Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tahminim siyahın boyası dökülebilir veya zamanla boyası atabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

N82 Black'i beklemekten kurudum kaldım resmen off bi çıkamadı
  • galiba telefonda yapmaya çalışıyor

arkadas cok sakaci galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

N82 Black'i beklemekten kurudum kaldım resmen off bi çıkamadı

n95 ve n95 8gb de de öyle gözüküyo

Accelerometer'ın kullanım alanları genişledi.
    Sitesi ktunnel.comdan açmanız tavsiye edilir, çünkü video var.

http://www.symbian-freak.com/news/008/06/shake_your_music_with_python.htm

• Bu programı kurmuştum.Ayarını yanlış yaptığım için 1 gün boyunca kimse bana ulaşamadı.Akşam eve gidince bizimkiler çok pis kızmışlardı.[
    quote:

===> Best BlackList 2.01 (Update)<===

/>
    />

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/121660848/Smartphoneware_Best_Blacklist_version_2.01.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musyun -- 12 Haziran 2008; 17:54:40 >

• Aferim Musyum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

Reis sanırsam ben telefondan şöyle bi 15 gün kadar uzaklaşacak gibiyim... Bu nalet olasıca ereyon firması geçen teli kaydettirmesine karşın yeniden kayıt dışıdır ibaresi geldi... Tk.dan kontrol ettim oradada yazıyor kayıt dışıdır diye... Adamlara telefon açtım ürünü bize yollayın gereken işlemler yapılacaktır diyorlar. kesin 1 haftadan fazla bekletecekler. biliyon bide ben karstayım gidiş geliş al sana 2 hafta.... öyle bir dilekçe döşedimki... kayıt ettirildikten sonra resmi evrakların orjinalini yada fotokopisini istiyorum yada telin kayıtlı bir n82 değiştirilmesini istiyorum dedim... böylelikle bir daha kayıt dışı ibaresi gelirse direkt TK ile görüşüp evrakları fax edip kayıt altına aldırabilirm.... Nalet olsun bana böyle bir aptallık edipte gidip paralel ithalat aldığıma.... Benki kvk genpa garantili telefon almayan vatandaş N82 rehavetine kapılıp hemen alıyor...

Ulen N82 sen adamı rezilde ettirirsin vezirde

abi söyle garantili versinler farkınıda ver barii kafan rahat olur

• Yarın eniştemin dükkanına N82 black geliyor arkadaşlar.
    Ben daha kasa takmadım, enişte de direkt değişelim diyor az bi fark verirsin diyor.
    Büyük ihtimalle değişimi yapacağız. Fotoları koyarım. Cihaz yurt dışı merak edenlere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Yarın eniştemin dükkanına N82 black geliyor arkadaşlar.
    Ben daha kasa takmadım, enişte de direkt değişelim diyor az bi fark verirsin diyor.
    Büyük ihtimalle değişimi yapacağız. Fotoları koyarım. Cihaz yurt dışı merak edenlere...

hadi yine iisin

• Valla bu cihaza siyah gidiyor. Ya da ben üst üste titanyum kullandığım için sıkıldım artık.
    Cx300 de black olunca müthiş olacak.
  • Bu arada CX300ler ne pahalanmış ya...

94ytl mediamarkt'ta
  • Dünyanında en çok tutulan kulaklıklarından ....
    Tutuldukça fiyatı arttırdılar. Ben 1,5 sene önce hepsiburada'dan 55 ytl ye almıştım.
    Düşeceğine arttı...
  • ve almak zorunda kaldım abime aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Bu arada CX300ler ne pahalanmış ya...

94ytl mediamarkt'ta

wıshh

Bu arada Reis'm n82'nin şuanda fiyat aralığı nedir acep bugün yrn alacam da kazık yemeyelim

• İnternette en ucuz distribütör 1007ytl olarak görünmekte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

İnternette en ucuz distribütör 1007ytl olarak görünmekte...

Teşekkürler Revolver hocam geçen gün burdaki bi telefoncu 1200 fln dedi pek internetten alasım yok ama bakalım yrn 1 piyasa araştırması yapacam artık..

Bu arada sizin yeni n82'de hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 12 Haziran 2008; 22:32:23 >
  • Teşekkürler. Yarın black ile takas edeceğiz bakalım ...
  • artık black normal yollardan gelsin haziranı yarıladık. gelmeyeceğine emin olsam grisini alacağım. Emin olmadan almak istemiyorum gider gelir black piyasaya çıkar içim cıss eder.
  • Niye bu kadar bekletiliyoruz ki ya...

Düzü yeterince sattı yani.
  • Anlamsız işte arkadaşlar.
    Benim gibi sabırsız biriyseniz hele böyle yurt dışı cihaz alıp durursunuz.
    Daha gelecek, N82 ye göre en az bi 50 ytl fiyat yükseltecek (1100), piyasaya oturacak, ikinci elini bulacağız da alacağız...
    Yurt dışı sıfır kayıtlısını 800 ytl ye alıyorken insan beklemek istemiyor...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar çok baydınız bu tarz sorulardan biliyorum ama kusura bakmayın. ben ergonomi olarak bir soru soracaktım benim telefonda en çok istediigm şeyler foto kalitesi ergonomik olması ve oyunlar.şimdi n82 dede n95 8gb tada ngage oyunları oynanabiliyor diye biliyorum.fakat sadece oyunu ele alırsak sizce hangi telefon daha ağır basar?
  • 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.