Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaddix

benim elimde siyah kasa var, nokia teknik servisine gittiğimde kasayı 10 YTL ye değiştirebileceklerini fakat cihazın garanti dışı kalacağını söylediler. KVK da ise siyah kasa değişimi yapılıyor fakat senin elindeki kasayı takmıyorlar. Yurtdışından kasa getirtip onu monte ediyorlar ve garantisi de bozulmuyor. Kısacası kasa değiştirmek istiyorsan KVK ya gitmeni öneririm, kendin kasa alıp boşa para verme. Ben de garantisi bitince taktırmayı düşünüyorum nokia servise

Saygılar

evet ama kvk da yurtdışından getirtiyorsa çok para istiyordur kesin.. öyle degil mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: octaine

quote:

benim elimde siyah kasa var, nokia teknik servisine gittiğimde kasayı 10 YTL ye değiştirebileceklerini fakat cihazın garanti dışı kalacağını söylediler. KVK da ise siyah kasa değişimi yapılıyor fakat senin elindeki kasayı takmıyorlar. Yurtdışından kasa getirtip onu monte ediyorlar ve garantisi de bozulmuyor. Kısacası kasa değiştirmek istiyorsan KVK ya gitmeni öneririm, kendin kasa alıp boşa para verme. Ben de garantisi bitince taktırmayı düşünüyorum nokia servise

Saygılar

evet ama kvk da yurtdışından getirtiyorsa çok para istiyordur kesin.. öyle degil mi??

Ben de yurtdışından getirtmiştim yaklaşık 80 YTL ye maloldu. Ama onlar kaça getirtiyolar ya da ellerinde mi var bilemiyorum. Dışardan getirtse bile; montaj ücreti felan; en fazla 150 olur diye tahmin ediyorum. belki o kadar bile tutmaz.

• arkadaşlar n82 ye program yüklemek istiyorum, programların içinden ilaçlar çıkıyor,bu ilaçlama nasıl yapılıyor,kaç gündür araştırıyorum ama nasıl yapılacağını bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
  • uyulamasından uygulamasına değişiyor.

bazısı direkt ilaçlı olur bazısına imei aracılığıyla kod alır cihaza girersin vs vs
  • arkadaşlar secman ile diger n95 v30 icin olan yöntemleri deneyen olmadı mı? Sehir dısındaydım deneyemedim basarılı olan yazsın lutfen.
  • Arkadaşlar,
    merak ettiğim bi durum var. Garminde maximum hız ayarlaması yapabiliyor muyuz ?
    Mesela arabada giderken 90 a ayarlayıp, bu hızı geçince uyarı alabileceğimiz bişeyden bahsediyorum.
    Yol bilgisayarında Max hız ayarlarını sıfırla diye bi yer var ama kullanamadım.

Veya bu işi yapabilecek başka bir program...
  • ordaki sıfırla yazanların alayına tıkla 0la seyahati 0la mı ne var o sanırım.

hız sınırlaması ayarıda var da nerden bilmiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ordaki sıfırla yazanların alayına tıkla 0la seyahati 0la mı ne var o sanırım.

hız sınırlaması ayarıda var da nerden bilmiom

En büyük ümidim sendin Reis, Garmin in kitabını yazmış biri olarak...

Garmin i sayende kullanıyorum. Teşekkürler...
  • dün siyah rengini gördüm.bayağı güzelmiş.beğendim.
  • Arkadaşlar Push E-mail programo varmı bildiğiniz
    Ben emoze adında bitanewww.emoze.com kullandım direk pop3 maillerimi yükledim mail gelince şak uyarıyor fena çalışmıyor ama pek güvenemedim sizin bildiğiniz sağlam bitane varmıdır?

• quote:

quote:

quote:

Saygılar

Ben de yurtdışından getirtmiştim yaklaşık 80 YTL ye maloldu. Ama onlar kaça getirtiyolar ya da ellerinde mi var bilemiyorum. Dışardan getirtse bile; montaj ücreti felan; en fazla 150 olur diye tahmin ediyorum. belki o kadar bile tutmaz.

Bugün sordum KVK'ya, siyah kasa getirtip takıyorlar fakat kasa garanti kapsamı dışında kalıyormuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: bariserden
    Bugün sordum KVK'ya, siyah kasa getirtip takıyorlar fakat kasa garanti kapsamı dışında kalıyormuş.

O zaman hiç değmez bence hiç bulaşma. orijinal kasanla mutlu mesut geçin git.
  • ProfiMail var mail programı olarak
    mail for exchange de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: realceday

SecMan yeni sürümü çıktı. Sertifikasız da yükleniyor. Acaba N82 için hack sorunu çözüldü mü?
    Ben N95 de denedim sorun yok ama N82 yi bilemiyorum... Programı yükleyip çalıştırdıktan sonra kilitlendi sanabilirsiniz cihazınızı bekleyin biraz daha sonra yeniden başlatmanız istenecek cihazınızı. Sonra SecMan çalışıyor...

SecMan v1.10 İndir

@realceday bu secman 1.1 çalışmıyor, 1.2 filan varmı N82 için yeni çıkan filan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bariserden

O zaman hiç değmez bence hiç bulaşma. orijinal kasanla mutlu mesut geçin git.

Evet en güzeli. Kulaklıkta konuşurken cızırtı başladı nedense hoparlör patlamış gibi, ondan verdim servise. Hayırlısı ne olacak bakalım.
  • bu sorunu yeri burasmı bilmyorum ama bişi sorucam. amerikadan n82 sipariş ettim. bu hafta gelir muhtemelen. satmayı düşünüyorum ne kdara gider fikri olan varmı??
  • arkadaşlar bu fotoğraf çekerken veya video çekerken flaşın orda yanan kırmızı ledi söndürmenin bir yolu yokmu. haberiniz olsun der gibi ne manasız bişey.
  • arkadaslar nokianın n serisi telefonlarının SAR degerlerine baktım ve n82 ikinci sırada n79un ardından 1.35 lik degeriyle..ayrıca degeri 1in üstünde olan 4 telefondan biriymiş yanlış hatırlamıyorsam..

bu forumda bi yerde 1 in üstü kötüdür 2nin üstü felaket diye okumuştum kanserden ölecegiz haberimiz yok
  • quote:

arkadaslar nokianın n serisi telefonlarının SAR degerlerine baktım ve n82 ikinci sırada n79un ardından 1.35 lik degeriyle..ayrıca degeri 1in üstünde olan 4 telefondan biriymiş yanlış hatırlamıyorsam..

bu forumda bi yerde 1 in üstü kötüdür 2nin üstü felaket diye okumuştum kanserden ölecegiz haberimiz yok

Nokia N82 nin GSM konuşması sırasındaki SAR değeri 0.62 dir.

Ama max değeri ölçüp vermek zorunda olduklarından Aynı anda Wi-fi, GPS,GPRS/3G, birde üstüne GSM konuşması açıkken toplam ölçülen SAR değeri 1,35 olarak ölçülmüştür.
    Sadece GSM konuşması sırasındaki değer 0.62 dir.

Kaynak : http://rapidshare.com/files/160520804/Nokia_N82-1_UG_en.pdf.html User Manual'in 172 sayfası
    aşağıya sayfanın resminide koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 4 Kasım 2008; 11:59:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: merhum

arkadaşlar bu fotoğraf çekerken veya video çekerken flaşın orda yanan kırmızı ledi söndürmenin bir yolu yokmu. haberiniz olsun der gibi ne manasız bişey.

o kırmızı ışık kırmızı göz önleyici ayrıca 0 ışıkta netlemeyi sağlıyor
  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.