Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hack yöntemi olmazsa hiç pro yükleyemicez mi tlfna
  • saol dostum v30 gelmiş şimdi indirip denicem inş türkçe olur yaw
  • Arkadaşlar benim n82'de radyo dinlerken sesi hoperlöre verdiğim de ses yok denecek kadar az çıkıyo sizde de öylemi ve çaresi varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enebahadir

Arkadaşlar benim n82'de radyo dinlerken sesi hoperlöre verdiğim de ses yok denecek kadar az çıkıyo sizde de öylemi ve çaresi varmı acaba?

bi yanlışlık olmalı
    bende iyi gibi öyle yok denecek kadar az değil ses
  • quote:

Arkadaşlar benim n82'de radyo dinlerken sesi hoperlöre verdiğim de ses yok denecek kadar az çıkıyo sizde de öylemi ve çaresi varmı acaba?

Aynen bende de öyle, mp3'e göre bariz bir şekilde düşük ses veriyor. 6131'in oldukça gerisinde kalıyor çift hoparlör olmasına rağmen.

Symbian'ın bir dezavantajı olsa gerek bu konuda.
  • versiyonla alakalı olabilir bence update edin.
  • Neden nokia hacki engelliyor..sonuçta programlar kullanışlılığı artırıyor
  • quote:

Evet maalesef radyo sesi dışarıda inanılmaz az.
    Bilerek yapmışlarizahı yok.
  • Arkadaşlar bende yeni 82 (silver) telefonumla aranıza katılmış bulunmaktayım. Telefonun özellikleri gerçekten harika özellikle kamerası ile çok güzel çekimler yaptım. Fakat telefonum eski sürüm olduğundan dolayı dün yeni versiyonu yükledim. O günden beri Galeriye gridiğimde telefonum kilitleniyor :( Yükleme sırasında herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama telefonun neden kilitlendiğini de anlamıyorum :(

Acaba format mı atmam gerekiyor telefona?
  • Features:
    • SVG theme suitable to all display resolutions/sizes.
    • SVG iconpack with about 400 third party icons.
    • Compatibile with Symbian FP1 and FP2 phones.
    • New animations icons.

Versions:
    • Inferno_by_Ivanov*
    • Inferno_Default_Icons_Version_by_Ivanov (DIV)
    • Inferno_Default&Animations_Icons_Version_by_Ivanov** (D&AIV)

*customized iconpack.
    **only animations note icons (for example lock/unlock keyboard) customized.

http://rapid-share.com/files/148661309/Inferno_by_Ivanov.zip

Daha fazlası için

http://forum.donanimhaber.com/m_7309965/mpage_21/tm.htm

• Yeni temalar için teşekkürler vanity.
  • arkadaşlar buraya yazıyorum çünkü n81 topiğinde kimse olmuyor.core playeri yükleyemiyorum ''güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama''diye bir yazı çıkıyor karşıma ve yuklediğim temalar listede gözükmüyor.telefonu servise vermiştim ondan sonra oldu hep bunlar.
  • cihaza hard format at son imzamdaki imzasız uygulamaları yükle anlatımını uygula
  • anlaşılan oki nokia bu versionu sadece hacki engellemek için çıkarmış başka bi numara yok çünkü.birde bir sürü hata güncellememekte fayda var bence hack çıksada bu version için.
  • Şebekeyle ilgili giderilen baya hata var. Ama bizim işimize yarayan hiç1şey yok gibi görünüşte.
  • Şu andan itibaren 3 yıllk sertifikam var.yaşasıııın
    bu forumda eski konular bilem işe yarıyo yaw.
  • reis sağol oldu, teşekkür ederim.
  • siyah n82 imi sattım.şu an k850 var elimde.ikisi arasında dağlar kadar fark.çok şık cihazdı.napalım sağlık olsun.ama şimdi omnia alacağım.beni kendine doğru çekiyor.özellikleri çok iyi gözüküyor.inşallah siyah n82 mi aratmaz.
  • IPhone 3G yi 1150 YTL ye gördüm bikaçyerde. K850 den sıkılırsan IPhone düşünebilrsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 28 Eylül 2008; 22:15:48 >
  • nası oluyor bu sertifika işi? faydası zararı varmıdır?cneden kimse sertifika ile değil de hackle ugraşıyor

quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

Şu andan itibaren 3 yıllk sertifikam var.yaşasıııın
    bu forumda eski konular bilem işe yarıyo yaw.

• 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.