmiyorum, Türkiye'ye resmi olarak girdi mi onu da bilmiyorum, ama Cevahir Nokia Shop'ta görmüştüm bi tane.

HepsiBurada'nın kampanyası çok çok iyi, cihazın normaldeki fiyatı 1123 TL.

Cihazın tek eksiği pil ömrünün fazla uzun olmaması (normal kullanımda 2, yoğun kullanımda 1 gün gidiyor), onu da bu kampanyadan faydalanırsan sağlayacağın 363 TL kâr ile Nokia Shop'lardan 100 TL civarına ek yedek pil alarak veyahttp://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=29961104 adresinde önerdiğime benzer bir çözümü 10-20 TL karşılığında alarak kapatırsın. Üzerine 40 TL daha verip 8 GB kart alırsan piyasadaki en üstün cihazı elde edersin, üstelik toplam maliyet (yedek pil + verdiğim aparat + 8GB kart aldığını varsayarsak) yine normal fiyatından 208 TL düşük olacaktır.

• Sağolun arkadaşlar pil ömrü kısa ise benim için çok kötü bir durum..
    Pil durumu iyi olsa kusursuz bence.Eğer kampanya bittikten sonra n81
    almaya karar verirsem 888TL lik 5800express yerinede 1123TL N82 ye
    vermek pek akıl işi değil.Gerçi n82 daha iyi özelliklere sahip dokunmatik
    ekran dışında ama.8gb hafıza ile yeni çıkan ve şarzıda uzun süre giden
    5800express ide yabana atmamak lazım.

Keşke pil durumu çok iyi olsaydı o zaman hiç düşünmeme gerek kalmazdı
    Karar vermesi zor teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Bugüne dek hemen hemen tüm telefonlarımı her gece yatarken şarja takıp kullandığım için N82 dahil hiç bir pil hiç bir sıkıntı yaratmadı. Ayrıca alacağın diğer cihazların da pil ömrü düşündüğün kadar uzun değil, hemen hemen N82 ile aynı. Samimi bir şekilde uyarması benden olsun, inanmazsan diğer cihazların başlıklarına gidip sorması da senden
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Bugüne dek hemen hemen tüm telefonlarımı her gece yatarken şarja takıp kullandığım için N82 dahil hiç bir pil hiç bir sıkıntı yaratmadı. Ayrıca alacağın diğer cihazların da pil ömrü düşündüğün kadar uzun değil, hemen hemen N82 ile aynı. Samimi bir şekilde uyarması benden olsun, inanmazsan diğer cihazların başlıklarına gidip sorması da senden

Ben vardiyalı çalıştığım için herzaman gece yatma şansım yok
    Bazen gecede bana telefon çok lazım oluyor bu yüzden benim için
    bu durum iyi değil.5800expressi kuzenimden aldım gayet memnun
    ver hiçbir sorunu yok..Bakalım artık nolucak.Bu arada N82 lere hangi
    hafıza kartları takılıyor.Teşekkür ederim.

• microSD ve microSDHC.

Olur da alacak olursan, microSDHC kart almadan öncehttp://forum.donanimhaber.com/m_29174737/tm.htm adresindeki başlığa da göz atarsan faydalı olur

Düzeltme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 27 Şubat 2009; 14:22:21 >
  • Teşekkür ederim araştıracam
  • garmin çok güzel teşekkür ederim gecebekçisi ancak benim belirlediğim bir konum var mesela nereye butonuna basıyorum konum diyorum seçiyorum program kapanıyor ama mesela yapı kredı bankasını eklıyorum konumlarıma ona gıdıyor niye böyle?
  • Hangi haritayı yükledin ki
  • N82 msn kurmaya çalışıyorum ancak Nokia Internet Services Support Package yüklemeye çalışınca yarıda yüklenemiyor hatası alıyorum hafıza kartına format attım gene düzelmedi bu sorun neyapmam lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Telefonda video izleme olayını sık yapmadığım için ekran benim için yeterli / Şu an 8 GB takılı, herhangi bir sorun yok, 16 GB da takılabiliniyor / GPS ücretsiz, ücretli yolları özellikle kullanmak istemedikçe / MSN'e girmek için 3, video oynatmak için 2 farklı media player yüklü / Cihaz resmen "imha edilemez" denecek kadar sağlam, hergün mütemadiyen 1-2 mt uçar, 2 kere çamurlu suya girdi çıktı vs. Tuş takımının üstündeki metalik kaplama kimi insanların teri çok asitli olduğundan çabuk soyulabiliniyor, gerçi onun da çözümü senede 1 kez 12$ karşılığı o parçanın değişimi (bir önceki sayfada araştırmalarım var, okuyabilirsin), çok tutmuyor.

benim terim baya bi asitli ozamn
    şaka bi yana harbiden bendede basladı soyulmalar ama nedense tuşlarda deil sol seçim tusunun ve yukarı yön tusunun yukarısı yani ekranın olduğu parça.bakalım soyula soyula şeffaf bir görüntü almassa ii :D

• quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Hangi haritayı yükledin ki

reisin sitesindeki v 5 i indirdim

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-20-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.Ş@HIS -- 27 Şubat 2009; 22:38:23 >

• ===> Garmin Mobile XT v5.00.30 | Yeni Sürüm <===

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Dikkat!: 1-) Yeni sürümde "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük ya da komple küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın.

