Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmm saol.almak içn yaza kadar bekleyebilirim.700 e fln duser heralde yaza kadar
  • Valla benim artık sabredecek halim kalmadı,bir an önce gelsin artık şu black
  • quote:

Orjinalden alıntı: stranger07

Valla benim artık sabredecek halim kalmadı,bir an önce gelsin artık şu black

1 Aydır bekliyordum bende, İnnov8 de düşünüyordum ama Fiyatı yüksek diye pek yanaşmıyordum. Şu ara iyiden iyiye ona karar verme aşamasındayım, muhtemelen bayram sonu alacam. Tabi önce bi elime alıp bakmak istiyorum asıl karar ondan sonra olacak.
  • Benim bildiğim siyah kasa piyasada bulunuyor. Şöyle ki:

Geçtiğimiz günlerde gümüş renkli kasaya sahip bir n82 aldım. Kasada çok küçük bir aşınma vardı seç tuşunun üzerinde.

KVK bayiinden almıştım, tanıdığım yer, telefon ettim. Bayramdan sonra siyah kasa gelecekmiş onunla değiştiririz dediler..
  • çok beğendim bu telefonu acaba fiyatı ne kadar ?
  • fiyatı

quote:

Orjinalden alıntı: stranger07

950-1150 ytl arasında değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nlp

Benim bildiğim siyah kasa piyasada bulunuyor. Şöyle ki:

Geçtiğimiz günlerde gümüş renkli kasaya sahip bir n82 aldım. Kasada çok küçük bir aşınma vardı seç tuşunun üzerinde.

KVK bayiinden almıştım, tanıdığım yer, telefon ettim. Bayramdan sonra siyah kasa gelecekmiş onunla değiştiririz dediler..

@nlp istanbuldanmısın? Valla eğer öyleyse istanbul'a gidicem almak için Yani kesin gelirmi diyorlar,valla ben burada hangi bayiye gitsem maaşallah dışarıya hemen siyahın maketini koymuşlar ama sorunca yok!.O zaman dışarıya niye siyahın maketini koyup insanların duygularıyla oynuyorsunki

edit:pardon profiline bakmamışım kardeş,bi an dalgınlık,heyecan,adrenalin(bayramdan sonra gelecek deyince :) ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger07 -- 30 Eylül 2008; 10:59:42 >

• Herkesin bayramı mübarek olsun...
  • Bütün n82 li arkadaslarımın ve de Dh üyelerinin Ramazan Bayramını kutlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

eğer hackleyip yedek alıp güncellenirse v30 da hackenmiş oluyor.acaba v20 ye dönüş imkanı yokmudur.bi program vardı phonex gibi birşeydi onla yapılabiliniyor diye biliyorum.

ama secman klasörleri aktifleştirmicek ki?

imzasızları yüklese de
  • Sertifika almanın artısı eksisi nedir? paralımıdr?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

eğer hackleyip yedek alıp güncellenirse v30 da hackenmiş oluyor.acaba v20 ye dönüş imkanı yokmudur.bi program vardı phonex gibi birşeydi onla yapılabiliniyor diye biliyorum.

ama secman klasörleri aktifleştirmicek ki?

imzasızları yüklese de

orasını bilemicem
    ama sanki yabancı forumların birinde gizli klasörlere erişebilindiğini okumuştum,emin değilim
    bu arada sadece sertifikaya güvenipte güncelleme yapmayın derim.çünkü nokia bunada önlem almış galiba.mesela rom pacher in sis olanınını yada secmanın sis olanını sertifikalandırıp yüklemeye çalıştım ama gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor.yüklenmiyor.ve psiloc programlarının çoğunda bu hatayı veriyor.yada aldığım sertifikadan bilemicem????.corecodec mobitubia gibi programlar ise başarıyla yükleniyor.nokai neden böyle birşey yaptı anlamadım.yada ben niye v30 u yükleyerek asrın hatasını yaptım bunuda anlamadım..

• quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Sertifika almanın artısı eksisi nedir? paralımıdr?

opda nın sitesinde bedava.sertifika;unsigned(sertifikasız,imzasız)uygulamaları signed yani sertifikalandırmaya yarar.yani diğer bir deyişle benim gibi v30 u yükleyip hack yapamayanlar için tek çözüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

V30 da artık hack desteğini bekliyoruz

Ne var bunda gülünecek ? ,enteresan bir memeli...
  • ben de galiba hata yaptım v30 yükleyerek.pişman oldum.bi artı da olmadı

bişey sorcam

nokia maps i nasıl kullancaz full olarak yeni versiyonda?

telefonu her açtığımda yükleniyor yazısı çıkıyor.uygulama yöneticisine gidiyorum yüklenmeyen yok.napcaz bu işi?

bi de ön camı nasıl açarım.servise gittiğinde köşede toz kalmış da onu silcem?
  • çok kötü oldu yav bu v30 ben update etmedim cihazı ama eden arkadaşlar pişman olmuşlar etmeyen varsada bence etmesin. telefonun hacksiz ve programsız pek bir işlevselliği kalmıyor.Nokia zaten iyice saçmalamaya başladı rakip cihazlar arttıkça 1500 ytl den n96 satıyor olacak şey değil.
  • ARKADAŞLAR N82'NİN TUŞLARI OYUN OYNARKEN ZORLUK ÇIKARIYOR MU?
  • Arkadaşlar ben symbiansigned sitesinden bir uygulamayı imzalamaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor.Sürekli bu uyarıyı veriyor ''FAILURE: Network communication failure. Please try again.'' Ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PesimistChe

quote:

V30 da artık hack desteğini bekliyoruz

Ne var bunda gülünecek ? ,enteresan bir memeli...

İstediğim lafa gülerim sanane enteresan uzaylı!!

Kullandığın avatarla kimin uzaylı olup olmadığı belli oluyor, insancıl reaksiyonlar gösteremiyorsun.Sanırım sana memeli diyerek iltifat etmişim. Tek bir postuna daha cevap vermeyeceğim lütfen konuyu kapat karşımdakininde benim gibi biri olmasını isterim.Ayrıca o kullandığın ünlemleri alll ,cebine koy lazım olur.

• 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.