Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kesbi

quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

telefonu ucuz diye paralel ithalat alıp sonra bize kızan birisi wardı nerlerde o ..

Bana mı diyorsunuz? Bana diyorsanız ben paralel ithalat olup olmadığını bilmiyordum. Sonunda L olan 6-7 site vardı ve fiyatları en az 200 YTL uygundu. Bende bu L olanlarda farklılık mı var, paralel ithalat mı diye sormuştum. 1 kişi bilmiyorum dedi. Sonra onaylanmadan bir daha sordum biraz daha konuyu açarak. Sonra ne sorup duruyon bilmiyorum dedik, bilen olsa söyler diye çıkıştı. Halbuki sanki başlığa o sırada tüm N82 kullananlar baktıda bişey yazmadı sanki. Ben hem başlık üstte kalsın, hemde sorumun yanıtını alamadığım anlaşılsın diye biraz daha açıp bir daha sormuştum bilen yok mu diye.

Ayrıca paralel ithalat değilmiş. Fiyatta sorun varmış galiba ama bana stoklarımızda kalmadı dedier ve iptal ettiler. Ama dün ondan bile ucuza distrübütör ürünü buldum. Dün gece kargoya verildi. Bunun sonundada WT/LT yazıyor. Hala anlamını bilmiyorum. Genpanın sitesindede yazdığını görünce, birde burada bana çıkışılınca bende tekrar sormadım ve aldım. Ben kimseye kızmadım. Burdakiler bana kızdılar. Önce bize sormadın falan diye. Halbuki sorun çıkamdan alabilseydim sıcak fırsatlarda haber verecektim. Bunu 773 liraya aldım. Ama sordum stok durumunu fazla varsa forumda haber vereyim dedim. Fazla yok dediler. Sonra bi baktım burdada tükendi yazıyor. Sanırım burasıda yanlış girmiş fiyatı ama iptal etmediler. Yolladılar. Neyse önemli değil artık.

Bu arada telefonu az önce aldım. Nokia Com. Aş. garantili diyor. Ancak kvk vb bir belge yok. 2Gb kart çıktı. Kartın içinde nokia maps var. Telefondada sorun yok. GPS bağlandı. Wifi girdi. Araması sesi herşeyi sağlam çıktı çok şükür. Allah olmayıpta almak isteyen herkese nasip etsin.

amin
    valla çok iyi fayattan almışsın.hiç bir garantisi yokmuki telefonun?

• Asphalt 4 - Elite Racing

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

http://rapidshare.com/files/128998257/Asphalt4_3D_Nokia_N95_EN_DE_SP_FR_IT_NONIGP_104_signed.sis
  • quote:

enigmaenergy

sağolasın n73 de çalıştı.ama 7-8fps ile tahminen.en azından nasıl bişey onu gördük
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasör x
    amin

En azından aldığım sitede veriyordur. Kutunun barkod olan yerinde şöyle yazıyor:
    Nokia N82-1
    Nokia Kom. A.S. Garantisi
    WT/LT
    .
    .
    Made in Finland

Ayrıca kutuyu açmak için yırtmak zorunda kaldığım etikette Ekogroup kontrol edilmiştir yazıyor.
    Telefonun içindede Nokia Kom. AŞ. garantili yazıyor. Bu tüm yurtta geçerli olan bir garanti midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 12 Temmuz 2008; 9:46:54 >
  • @enigmaenergy paylasım icin saol dostum..
  • Rica ederim.Evet hala çok iyi değil görüntüler,ben daha iyi bekliyordum
    quote:

sağolasın n73 de çalıştı.ama 7-8fps ile tahminen.en azından nasıl bişey onu gördük

------------
    Rica ederim abi
    quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-
    @enigmaenergy paylasım icin saol dostum..

• merhaba arkadaşlar
    Bir sorum vardı.Daha önce telefonumun sürümünü update etmiştim.Şimdi yeni sürümü deniyorum.Yeni sürümü updater program buluyor.İşlemlere başlıyor.Update i internetten indirdi fakat yükleme aşamasına geldiğinde PHONE RECOVERY diye bis sayfa çıkıyor.3madde yazıyor.Şarjı ve pili çıkartın falan diye.Ve yükleme yapmıyor.DAha önce başına böyle birley gelen oldumu yada duydunuz mu hiç

Şimdiden teşekkürler.
  • @ ozzii : Bir daha dene orada yazanları uyguladıktan sonra,düzelebilir
  • denedim ama yok
    neden oldu bilmiyorum
    daha önce yaptım çünkü
  • Telefona bi format at bir daha dene ozaman.

