N82 nin gümüşünü alsak sonra ilerde siyah kapat taksak yukardaki resimdeki gibi olur mu arkadaşlar, yoksa siyah olanı başlı başına farklı mı?
Bunu ben de dusundum... Fakat beyaz N82yi siyah yapmak icin kapak yeterli degil. Full kasa degisecek.. Normal N73u musicedition yapmak gibi birsey.. Pazartesi nokia'yi bi daha arayacagim.. Eger kesin bi tarih vermezlerse beyazini alacagim mecburen.. Hepsiburada.com da iyi kampanya var. Ordan alirim... Gerckten sabrim tukendi artik.....[:/-][:/-]
quote:
Orjinalden alıntı: hebeeee
quote:
Orjinalden alıntı: Starforces
N82 nin gümüşünü alsak sonra ilerde siyah kapat taksak yukardaki resimdeki gibi olur mu arkadaşlar, yoksa siyah olanı başlı başına farklı mı?
Bunu ben de dusundum... Fakat beyaz N82yi siyah yapmak icin kapak yeterli degil. Full kasa degisecek.. Normal N73u musicedition yapmak gibi birsey.. Pazartesi nokia'yi bi daha arayacagim.. Eger kesin bi tarih vermezlerse beyazini alacagim mecburen.. Hepsiburada.com da iyi kampanya var. Ordan alirim... Gerckten sabrim tukendi artik.....[:/-][:/-]
Estore.com.tr de %18 indirim var world card'a.
Valla siyah yakışmış. Güle güle kullan hocam.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hebeeee
quote:
Nakit almadım arkadaşlar. Dediğim gibi kendi garantili titanyum N82 cihazımla takas yaptım. Kaybım garantili ve faturalı cihazım oldu ama kazancım da sıfır ve siyah N82 oldu
Pazartesi gunu nokiayi ariyorum.. Kesin tarih verdi verdi.. Vermezse o gun siparis vercem beyaz N82... Yada gidip garantisiz dogubanktan siyah N82 alcam.. Senin gonderdigin fotograflara bakinca bu telefonu kesin almam gerektigini anladim... Peki ya tuslar??? Siyah tuslar iyi mi? Cunku bende bi ara N70me vardi. Tus takiminin rengi atmisti.... Bunun tuslari yada kasasi da oyle olmasin...
Sanmam ya, parlak tuşlar... Pek renk atacak gibi durmuyor. Arka tarafta renk atması söz konusu olmaz zaten. Kasanın çerçevesini de bir yere çarpmadıktan, elden düşürmedikten sonra atmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér
Sanmam ya, parlak tuşlar... Pek renk atacak gibi durmuyor. Arka tarafta renk atması söz konusu olmaz zaten. Kasanın çerçevesini de bir yere çarpmadıktan, elden düşürmedikten sonra atmaz.
atarsada sorun deil adamın kapı gibi eniştesi var
@Révølvér gerçekten şık bir cihazmış. Bekleyeceğim zaten istesemde şuan alamam maddi sıkıntı var biraz. Black çıkınca düzelir ve alırım. Eklediğin resimler gerçekten süper. Eniştende daha varmı ve kaça satıyor?
quote:
Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO
quote:
atarsada sorun deil adamın kapı gibi eniştesi var
o da 1 yere kadar
Hayırlı Olsun Abi İyi Günlerde Kullan
quote:
İşte black N82... Bugün geldi, taze taze
OOoo!! kimleri görüyorum
N82 mi aldın yoksa?
arkadaslar n82 black ile normalinin donanımsal veya yazılımsal olarak farkı varmı???
quote:
Orjinalden alıntı: tugrul82
arkadaslar n82 black ile normalinin donanımsal veya yazılımsal olarak farkı varmı???
yazılımsal zerre kadar yok
donanımsal var; kapak değişik... gerçi donanımdan sayılmaz o
sadece siyah.satış politikası.
Gri ve siyah renk seçeneklerinin ikisini birden sunsalardı çok iyi olurdu. Ama dediğiniz gibi değişik bir satış politikası uyguluyor Nokia.
Yakında 2side 1den olucak inşallah.
arkadaşlar garantisiz doğubanktan satın alırsam imei sorunu olurmu?