Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

Orjinalden alıntı: merhum

arkadaşlar bu fotoğraf çekerken veya video çekerken flaşın orda yanan kırmızı ledi söndürmenin bir yolu yokmu. haberiniz olsun der gibi ne manasız bişey.

o kırmızı ışık kırmızı göz önleyici ayrıca 0 ışıkta netlemeyi sağlıyor

Bi de "kaçak çekimleri" önlüyor
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu fotoğraf çekerken veya video çekerken flaşın orda yanan kırmızı ledi söndürmenin bir yolu yokmu. haberiniz olsun der gibi ne manasız bişey.

Ayrıca barkod okuma özelliği var telefonun sanırım o işe yarıyor.
  • Arkadaşlar N82 Black'in Türkiye'de satışı başladımı bilen varmı? ben göremedim hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Nokia PC Suite 7.0.9.2 TR

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_rel_7_0_9_2_tur_web.exe

Yeni & Son Sürüm

teşekküRLER.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

Arkadaşlar N82 Black'in Türkiye'de satışı başladımı bilen varmı? ben göremedim hala

galiba halen yok
  • Teşekkürler Reis
    quote:

Nokia PC Suite 7.0.9.2 TR

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_rel_7_0_9_2_tur_web.exe

Yeni & Son Sürüm

• Ben de gıcık oluyorum, sırf bu yüzden uğraşmıyorum adımız sapığa filan çıkmasın

quote:

Orjinalden alıntı: jamjar

quote:

quote:

Bi de "kaçak çekimleri" önlüyor

• === 8 Megapikseller & 5 Megapikselin Lideri N82 Foto / Video Karşılaşması ===

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

=== 8 Megapikseller & 5 Megapikselin Lideri N82 Foto / Video Karşılaşması ===

N82 gerçektende çok başarılı fotolar çekmiş. Özellikle flaşlı fotolar çok başarılı... xenon bu modelde hakkını gerçekten iyi veriyor...

• helal olsun n82ye yaw flaşlı yakın mesafe de gece çekimlerinde gayet iyi

gündüzde fw'ye ihtiyacı var
  • quote:

quote:

Arkadaşlar N82 Black'in Türkiye'de satışı başladımı bilen varmı? ben göremedim hala

galiba halen yok

ben maltepe carrefour daki vodafone bayisinde gördüm
    yanlış hatırlamıyorsam 1177 ytl yazıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: afd92

quote:

quote:

galiba halen yok

ben maltepe carrefour daki vodafone bayisinde gördüm
    yanlış hatırlamıyorsam 1177 ytl yazıyordu

turkiyede niye o kadar pahali satiliyor anlamadim.1 ay once siyah modelini 520 ytl ye isvecte aldim..isin enteresan tarafi ise gri olani 40 ytl daha pahali siyah olanindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR_MaNYaK -- 5 Kasım 2008; 23:10:32 >

• Arkadaşlar geçenlerde hiç bir şey yokken pantolumdan telefonu bir çıkardım iç camı kırılmış.2 gün sonra hemen kvk ya götürdüm dosyamla beraber işte sıra falan bekledim yaklaşık 1.30 saat kadar sıra bana geldi kadına uzattım dosyamı kadın dedi bunun sigortası var eğer burdan yaptırmak isterseniz para ödemeniz gerekiyor.Biz bunu karşılamıyoruz dedi.fakat sigortaya yollarsanız ürünü bedavaya yaparlar dedi.Bende kadının sözüne uydum ve ürünü aldığım yere gittim.Ürünü aldığım yerdeki eleman sigortanın geçerli olabilmesi için telefonun ya gaspa uğraması gerektiğini yada paramparça olması gerektiğini söyledi.Baya bi şaşırdım o an telefonu az kalsın yerde kırıveriyordum.Herneyse ordan çıktım bi kaç araştırma falan daha yaptım dediler sigortanın kesinlikle yapması lazım bunu vs. sonra gene gittim adama dedim işte diğer dükkanlar böyle böyle dedi falan diye.Sonra adam dedi isterseniz biz yollarız ama ortalama 1 ay beklersiniz dedi.oha dedim tabi içimden.Sonra ertesi gün beklememek için kvk ya gittim ve aynen şöyle dedim telefonumun iç camı kırık ve aynı zamanda siyah kasa takılmasını istiyorum dedim.Kadın yaklaşık 220 ytl gibi bir miktar çıkardı.Kasa değişimi için maksimum 120 ytl dediler sizinde haberiniz olsun.Yani siyah kapak takılabiliyor kvk bayilerinden

Arkadaşlar birde telefonum gelince sizce hangi programları kurmalıyım?N82 nin olmazsa olmaz programları neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 6 Kasım 2008; 1:29:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

Arkadaşlar geçenlerde hiç bir şey yokken pantolumdan telefonu bir çıkardım iç camı kırılmış.2 gün sonra hemen kvk ya götürdüm dosyamla beraber işte sıra falan bekledim yaklaşık 1.30 saat kadar sıra bana geldi kadına uzattım dosyamı kadın dedi bunun sigortası var eğer burdan yaptırmak isterseniz para ödemeniz gerekiyor.Biz bunu karşılamıyoruz dedi.fakat sigortaya yollarsanız ürünü bedavaya yaparlar dedi.Bende kadının sözüne uydum ve ürünü aldığım yere gittim.Ürünü aldığım yerdeki eleman sigortanın geçerli olabilmesi için telefonun ya gaspa uğraması gerektiğini yada paramparça olması gerektiğini söyledi.Baya bi şaşırdım o an telefonu az kalsın yerde kırıveriyordum.Herneyse ordan çıktım bi kaç araştırma falan daha yaptım dediler sigortanın kesinlikle yapması lazım bunu vs. sonra gene gittim adama dedim işte diğer dükkanlar böyle böyle dedi falan diye.Sonra adam dedi isterseniz biz yollarız ama ortalama 1 ay beklersiniz dedi.oha dedim tabi içimden.Sonra ertesi gün beklememek için kvk ya gittim ve aynen şöyle dedim telefonumun iç camı kırık ve aynı zamanda siyah kasa takılmasını istiyorum dedim.Kadın yaklaşık 220 ytl gibi bir miktar çıkardı.Kasa değişimi için maksimum 120 ytl dediler sizinde haberiniz olsun.Yani siyah kapak takılabiliyor kvk bayilerinden

Arkadaşlar birde telefonum gelince sizce hangi programları kurmalıyım?N82 nin olmazsa olmaz programları neler?

Bu ne fiyat kardeşim yahu, 120 kasa derler, 120 ekran, 50 hoperlör, 30 tuşla, 100 cam, cihazı alıp parçalayıp satsak 3 kat para edecek

• ===> Garmin Mobile XT v5.00.10 | Yeni Sürüm <===

Yeni sürümde eski bugların nerdeyse hepsi halledilmiş.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/161141828/root.v5.00.10.rar

Kurulum bilgisi için;
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-10-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

*Eski uygulamayı kaldırın. Karttan harita ve unl dosyalarınız hariç garmin klasörü içindekileri silin. Yeni kuruluma öyle başlayın.

Sürüm bilgisi için nejaterol'a teşekkürler.

• Nokia Maps'te de yeni TÜRKİYE haritası çıkmış... İndirdim ama pek bi değişiklik farkedemedim...
  • n96 500lira daha pahali ne gibi arti ozellikleri var,,estetik görünüşü dişinda
  • bu arada hotel gasino resminde n82 çuvallamiş,,diger telefonlar beyaz,,n82 kahverengi çekmiş binayi nedense
  • 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.