Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar birsey soracagim simdi gittigidiyorda siyah kapaklar satılıyor bunlardan alsam nokiada teknik serviste taktırabilirmiyim??? bi sorun olur mu sizce?? çünkü benm orjinal kapak çok çizildi degiştirmeyi düşünüyorum da..

çünkü youtube da kasa degisikligi islemlerini gordum cok ayrıntılı ve özenli bir iş herkes yapamaz gibi geldi..

ayrıca geçen gün istanbulda kadıköyden arkadaşım aradı teknosada siyah n82 sordurtmuş adam bilgisayardan stoklara bakıp elimizde 6 tane var demiş. meraklıları bi soruştursun bu olayı bence.. gelmiş de bizim mi haberimiz yok yoksa
  • yaf ewet youtube de bende izledim o kapak değiştirmeyi bende öle bişey düşünüyordum ama sonra wazgeçtim çünkü telefonumu sewiorum we öle işkenceler çekmesini istemem
  • Arkadaşlar N82 de Sistem dosyalarına erişilebiliyormu? V30 için bir formul çıktı mı kısacası? Epey mağdur olduk bu durumdan
  • Halen sonuç yok sanırım.
  • SecMan yeni sürümü çıktı. Sertifikasız da yükleniyor. Acaba N82 için hack sorunu çözüldü mü?
    Ben N95 de denedim sorun yok ama N82 yi bilemiyorum... Programı yükleyip çalıştırdıktan sonra kilitlendi sanabilirsiniz cihazınızı bekleyin biraz daha sonra yeniden başlatmanız istenecek cihazınızı. Sonra SecMan çalışıyor...

SecMan v1.10 İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realceday -- 31 Ekim 2008; 20:32:27 >
  • Ben v20'yim. v30 olan 1i denesin. Zaten kaybedecek 1şeyleri yok.
  • ben yüklüyom
    bi n-gage olayını deneyim sökecek mi
    eskiden kalan sis halde n-gege ler var
    ama yabancı forumlarda n82 ye yemiyo diyolar
  • Sizin için yüklenmesi ve sistem klasörlerine erişmesi yeterli aslında.
    Gerisi installerserver olayı...
  • yani...

sistem dosyalarına eriştirmek zaten mesele
  • "Although, some newer firmwares block this method, so it will not work there."

ben de çalışmadı program illusion da öyle demiş zaten bazı yeni sürümler blokluyo diye
    yine yorum yapan kişide de çalışmamış
    şimdilik fos gibi
    programı açınca yüklemek için ok basın sabırlı olun yüklenecek diyo ama ok e basınca çıkyıo direk programdan
  • E90'da v300'de de aynı olay var. Onların ki de hacklenmiyor.
  • arkadaşlar n82 lerin yan tarafında 2 hoparlör var değilmi? benim telde sadece alttan ses geliyor. acaba bir sorunmu var yoksa ayarlardamı bir şey var çok canım sıkıldı yaw. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ayarla alakalı değil maalesef donanımla alakalı.garantisi devam ediyorsa servise verin hallederler
  • şarkıdan da olabilir başka şarkı aç yine alttan geliyorsa donanımsaldır.
  • Arkadaşlar benim bir sorum olcak cevaplarsanız çok sevinirim.n82 kapak değişimi nasıl yapılıyor buna ait bir video varmı yoksa bulaşmiyim telefoncuyamı yaptırıyim.birde bu kapak ve tuş takımı fiyatlarını bilen varsa söyleyebilirmi.çok teşekkürler
  • arkadaşlar yokmu bu konuda bana yardım edebilcek bir arkadaş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkankaradeniz

Arkadaşlar benim bir sorum olcak cevaplarsanız çok sevinirim.n82 kapak değişimi nasıl yapılıyor buna ait bir video varmı yoksa bulaşmiyim telefoncuyamı yaptırıyim.birde bu kapak ve tuş takımı fiyatlarını bilen varsa söyleyebilirmi.çok teşekkürler

http://www.youtube.com/results?search_query=n82+disassembly
  • hiç bulaşma servise taktır dişleri kırabilirsin çünkü
  • benim elimde siyah kasa var, nokia teknik servisine gittiğimde kasayı 10 YTL ye değiştirebileceklerini fakat cihazın garanti dışı kalacağını söylediler. KVK da ise siyah kasa değişimi yapılıyor fakat senin elindeki kasayı takmıyorlar. Yurtdışından kasa getirtip onu monte ediyorlar ve garantisi de bozulmuyor. Kısacası kasa değiştirmek istiyorsan KVK ya gitmeni öneririm, kendin kasa alıp boşa para verme. Ben de garantisi bitince taktırmayı düşünüyorum nokia servise

Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: octaine
    ya arkadaslar birsey soracagim simdi gittigidiyorda siyah kapaklar satılıyor bunlardan alsam nokiada teknik serviste taktırabilirmiyim??? bi sorun olur mu sizce?? çünkü benm orjinal kapak çok çizildi degiştirmeyi düşünüyorum da..
  • 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.