Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ilengiz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olması gerek, onda da aynı işletim sistemi ve GPS çipi var. Yüklemesi de aynıdır.
  • GeceBekcisi nerelerdesin ya görünmez oldun bu aralar msn de açmamaya başladın hayırdır
  • şugar_klavyeci bu sıralar takılmıyorum çok PC başında, oturursam da anlık oturuyorum. O yüzden pek MSN de açmıyorum foruma da az uğruyorum...
  • hmm anladım.heralde normal günlük işler var gliba yoğunsun bu aralar
  • Hepsiburada.com'dan aldığım telefonun 3 aylık navigasyonu bir türlü halledemedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Blue*

Hepsiburada.com'dan aldığım telefonun 3 aylık navigasyonu bir türlü halledemedim..

onun yerine garmini yükle reisin imzasında var
  • quote:

Hepsiburada.com'dan aldığım telefonun 3 aylık navigasyonu bir türlü halledemedim..

Abi çok kolay bak;

1-) Uyduya baplan.
    2-) 2-3 sokak öteye git, sür de.
    3-) Lisans anlaşması zımbırtısı çıkacak, senden nete girip lisansını güncellemeni isticek. Bağlantı noktası tanımla.
    4-) Lisansını güncellesin. 3aylık ücretsiz nav aktif olsun.

• Teşekkürler kardeşim.
    Yarın arkadaşın orda dener sonucu yazarım.bende wireless yok..
  • Katılıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

onun yerine garmini yükle reisin imzasında var
  • bir isteğim vardı n 82 için türkçe -ingilizce sözlük varmıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zone

bir isteğim vardı n 82 için türkçe -ingilizce sözlük varmıydı

S60 v3 türkçe ingilizce sözlük için yaklaşık 6.570 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,24 saniye)
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=S60+v3+t%C3%BCrk%C3%A7e+ingilizce+s%C3%B6zl%C3%BCk&btnG=Google%27da+Ara&meta=
    buyur burdan istediğine bak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zone

bir isteğim vardı n 82 için türkçe -ingilizce sözlük varmıydı

S60 v3 türkçe ingilizce sözlük için yaklaşık 6.570 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,24 saniye)
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=S60+v3+t%C3%BCrk%C3%A7e+ingilizce+s%C3%B6zl%C3%BCk&btnG=Google%27da+Ara&meta=
    buyur burdan istediğine bak

TEŞEKKÜRLER BAKALIM BULABİLCEKMİYİZ

• telefona hard format atınca ingilizce oldu dili. Türkçe ye çevirmem için ne yapmam gerek ?

sim kart takılı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 7 Mart 2009; 0:04:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

telefona hard format atınca ingilizce oldu dili. Türkçe ye çevirmem için ne yapmam gerek ?

sim kart takılı değil

ayarlardan türkçeyi seç.yada muhtelemen telefon dili otomatik olduğundan simkartı takıp açarsan türkçe olacaktır.
  • quote:

telefona hard format atınca ingilizce oldu dili. Türkçe ye çevirmem için ne yapmam gerek ?

sim kart takılı değil

TR garantili ise zaten ayarlardan TR yapabilirsin.

Paralel ithalat ya da direkt yurtdışı cihazı ise NSS ile TR kodu girmen gerekir. Sonra da güncelleme yapman...

TR'ye başka yollardan çevrilen cihazlar format sonrası ENG olabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

sim kart takılı değil

TR garantili ise zaten ayarlardan TR yapabilirsin.

Paralel ithalat ya da direkt yurtdışı cihazı ise NSS ile TR kodu girmen gerekir. Sonra da güncelleme yapman...

TR'ye başka yollardan çevrilen cihazlar format sonrası ENG olabiliyor.

Reis garantili olduğunda format sonrası zaten gene türkçe olmuyor mu ? Ülke şeçiminde bile türkçe bi menüyle karşılaşıyorum ben arkadaşın telefonu sonradan türkçeye çevrildiği için söylediğin yolla türkçeye çevirmesi uygun olur

• bende 2 -3 nokta kalmalar vardı gg den bunu görünce şok oldum.facia neredeyse.daha benim 1sene bilem olmadı bakalım bu boyuta kadar gelecekmi ??? :S
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
  • quote:

Reis garantili olduğunda format sonrası zaten gene türkçe olmuyor mu ? Ülke şeçiminde bile türkçe bi menüyle karşılaşıyorum ben arkadaşın telefonu sonradan türkçeye çevrildiği için söylediğin yolla türkçeye çevirmesi uygun olur

N95'e format atmıştım ENG olmuştu ama TR ürünüydü ayarlarda da TR vardı ordan geri TR yaptım bu da onun gibi olmuştur belki diye dedim.
  • TR garantili benim ürün. KVK lı.

sim kartı çıkarıp hard format atmıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

N95'e format atmıştım ENG olmuştu ama TR ürünüydü ayarlarda da TR vardı ordan geri TR yaptım bu da onun gibi olmuştur belki diye dedim.

anladım Reis sanırım sim kart üzerindeyken format atınca türkçe oluyor çünkü arkadaş sim kartı çıkartarak format atmış ben hep formatları sim kart üzerindeyken attığım içinde türkçe çıkıyor olabilir peki sende niye öyle ingilizce oldu ki ?
    dgnzcn bide sim kart üzerindeyken format atabilirmisin ?

• 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.