1de sokak üzerinde olmayan 1 noktayı sistem "Nokta" diye kaydedince o da "ilk harfi büyük gerisi küçük" kategorisine giriyor bu yüzden yol üzerinde seçin ki yolun adıyla kaydolsun. Büyük harfle kaydolunca sorun yok. Ama gel gelelim düzeltmemişler.

Türkçe karakter de kullanmayın. İ, Ğ, Ş vs sistem kabul etmez. Baya zahmetli "Konumlarım" bölümü ama el mahkum.

2-) 2008.10 düzgün çalışıyor. 00.20'de de çalışıyordu bende o yüzden yeni 1 şey mi söyleyemicem.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/203392167/Root.Garmin.Mobile.XT.v5.00.30.by.reis-ieagles.rar

Kurulum için;
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-30-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

Kullanım kılavuzu için;
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/garmin-mobile-xt-kullanim-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t27.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 28 Şubat 2009; 2:28:24 >

• saol un ancak gene olmuyor programdan atıyor ben hakverdi cam yazıcam boşlukşuz yazdım gene olmuor herdurlu denedım

birde mesala yeni bir harita çıkdı o IMG bıcımlı harıtayı ındırıp garmin klasorun içindeki eskiyi silip onu koyuyoruz doğrumum başka bir ulkenınkını ındırırsemde sonuna 2 yazıyorum ancak bu unl dosyalarınıda yenıden duzeldmek gerekiyormu map code olayıını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.Ş@HIS -- 28 Şubat 2009; 7:50:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MR.Ş@HIS

saol un ancak gene olmuyor programdan atıyor ben hakverdi cam yazıcam boşlukşuz yazdım gene olmuor herdurlu denedım

birde mesala yeni bir harita çıkdı o IMG bıcımlı harıtayı ındırıp garmin klasorun içindeki eskiyi silip onu koyuyoruz doğrumum başka bir ulkenınkını ındırırsemde sonuna 2 yazıyorum ancak bu unl dosyalarınıda yenıden duzeldmek gerekiyormu map code olayıını?

Evet aynen öyle...

Kaydetmek istediğin konum ilkten "Nokta" diye mi kaydoldu? Ayrıca HAKVERDİ mi yazdın? İ değil I kullan.

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

fiyata bak ya. valla ne N85 ne N86 alın N82 Hem FP1 hackte var imzasız uygulama yüklemede var ne güzel

Ben aldım, sanırım pazartesi elime ulaşır.
    3 aylık navigasyon bedava.
    Acaba version yükseltmesi yapmamın bi sakıncası olurmu ki navigasyon için..

• v20 gelirse cihaz güncelleme sürüm. Öyle devam et.

Hack olayı kapalı ilerki sürümlerde.
  • nerden aldın dostum?bende kaç gündür karar veremiyorum dokunmatikmi alsam yoksa n82-n85 felanmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> Garmin Mobile XT v5.00.30 | Yeni Sürüm <===

Dikkat!: 1-) Yeni sürümde "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük ya da komple küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın.

1de sokak üzerinde olmayan 1 noktayı sistem "Nokta" diye kaydedince o da "ilk harfi büyük gerisi küçük" kategorisine giriyor bu yüzden yol üzerinde seçin ki yolun adıyla kaydolsun. Büyük harfle kaydolunca sorun yok. Ama gel gelelim düzeltmemişler.

Türkçe karakter de kullanmayın. İ, Ğ, Ş vs sistem kabul etmez. Baya zahmetli "Konumlarım" bölümü ama el mahkum.

2-) 2008.10 düzgün çalışıyor. 00.20'de de çalışıyordu bende o yüzden yeni 1 şey mi söyleyemicem.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/203392167/Root.Garmin.Mobile.XT.v5.00.30.by.reis-ieagles.rar

Kurulum için;
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-30-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

Kullanım kılavuzu için;
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/garmin-mobile-xt-kullanim-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t27.html

teşekkürler ama detaylı harita sorunu devam ediyo bende :S

• 
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.