Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: b03 psycho

gittim n95 aldım 2 gun sonra n95 8gb çıktı ondan bi kaç gun sonrada n82

aralarında baya tarih var yaw yapma
  • @enigmaenergy

teşekkür ettim
  • arkadaşlar daha önce belki mevzusu geçmiştir ama bir sorum vaar:
    GARMIN e 111 mb lik haritayı yükledim.Fakaat açmıyor.xxxxxxxx biçimli harita açılmıyor.şimdi açmak isteermisiniz diye bir hata veriyo.Evet dediğinde ise 25 karakterlik bir kod istiyor fakat ben bunu ilaçlamıştım.Yardımcı olabilirmisiniz...

Tşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér
    Nokia Kom A.S garantisine KVK, genpa bakıyor.
    Cihazınız KVK garantili demektir.

Çok teşekkürler. İçim rahatladı. Kutudan bir belge çıkmayınca içime bir kurt düşmüştü.
    quote:

Orjinalden alıntı: klasör x
    teleonun sorunsuz olsunda gerisi pekte önemli değil zaten.benim n73 kvk ordada Nokia Kom. AŞ. yazıyor.mutlaka garantisi vardır.garantisiz mal satamazlar zaten.siteyi tekrar bi gözden geçir.ya da bi telefon aç.

Almadan önce sormuştum. Ben paralel ithalat ssanmıştım fiyattan dolayı. Sordum ürün distribütör ürünü, yettkili servislere verebilirsiniz demişlerdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Asphalt 4 - Elite Racing

/>

http://rapidshare.com/files/128998257/Asphalt4_3D_Nokia_N95_EN_DE_SP_FR_IT_NONIGP_104_signed.sis

Saol Dostum
    Yanlız Orjinal Apshatmı? Hem 4mb Hemde NGAGE'İN iÇİNE aTMADIDA...Şaşırdım....
    Ya Apshalt 1 :12mb Asphalt 2 :25mb tı...Bende Hala Full olarak Duruyor..Ama Bizimkinler Çalıştırmaz..Dimi.....
    Ya ps3 Bile ps2 nin oyunları oynatiyi....Haksızlıkkk

Bide Unutmadan Soruyim..Ben Bazı NGAGE Oyunlarını ORJ.Satın Alsam..Bana CD-Key Gibi Bişimi Vericekler....
    Çünkü Telefona Ne Olacağı Belii Olmaz..(Format Filan....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 12 Temmuz 2008; 19:38:44 >

• @ thehspeed ;

Asphalt 4 N-gage'den bağımsız ve bence Asphalt 3 N-Gage'den çok çok daha iyi bi oyun.Ayrıca HD kalitesinde....
  • asphalt 4 cok iyi oldu teşekkür ederim dahada iyi yapmıslar bunu ;):) yaw arkadaslar özellikle sabit hatlardan aradıklarında konustugumda ben kendi sesimide duyuyuroum :) önceden yazmıstım operatörden kaynakldır dedi arkadaslar :)ama sadce sabit hatlarda oluyor garip :)

yeni sürümler cıkmaya basladıysa ;):)

ozaman yeni fw'nin cıkmasına az kaldı :)
  • ben 550 liraya aldım.. yalnız garantisi singapurdan chung hung emmiden :)

quote:

Orjinalden alıntı: join

quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

telefonu ucuz diye paralel ithalat alıp sonra bize kızan birisi wardı nerlerde o ..

Bana mı diyorsunuz? Bana diyorsanız ben paralel ithalat olup olmadığını bilmiyordum. Sonunda L olan 6-7 site vardı ve fiyatları en az 200 YTL uygundu. Bende bu L olanlarda farklılık mı var, paralel ithalat mı diye sormuştum. 1 kişi bilmiyorum dedi. Sonra onaylanmadan bir daha sordum biraz daha konuyu açarak. Sonra ne sorup duruyon bilmiyorum dedik, bilen olsa söyler diye çıkıştı. Halbuki sanki başlığa o sırada tüm N82 kullananlar baktıda bişey yazmadı sanki. Ben hem başlık üstte kalsın, hemde sorumun yanıtını alamadığım anlaşılsın diye biraz daha açıp bir daha sormuştum bilen yok mu diye.

Ayrıca paralel ithalat değilmiş. Fiyatta sorun varmış galiba ama bana stoklarımızda kalmadı dedier ve iptal ettiler. Ama dün ondan bile ucuza distrübütör ürünü buldum. Dün gece kargoya verildi. Bunun sonundada WT/LT yazıyor. Hala anlamını bilmiyorum. Genpanın sitesindede yazdığını görünce, birde burada bana çıkışılınca bende tekrar sormadım ve aldım. Ben kimseye kızmadım. Burdakiler bana kızdılar. Önce bize sormadın falan diye. Halbuki sorun çıkamdan alabilseydim sıcak fırsatlarda haber verecektim. Bunu 773 liraya aldım. Ama sordum stok durumunu fazla varsa forumda haber vereyim dedim. Fazla yok dediler. Sonra bi baktım burdada tükendi yazıyor. Sanırım burasıda yanlış girmiş fiyatı ama iptal etmediler. Yolladılar. Neyse önemli değil artık.

