Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: p.seco

n96 500lira daha pahali ne gibi arti ozellikleri var,,estetik görünüşü dişinda

bence hiçbir artısı yok
    geçen ankamall de baktım teknosa da internet olayı falan aynı. browser aynı bundakiyle .öyle ahım şahım bi iyileşme yok
    tabi yine de en genel değerlendirme için yabancı forumlardaki genel değerlendirmelere bakmanı öneririm.her ayrıntı var oralarda
    ayrıca foto olayına gelince dediğin foto da tam odak yapılmamış olabilir ara sıra bana da oluyo düzgün yapılmazsa odak renk koyu yada açık çıkabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> JBak TaskMan v1.0 | sonunda... <===

http://jbak.ru/download.php?fn=JBakTaskMan9_100_SymbianSigned.zip

Bu program hakkında kısa bi bilgi alabilir miyiz?...
    Nedir ne işe yarar v.s.

• @ Mokarimasu : Windows taki görev yöneticisi programı gibidir.Ayrıca s60 v3 lerde Handy Taskman programı gibi işlevlere sahiptir.Ancak daha ayrıntılı işlemler yapıp,daha çok ayrıntı veriyor bu program
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ Mokarimasu : Windows taki görev yöneticisi programı gibidir.Ayrıca s60 v3 lerde Handy Taskman programı gibi işlevlere sahiptir.Ancak daha ayrıntılı işlemler yapıp,daha çok ayrıntı veriyor bu program

Hmm Teşekkürler...
    Faydalı yani :)

• REİS nAlertME yukliyemiyoruz sertifika hatası diyor neden aceba teşekurler şimdiden
  • quote:

nAlertME Beta hazır!!

İlgili Video:
    http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/descriptions/accelerometer/stop_thiefs_with_nAlertMe.htm

İndirmek için;
    http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/files/accelerometer/nAlertMe.zip

bu program nası kullanılıyor tam olarak reis bi türlü kilitledikten sonra açamadım kilidi Video çalışmıo çalışsaydı anlardık bişeyler

• tamam şimdi öğrendim süpermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsalihx

REİS nAlertME yukliyemiyoruz sertifika hatası diyor neden aceba teşekurler şimdiden

imzasız uygulamaları yükleme anlatımını uygula
  • @ Reis : Çok teşekkürler güzel paylaşımlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

tamam şimdi öğrendim süpermiş

nasıl kapanıyormus hasan kardeş bende bulamadım .. telefonu bastan baslattım ...
  • cihazı önce sola sonra sağa yatır sonra dik tut
    deaktif oluyor sanırım
  • quote:

cihazı önce sola sonra sağa yatır sonra dik tut
    deaktif oluyor sanırım

tesekkurler...

• QuickOffice alternatifi artık Office 2007 destekli...

Artık Office 2007 uzantılı dosyalarıda görüntüleyebileceksiniz.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/162088981/MobiSystems.OfficeSuite.v5.0.Unsigned.rar

• piri reis bombayı batlatmış yine

yaw benden başka v20 kalmadı galiba kırılacağı yok bu meletin

satıp omnia,iphone falan mı alsak kaşıntı başladı bende
  • yoo bende v20yim
  • merhaba millet. Bugün telefonum durup dururken kapandı aldım elime şarjı bitti heralde dedim açma düğmesine bastım hani televizyon çekmezde karıncalı bi görüntü olur ya onun aynısı ekrana geldi telefon bir daha açılmadı. Açma tuşuna basıyorum telefon titriyor tuş takımı ışıkları falan yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Böyle bir sorun yaşayıp çözen oldu mu? Yoksa bana yine garanti yolu göründü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 9 Kasım 2008; 18:02:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

merhaba millet. Bugün telefonum durup dururken kapandı aldım elime şarjı bitti heralde dedim açma düğmesine bastım hani televizyon çekmezde karıncalı bi görüntü olur ya onun aynısı ekrana geldi telefon bir daha açılmadı. Açma tuşuna basıyorum telefon titriyor tuş takımı ışıkları falan yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Böyle bir sorun yaşayıp çözen oldu mu? Yoksa bana yine garanti yolu göründü

bence garantiye yolla. senin çözebileceğin birşey gibi gelmedi bana. benim ekranda da ölü pixel vardı yollamıştım garantiye, ekranı değiştirip gönderdiler. büyük ihtimalle ekranda bir problem var.

• Ben de kırılana kadar V20'yim ve son derece memnunum, güncellemeye de ihtiyaç yok zaten.

FP2 olsa hack falan dinlemezdim ama.
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.