Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

hebeeee: Wi-fi, GPS, Ses ve fotoda daha üstün.

Eğer bu dediklerin yani N82'nin wi-fi, GPS, ses ve fotoda(dolayısıyla videoda) N95 8GB'tan üstün olduğu doğruysa (ki yanlış demiyorum) N82 değil de N95 8GB almam için bir neden kalmadı.. Tek sorunu tuş takımı. Onu da bugün gittim. Teknosada telefonu aldım baktım. İlk yazmaya başladığımda 2-3 tuşa birden bastım ama 10-15 sn sonra çok rahat ve hızlı yazmaya başladım... Zamanla alışılıyor tuş takımına... Telefonun karizması da ayrı güzel..

Cevaplar için teşekkür ederim....
  • İşte black N82... Bugün geldi, taze taze

• oy oy oy oy oy...... MUHTEŞEEEEEMMMM

Hayırlı olsun... En kısa zamanda ben de alacağım inşallah... Piyasaya çıkarsa!!!!!

Edit: Telefonun dili TÜrkçe mi? Yoksa sen sonradan mı Türkçe yaptın???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjunt -- 13 Haziran 2008; 17:00:16 >
  • çok şekil duruyor kaça aldın
  • hayırlı olsun revolver işte bu olmadı yaptıgın ayıptır gunahtır... iyice arada kaldım n78 n82 senin resimlerden sonra iyice n82 ye kayıyorum ...aslında n78 fıyatına bakıyor n82 ıle cok yakın olursa n82 alıcam...

• revolver hocam hayırlı olsun ya bişe sorcam
    fazla iz bırakıyor mu?
  • Sağolun arkadaşlar.
    Benim enişte telefoncu da, titanyum N82 vardı benim garantili, onunla takas yaptık
    Garantili cihazı gitti ama aldığım yer eniştem olunca benim için bir sorun yok.

@nc1905,
    Düz olan ne kadar iz tutuyorsa bu da öyle. Abartı bir iz tutuşu yok
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • merhaba arkadaşlar.Sonunde öss için çalışmalarımı bitirdim ve 2-3 aydır sadece mesajlaşmak için kullandığım n82mi kendine getireyim dedim

En son hangi versiyonu çıktı ne gibi düzeltilmeler oldu?
  • Hayırlı olsun Révølvér.cihaz çok şık duruyor.
    Arkadaşlar kısaca şunu söyleyebilirim n82 hakkında.mükemmel.özellikle foto wifi ve gps konusunda.şu an n95 8gb kullanıyorum.ses daha iyi ama n82 iyi arıyorum.kamerasını 2 defa kullandım bir daha kullanmak istemiyorum.çok şanslısınız n82 kullandığınız için.bakalım bende yakında dönüş yaparım.
  • N82 gerçekten de fotoda farklı bir cihaz ya.
    Sağol expert.
  • peki bizde eniştenden alırsak kaç paraya gelir
  • Su cihazin ne zaman cikacagi hakkinda bilgisi olan yok mu arkadaslar??? Bekle bekle tukendik walla :(

resimleri gordukce seytan diyo git garantisiz al.. Ama bana garantisiz telefon dayanmaz :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

hayırlı olsun revolver işte bu olmadı yaptıgın ayıptır gunahtır... iyice arada kaldım n78 n82 senin resimlerden sonra iyice n82 ye kayıyorum ...aslında n78 fıyatına bakıyor n82 ıle cok yakın olursa n82 alıcam...

N82 de 128 Mbyte RAM var diğer N78 de 70 Mbyte sanırım
    N82 5 Mpixel kamera ve Xenon Flash'lı dierinde Led ışık ile 3.2 Mpix çözünürlük var

N82 Black Gelince tercihim bu olacak N78 düşünmeyeceğim bile.

• Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,

Online olmasam bile, forumu sıklıkla takip ediyorum ve paylaşımlardan da yararlanıyorum; bunun için hepinize TEKRAR teşekkürler...
    Ancak dün telefonuma ve hafıza kartına format attım ve telefonun içinden çıkan video yu silmiş oldum. Açıkcası çok önemli değil ama, eğer o video yu rapid le yada başka bir yerden paylaşabilecek bi arkadaşım olursa çok sevinirim.( Tabi eğer mümkünse ) HERKESE İYİ FORUMLAR

SAYGILAR,
  • biliyorum ki n82 çoğu yönden n95 den iyi.ama nedense bir türlü ısınamadım.N95 8Gb alacağım,foto çekmek de bir yere kadar,nasılsa fotoğraf makinam var
  • Siyah gerçekten çok şık duruyor .
  • siyah biraz basit kalmış.sanki ilk rengi daha hoştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

siyah biraz basit kalmış.sanki ilk rengi daha hoştu

bu yorumu yapmasan şaşardım aliass zaten
  • niye öyle dedin dostum??
    quote:

Orjinalden alıntı: Tuğra>>

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

siyah biraz basit kalmış.sanki ilk rengi daha hoştu

bu yorumu yapmasan şaşardım aliass zaten
  • N82 nin gümüşünü alsak sonra ilerde siyah kapat taksak yukardaki resimdeki gibi olur mu arkadaşlar, yoksa siyah olanı başlı başına farklı mı?
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.