Bildirim
^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (672. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
exif'e baktım hakkaten N82...
lensini falan temizle yazılımını güncelle. hala 1sorun varsa servise ver. -
beyler bu n82 ile bugün 150 kişiye toplu sms yollamaya çalıştım ama hep hata aldım. Mesaj gönderiliyor diyor 1dk ya yakın sonra da "zaten kullanılıyor" dedi hata verdi kapandı. Sms ler bekliyor gözüküyor bir süre daha sonra da başarasız diyor. Bunun nedeni ve çözümü ne olabilir? -
quote:
Orjinalden alıntı: *Blue*
Sizce bu resmin kalitesi normalmi ya. ?
Bendemi hata var yoksa bu versionda böylemi..
V 10.0.046
yok ya bu n82 ye hayatta ait olamaz.kesin bi hata var arıza yani.garantisi varsa hemen yolla asla böle kötü çekmez.ön izlemede bile renk dağılmaları noise var mümkün deil n82 olmasına.
.birde exif bilgilerine ne kadar güvenebiliriz bana kalırsa editlenebilir değilmi ?
-
Kendi telefonumu neden kötüleyim ki.
Zaten bende şans olsa.
V20 ye yükselteyim (becerebilirim umarım) birde öyle deneyeyim bakalım nasıl olcak. Yoğunluktan kurtulabilirsem tabi.. -
Blue bana kalırsa telefonun kamerasında sorun var , yazılımla olcagını sanmıyorum , yinede güncelle istersen .Kolay gelsin.. -
-
Üstteki resimle alttaki iki resmi aynı cihaz çekmiş olamaz. -
ortam koşuluna göre öyle çıkmıştır. ışık vurmuştur belki 1 yerden gerçi karanlık yapar ışık vurması... -
blue:
fotograf baskı kalite ayarını 5m değilde 2m yada daha düşük ayarlamış olabilirsin.
fotograf modundayken seçenekler>ayarlar>baskı kalitesi yolundan ayarını kontrol et bence. -
exiften baktım 2mp değil. -
Evet 2mp değilde şimdi daha büyük bir sorunum var.
v20 yüklerken hata verdi ve bir daha yüklenmedi. Malesef telefon açılmıyorda.. -
quote:
Orjinalden alıntı: *Blue*
Evet 2mp değilde şimdi daha büyük bir sorunum var.
v20 yüklerken hata verdi ve bir daha yüklenmedi. Malesef telefon açılmıyorda..
sen neyle yüklemeye kalktın telefona v20yi phoenix programını kullanmayı biliyorsan kurtarabilirsin telefonu içindeki yazılım çökmüş update sırasında kabloda temazsızlık falan mı oldu -
Phoenix programıyla yapmaya çalıştım olmadı. Hata verdi ve telefon kapandı. Şimdi forumu kurcalıyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum bakalım nolcak.. -
Neyse NSU ile V31 yükledim. (: Tam kurcalamadım ama kulaklık sesi güzel. Ki bendeki kulaklık dandik. Daha güzel bir kulaklıkla çok keyifli olacağına eminim.. -
ya arkadaşlar telefonu almaya niyetlendim, haftaya alıyorum inşallah.
ancak forumu şöyle bi okuyim dedim, herşey birbirine girmiş. 200 küsür sayfayı tek tek incelemek zor oluyo.
phoneix, downgrade, v20, garmin filan herşeyi karıştırdım valla.
bunları hangi sırayla yapmalıyız?
telefonu yeni alacaklar için, tüm işlemleri sırasıyla anlatabilecek yeni bir başlık açılsa olmaz mı? -
Sen telefonu al gerisi kolay bunlara kafanı yorma fazla... -
bence telefonu almadan aldığın firmaya sor v20 ise al ..o dediklerin şeylere kafa yormana gerek.çünkü v20 hacklenebiliyor... -
ok.
1. v20 olduğunu telefonu açmadan anlamanın bir yolu var mı?
2. bu alet en ucuz nerede satılır? (ankaradayım, elden alabileceğim bir yer olursa daha iyi olur)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X