Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aranıza katıldım arkadaşlar. Telefondan tuş takımı hariç şimdilik memnunum. GPS gayet güzel çalışıyor. Wi-Fi'da gayet başarılı.
  • @ CoolnQuiet : Hayırlı olsun hocam.Bir soru olursa burdayız

@|ExCaLiBuR| : Siyahı gelmediği için daha kapak da gelmemiştir diye tahmin ediyorum.
  • Hayırlıs olsun arkadaşım,siyah gelse direk gidip alıcam bende beklemekten telefonsuz kaldım resmen
  • Peki sen samsung U600 ün kasasını değiştirebiliyor musun?Ona göre konuş, kasası değişen telefon ile sabit kasalı telefonu karşılaştırma bana...
    quote:

Orjinalden alıntı: aliass

bende samsung u600 cep telefonumu 5 kez falan 2 metre yükseklikten düşürdüm ama bişey olmadı hiç bir yeri çıkmadı
    quote:

Orjinalden alıntı: musyun

Ne saçmalıyosun kardeşim sen. Ne alakası var ki şimdi.Sen istediğin telefonu o yükseklikten düşür kesin bi yerine bişey olur.
    Ayrıca burda konu fotoğraf sağlamlık değil.
    quote:

aferin senin telefonuna, yere düşünce hemende parçalanırmış hemen biryerleri çıkarmış

quote:

Aferin benim telefonuma,hepte birinci olurmuş...

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Notlarını notpad'de yaz bilg.de sonra şifrele direkt olarak notlar şifrelenmiyor bildiğim kadarı ile.

Pek pratik bir yol değil ama mecburen bu şekilde yapmak gerekecek. Teşekkür ederim.

Telefon için not tutma vb. program varsa bu programla oluşturulan dökümanlara belki telefonda erişebiliriz ve Best Crypto programı ile şifreleyebiliriz.
    Yani telefonun kendi notlar programı değil de hariçten bir pğrogram kullanarak çözüm bulabiliriz.

EKLEME:
    Light Notepad adlı bir program buldum. Telefona kurdum. Programla oluşturduğum dosyaları Best Crypto ile şifreleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 30 Mayıs 2008; 19:39:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Bende aranıza katıldım arkadaşlar. Telefondan tuş takımı hariç şimdilik memnunum. GPS gayet güzel çalışıyor. Wi-Fi'da gayet başarılı.

darısı bizim başımıza
  • kasa derken neden bahsediyorsun?şuan telefonum u600 e bakıyorum galiba kapağı falan değiştirilebilir ama tam bilmiyorum.bu arada ne alaka kasası değişen telefon ile sabit kasalı telefon?

quote:

Peki sen samsung U600 ün kasasını değiştirebiliyor musun?Ona göre konuş, kasası değişen telefon ile sabit kasalı telefonu karşılaştırma bana...
    quote:

bende samsung u600 cep telefonumu 5 kez falan 2 metre yükseklikten düşürdüm ama bişey olmadı hiç bir yeri çıkmadı
    quote:

Ne saçmalıyosun kardeşim sen. Ne alakası var ki şimdi.Sen istediğin telefonu o yükseklikten düşür kesin bi yerine bişey olur.
    Ayrıca burda konu fotoğraf sağlamlık değil.

• Kasası değişebilen telefonlarda kasanın açıldığı yerler vardır.Mesela N82 de yeşil açma tuşunun kenarlarından çekerek açarsın.Aynen bu şekilde telefon yere düşünce buralardan açılır.Fakat kassı olmayan telefonlarda telefon yere düşünce açılacak bi lısmı olmadığından ya kırılır yada kırılmaz, yani bi yerinden çıkma yapmaz.

quote:

kasa derken neden bahsediyorsun?şuan telefonum u600 e bakıyorum galiba kapağı falan değiştirilebilir ama tam bilmiyorum.bu arada ne alaka kasası değişen telefon ile sabit kasalı telefon?
  • 100 MB dahili hafıza, ileride uygulama/oyun yüklemede sorun yaratır mı? Biliyorsunuz ki her şey hafıza kartına kurulmayabiliyor.
  • Hiçbir sorun yaratmaz.Hfıza karına kurulmayacak bir tek maps var benim bildiğim.Fazlasıyla yeter...
    quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

100 MB dahili hafıza, ileride uygulama/oyun yüklemede sorun yaratır mı? Biliyorsunuz ki her şey hafıza kartına kurulmayabiliyor.
  • S.a arkadaşlar bende bir N82 alarak aranıza katıldım ve hemen bir soru sorarak başlangıç yapmak istiyorum.
    Bu telefonda internet videoları youtube dışında başka bir siteden google video mesala izlemek için
    yüklememiz gereken bir program v.s. varmı ?
  • arkadaslar bişe soracagım bu kulaklık için ekolayzer ayarı verilmiş yaptım ipod shuffle'nin kulaklıgı kullandım harika muhtese bi ses werdi...

dısarıya en iyi sesi verebilecek ekolayzer ayarını bilen kullanan yapan varsa bi buraya fotosunu falan koyarsa çok mutlu olurum ya en iyi sesi cıkaran ekolayzer ayarını koyarsanız cok cok cok cok sewinirim

şimdiden teşekkür ettim
  • Hayırlı olsun arkadaşım.

Öyle bir program yok ancak son sürümü yüklemen gerekiyor programsız youtube videolarını izlemen için.Diğer videoları izlemende zor çünkü daha karışık flash videolar onlar.Oyüzden şu anda telefonda görüntülememiz zor

quote:

Orjinalden alıntı: coldfire3
    S.a arkadaşlar bende bir N82 alarak aranıza katıldım ve hemen bir soru sorarak başlangıç yapmak istiyorum.
    Bu telefonda internet videoları youtube dışında başka bir siteden google video mesala izlemek için
    yüklememiz gereken bir program v.s. varmı ?

• ben youtube programı warya onla acıyorum youtebeyi demek sürümdede acıyodu unutmusum

su ekolayzer da yardım edecekleer wamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc1905 -- 31 Mayıs 2008; 18:19:37 >
  • @ nc1905 : MobiTubia programını dene.Ben tek geçerim onu

Ekolayzer olayınıda kendin değiştirerek bul bence.O işe uğraşanla pek rastlaşamazsın ne yazıkki ..Müzik delisi olan başka bir model telefon seçiyor çünkü
  • Arkadaşlar siyah N82 alıp Nokia'ya geri dönüş yapmam lazım, ofise wireless geldi mertlik bozuldu. U900'un pabucu damda yeni sahibini bekliyor. Siyah N82 incelemesi yapıldı mı bilmiyorum, çok sayfa var okunacak gibi değil... Gerçi kasa dışında bi fark yok. Resim koyarım artık, bugün alacaktım kendimi zor tuttum yarın nasipse patlatırım bi tane

***Nerde var demeyin, yurtdışındayım***
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ nc1905 : MobiTubia programını dene.Ben tek geçerim onu

Ekolayzer olayınıda kendin değiştirerek bul bence.O işe uğraşanla pek rastlaşamazsın ne yazıkki ..Müzik delisi olan başka bir model telefon seçiyor çünkü

programa bakcam

bende müzik deliisi degilimde dısarı ses az cıkıyor gıcık oluyorum yaaaa öyle yapcaz artık denemeyle tavsiyen için saol

• Sesin dışarı az çıktığı falan yok.Neye göre öyle dedin ki ??
  • benide ekleyin arkadaşlar usadan getirttim n82 black kayıt işlemlerini yaptırtacağım
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.