Bu arada telefonu az önce aldım. Nokia Com. Aş. garantili diyor. Ancak kvk vb bir belge yok. 2Gb kart çıktı. Kartın içinde nokia maps var. Telefondada sorun yok. GPS bağlandı. Wifi girdi. Araması sesi herşeyi sağlam çıktı çok şükür. Allah olmayıpta almak isteyen herkese nasip etsin.

Vay be 773 liraya N82 almışsınız hayırlı olsun darısı bizim başımıza. Fiyatı gerçekten çok iyi aslında bu aralar o fiyatta olması lazımken hayla düşmedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozziii

arkadaşlar daha önce belki mevzusu geçmiştir ama bir sorum vaar:
    GARMIN e 111 mb lik haritayı yükledim.Fakaat açmıyor.xxxxxxxx biçimli harita açılmıyor.şimdi açmak isteermisiniz diye bir hata veriyo.Evet dediğinde ise 25 karakterlik bir kod istiyor fakat ben bunu ilaçlamıştım.Yardımcı olabilirmisiniz...

Tşekkürler

gmapsupp.unl 'yi notpad ile aç ilgili programla elde ettiğin kodu içine yapıştır kaydet
  • aslında asphalt ın s69 2rd için olanı vardı. 9mb küsürdü.çok güzeldi o.arkadaştan almıştım.bu arada reis gelmedinmi daaa
  • Ce'ee!!

Merhabalar millet, kolay gelsin...

Uzaklaştırılmam hakkında tüm olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkürler. 3-5 kişi var -ki onlar kendilerini biliyor- onlara ayrı 1 teşekkürlerimi sunuyorum.

Verilen cezaya da saygım var. 446.000 kişilik forumu 1 kişi için tehlikeye atmak mantıksız olur.

Tekrar herkese teşekkürler. "Hoşgeldin Reis" vs tarzı mesaj yazmanıza gerenk yok.

• Gerek yok demişsin ama dayanamayacam hoş geldin reis, seni görmek gerçekten güzel. Telefon bölümüne ayrı bir hava katıyorsun. İlk mesaj benden olsun ehe
  • Koca bir

(Üsttekilere değil bu,anlayan anlar kime olduğunu)
  • ===> Batak - Okey - King <===

Çözünürlükleri pek iyi değil ama. Sanırım 176*208'den 320*240'a yükseltilmişler.

http://rapidshare.com/files/129365001/Batak-Okey-King.rar
  • ===> PiZero | iPhone Theme v2 <===

İndirmek için;
    http://www.pizero.net/download-manager.php?id=98

• ===> 2 PiZero Premium Teması + Neon <===

Ruby | En sevdiğim

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/129379133/Ruby_-_Default.sis

Deep Abyss

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/129379062/Deep_Abyss_-_Default.sis

Neon

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/129379104/Neon_-_Default.sis

Temalar başka forumdan ncinar kullanıcı adından alıntıdır. Düzenleme bana aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 13 Temmuz 2008; 16:51:52 >

• Oyun ve programlar için teşekkürler arkadaşlar.
  • Bugün telefona dokunma şansım oldu.Her şey güzelde malzeme kalitesi rezalet.Yani bu kadar iyi bir telefona bu kadar plastik bir his yakışmamış ben de şuan W810i var onun malzeme kalitesi bile daha iyi.Nokia niye bu kadar kıro malzeme kullanıyor anlamak da güçlük çekiyorum arkadaşlar.

İkincisi bu telefonu almak için sizce en iyi zaman ne zaman?1 yıldır bekliyorum hala aman aman bir fiyat oynaması olmadı.Şimdiki fiyatlardan almak mantıklı mı sizce?
  • Yan çerçeve hoşuma gitmiyor benim de. Ayrıca tuşların olduğu parlak bölgede küçük küçük renk atmaları var. İleriki zamanlarda kasasını değiştirebilirim. Yine de oldukça memnunum N82' den.

Ben altı ay önce almıştım N82' yi. Şu anda hemen hemen aynı fiyattan satılıyor. Hatta bazı yerlerde benim aldığım fiyattan daha pahalıya satılıyor. Fiyatın kayda değer bir biçimde düşeceğini sanmıyorum. Azar azar düşüş olacaktır elbette. Yine de bilemem tabiki; yeni modeller çıktığında kayda değer düşüşler olabilir.
  • N83 çıksın düşer :)
  • 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.