Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tears of ice

N82 Black'i beklemekten kurudum kaldım resmen off bi çıkamadı

Bende bekledim 1.5- 2ay boyunca bu siyahı...
    takii, 1 hafta öncesine kadar.
    İmzam herşeyi anlatıyor...

Revolver hocam;
    hayırlı olsun. iyi günlerde kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mori -- 13 Haziran 2008; 3:44:16 >

• memnunmusun peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

memnunmusun peki

Hemde nasıl!
    almadan önce 10 gün sabahlara kadar 2 telefonuda karşılaştırdım. ve iyiki de bunu almışım.
  • teşekkürler bu cevap iyi oldu benim için çunku bende seninle aynı durumdayım şuanda
  • Révølvér Dostum İmzan Çok Güzel...Kodunu Alabilirmiyim..Gümüş'ü Varsa Daha İyi Olur..
    Şimdiden Teşekkürler...
  • quote:

memnunmusun peki

N82sini satan geri N82 alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mori

quote:

Revolver hocam;

Walla ben de en sonunda senin gibi yapicam, gidip N95 8GB alicam. Ama N95 8 GB cook buyuk.. Ayrica ben telefonda muzik dinlemem: ipod touch var..
    film izlemem: ipod touch var.
    oyun oynamam: psp var

Kisacasi ben telefonu fotograf ve gps icin aliyorum ki bunlarin ikisinde de N82 daha iyi...

Sizce yanlis mi dusunuyorum?? Cunku N95 8GB ve N82 arasinda gidip geliyorum...

• @hebeeee

ben de senle aynı durumda ipod um var,ama insan bir noktadan sonra bütün özelliklerin bir cihazda toplanmasını istiyor.Tabi ki ipod un ses kalitesi daha iyi.
    Ben N95 alacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hebeeee

quote:

quote:

Revolver hocam;

Kisacasi ben telefonu fotograf ve gps icin aliyorum ki bunlarin ikisinde de N82 daha iyi...

foto yine 1az kullanızıya bakar da (xenon hariç), GPS'te tek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 13 Haziran 2008; 14:18:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

quote:

quote:

Revolver hocam;

foto yine 1az kullanızıya bakar da (xenon hariç), GPS'te tek...

O zaman N82 siyah'ı bekleyeceğiz. Yada beyaz alıp siyah kasasının çıkmasını bekleyeceğiz.. Cevaplar için ayrıca teşekkürler...

Bari çıkacağı tarihi kesin olarak verseler de merak etmekten kurtulsak

@deserthawk

Düz N95 almanı tavsiye etmem.. Ben 5-6 ay önce sattım. Çift yönlü kayan kapak gerçekten de sağlam değil. Belli bir kullanıştan sonra sallanmaya başlıyor. Benim telefonun kapağı çok gevşemişti. N95 8GBta da aynı sorun var mı bilemeyeceğim ama....

• @hebeeee

N95 8Gb yazacaktım yanlışlık olsun,zaten 8 gb kart alsam 100 lira.Değmez.
  • arkadaşlar n82 nin siyah kasası çıkmadımı hala?
  • daha demin teknosadaydım n95 8gb ve n82 yi biraz inceledim.tabiki xenon flaş gerçekten çok kaliteli.ama yani insan eline aldıgında bile hissedebiliyor bazı şeyleri.tuş takımı ekran boyutu karizması(tabi herkese göre değişir) ergonomikliği açısından n95 8gb daha uygun bana göre.hayırlısıyla onu alacağım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 13 Haziran 2008; 15:37:00 >
  • quote:

daha demin teknosadaydım n95 8gb ve n82 yi biraz inceledim.tabiki xenon flaş gerçekten çok kaliteli.ama yani insan eline aldıgında hissedebiliyor bile hissedebiliyor bazı şeyleri.tuş takımı ekran boyutu karizması(tabi herkese göre değişir) ergonomikliği açısından n95 8gb daha uygun bana göre.hayırlısıyla onu alacağım inşallah.

süpersin
  • quote:

Düz N95 almanı tavsiye etmem.. Ben 5-6 ay önce sattım. Çift yönlü kayan kapak gerçekten de sağlam değil. Belli bir kullanıştan sonra sallanmaya başlıyor. Benim telefonun kapağı çok gevşemişti. N95 8GBta da aynı sorun var mı bilemeyeceğim ama....

düz n95 ile n95 8gb arasında malzeme kalite farkı var.

şak şak süper çalışıyor kapak.ben büyük konuşmayayımda.kızaksız telefon kullanamam.alıştım bir kere telefon geldiğinde herhangibir tuşa basmadan telefon cevaplamaya
    (tabii zevkler ve renkler değişir)
  • Ama N95 8GB ve N82 ile çekilmiş fotoğraflara baktım da... Arada kalite farkı gözle görülür şekilde var.. (Gece çekimlerinden bahsetmiyorum bile ) Ayrıca GPSe de N95ten hızlı bağlanıyormuş yani uyduyu hızlı buluyormuş.. Ekranı biraz küçük ama o kadar da küçük değil.. Şimdilik N82 alacağım gibi görünüyo ama hiç belli olmaz
  • yapma hocam köşegenlerden hesaplarsak 1 cm bile fark çıkabilir tam emin değilim
  • quote:

Ama N95 8GB ve N82 ile çekilmiş fotoğraflara baktım da... Arada kalite farkı gözle görülür şekilde var.. (Gece çekimlerinden bahsetmiyorum bile ) Ayrıca GPSe de N95ten hızlı bağlanıyormuş yani uyduyu hızlı buluyormuş.. Ekranı biraz küçük ama o kadar da küçük değil.. Şimdilik N82 alacağım gibi görünüyo ama hiç belli olmaz

dostum ben burda ikisini kapıştırmıyorum.

ikiside aynı işlemciye ve aynı ram bellek e sahip.foto ve gps gibi olaylar versiyon yani yaılımla ilgili şeylerdir.ben telefonumla 6 sn de GPS bağlanıyorum.çünkü versiyonlarım güncel

• Yani N82'nin N95ten tek artısı fotoğraf kalitesi mi diyorsunuz??? Ben de kapıştırmıyorum ama iki telefon arasında kaldım... N95 kullandığım için N95 8GBtan soğudum. Çünkü N95in kasa ve kapak kalitesi çok berbattı.... İkisinden birini alacağım... O kesin.... AMA HANGİSİ????? gerçekten de zor bir karar

@erhan850

N95 8GB ile kıyaslayınca tabiki çok küçük kalıyor. Ben genel konuştum. Ekranı küçük değil. Sadece N95ten küçük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjunt -- 13 Haziran 2008; 15:59:17 >
  • quote:

yapma hocam köşegenlerden hesaplarsak 1 cm bile fark çıkabilir tam emin değilim

düz N95le N82yi karşılaştırdım ve düz n95, 8gb modelinden daha iyi çektiği halde...

hebeeee: Wi-fi, GPS, Ses ve fotoda daha üstün.
  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.