Aklıma bunlar geliyor,önceden olan şey şimdi niye olmasın
  • gerçekten siyah rengi çok hoş olmuş.. Paylaşım için teşekkürler.
  • gittim n95 aldım 2 gun sonra n95 8gb çıktı ondan bi kaç gun sonrada n82
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

quote:

amin

En azından aldığım sitede veriyordur. Kutunun barkod olan yerinde şöyle yazıyor:
    Nokia N82-1
    Nokia Kom. A.S. Garantisi
    WT/LT
    .
    .
    Made in Finland

Ayrıca kutuyu açmak için yırtmak zorunda kaldığım etikette Ekogroup kontrol edilmiştir yazıyor.
    Telefonun içindede Nokia Kom. AŞ. garantili yazıyor. Bu tüm yurtta geçerli olan bir garanti midir?

teleonun sorunsuz olsunda gerisi pekte önemli değil zaten.benim n73 kvk ordada Nokia Kom. AŞ. yazıyor.mutlaka garantisi vardır.garantisiz mal satamazlar zaten.siteyi tekrar bi gözden geçir.ya da bi telefon aç.

• bunun gibi şık fontlar indirebileceğimiz bir link var mı ...

quote:

Orjinalden alıntı: ||_MusTy®_||

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: b03 psycho

gittim n95 aldım 2 gun sonra n95 8gb çıktı ondan bi kaç gun sonrada n82

Kardes sen kafanı takma bunlar pazarlama stratejisi n96 ve n78 geldiginde n82 nin satısları dusmesın dıye blackını cıkardılar.Renk dısında bir farkı yok.Bence titanim daha güsel
  • @ cmert : Windows un fontlarını kullanabiliyorsun
  • Nokia Kom A.S garantisine KVK, genpa bakıyor.
    Cihazınız KVK garantili demektir.
  • windowsun orjinal fontlarını beğenmedim, sorumu şöyle düzelteyim: Türkçe destekli değişik .ttf fontlar indirebileceğimiz bir yer var mı

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ cmert : Windows un fontlarını kullanabiliyorsun
  • Grafitti fontları var bende 67 adet.Bir göz at.Ama word belgesinde bak önce

Windows klasörünün içindeki Fonts klasörüne kopyalıyorsun fontları (klasör halinde değil ama) sonra word de bakabilirsin buyur

http://rapidshare.com/files/129105822/Grafitti_Fontlar___67_Adet_.rar

Not : Türkçe desteği var mı yok mu hatırlamıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: cmert
    windowsun orjinal fontlarını beğenmedim, sorumu şöyle düzelteyim: Türkçe destekli değişik .ttf fontlar indirebileceğimiz bir yer var mı

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy
    @ cmert : Windows un fontlarını kullanabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 12 Temmuz 2008; 14:08:11 >

• kardeş C:Resources klasörüne kopyalama yapmaya izin vermiyo. Active file ve X-Plore ile denedim ama yine olmadı. Bi yanlışlık mı yapıyorum acaba. Bi yardım ediverebilir misin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_
    Font dosyalarının isimlerini aşağıdaki gibi yapınız (N82 başlığında N82 font isimleri yer alır diğer modeller için isimler farklılık gösterir lütfen font isimleriniz için telefonunuzdan Z:\resource\fonts klsörü içinden bakabilirsiniz)

fonts
    -nohindisnr60.ttf
    -nohinditsb60.ttf
    -nohindissb60.ttf
    -S60ZDIGI.ttf

isimleri bu şekilde verdikten sonra font klasörünü hafıza kartınıza atınız sonra bir dosya yöneticisi ile bu klasörü kopyalayıp C:\resource klsörüne yapıştırınız. Telefonu kapatıp açın yeni fontunuz hayırlı olsun :D

Edit: Ben Office 2007'nin calibri fontuna hastayım fontumu o yaptım :D

• 
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.