Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım g900 kullanıyormusun bilmiyorum ama n82 baya bir kalite farkı ortaya koymuş gibi görünüyor
    renklerdeki doğallık bile çoğu resimde uçurum olmuş bence
  • I am sorry friends.
    resimleri büyütmeden öyle küçük olarak bakıp değerlendirdim.tekrar sorry
    quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

sitedeki resimlerden sağ taraftaki n82 nin resimleri değilmi?sol taraftada g900 ün resimleri var.g900 ün resimleri daha aydınlık çıkmış
    quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

G900 yakınından bile geçmemiş @aliass ...

usta sen açıpta mı bakyıon resimler yoksa öyle küçükken mi açıkken bakıyorsan cidden bi bozukluık var gözlerde

• Aferin benim telefonuma,hepte birinci olurmuş...
  • aferin senin telefonuna, yere düşünce hemende parçalanırmış hemen biryerleri çıkarmış

quote:

Orjinalden alıntı: musyun

Aferin benim telefonuma,hepte birinci olurmuş...
  • quote:

aferin senin telefonuna, yere düşünce hemende parçalanırmış hemen biryerleri çıkarmış

quote:

aferim gelecekte almayı düşündüğüm telefonuma yüzümü black çıkartmadı.nokia da dahil
  • daha önce n82 mi n95 8gb mi diye sormustum.bir kac arkadas n82 almami önerdi.telefon sözlemem bir kac aya bitecegi icin bugün gidip yeni sözlesme ile 82 alayim dedim ama telefoncu arkadas N serisinin biraz sorunlu oldugunu söyleyince giciklandim acikcasi almadan ciktim.
    ilk sorum böyle birsey varmi (simdiye kadar tasarimdan dolayi hep samsung kullandim nokia nin yabancisiyim).
    ikinci sorum normalde üniversitede laptopla la internete girmek istersem bir program araciligiyla internete giriyorum.IP adreslerini düzenleyen kullanici adi ve sifreni girdigin oldukca kücük bir program.simdi ben bu programi n82 ye kurabilirmiyim. bu program genelde xp de sorunsuz ama vista da sorun cikariyo n 82 de böyle bir sorun cikarabilirmi?

yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.
  • @darkindark,
    N serisinde sorun mu varmış ?
    Saçma satıcıların saçma sözlerinden biri olmuş. Bunlardan birkaç demet sunayım sizlere :

1. Bu tel toplatılıyor abi "x" alma "y" al ...
    2. Abi bu tel sorunlu çıktı "x" firma bunu piyasadan çekiyor.
    3. Abi "x" markasından şaşma (sen ısrarla "y" markasını istersin ama adam sana zorla "x" satmaya çalışır).
    4. Abi yok öyle bir model ya (her yerde incelemesi bile bitmiştir)

vs.. vs..

XP ye kurduğun bir programı N82 ye kurmayı bekleme. N82 nin işletim sistemi symbian OS'dir.
    Ha symbian için tasarlanmış versiyonu varsa ancak o zaman kurabilirsin ama sanmam.
  • cevabin icin saol.
    aslinda satici telefondan birsey kazanmiyor onun bana sözlesmeyi satmasi gerek. yani telefonu bana veren GSM sirketi.
    bu program symbian OS yi desteklimi bilmiyorum arastirmak gerek.aslinda bu telefonu istememin nedenlerinden birisi yanimda fotograf makinasi veya laptop tasimaktan kurtulmakti.eger bu programi kuramicaksam bana pek faydasi olmayacak fotograf cekme özeligi haric tabi
  • Az önce Nokia Türkiye'den aradılar. Siyah modelin Avrupada satışta olduğunu, Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı konusunda ise kesin bir tarih olmadığını söyledi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Az önce Nokia Türkiye'den aradılar. Siyah modelin Avrupada satışta olduğunu, Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı konusunda ise kesin bir tarih olmadığını söyledi .

evet.
    aynı cevabı banada 5-6 gün önce verdiler. yaa Türkiye'de bu kadar satan ve birinci konumda olan bi marka, avrupada aylar önce satışa cıkmasına rağmen,neden ve niçin bu modelini TR'de satışa cıkarmaz anlamak mümkün değil!!!

• arkadaşlar merhaba daha önce hp 514 kullanıcısıydım sonra n95 ve ensonunda ikin el ama sıfır ayarında bir n82 aldım ve kutu içeriğinde usb (data kablosu ) mevcut değil bunu ne şekilde temin debilirim yada yedek elerinde bulunduran arkadaşlar varmı.varsa pm atabilirlermi?
    acil lazım verisiyon güncellemem gerek tel iyice sapıtı
    yardımlarınız için tşk.
    harika bir cihaz tasarımını beyenmeyen arkadaşlara sözüm gidip aslesan telsiz alsınlar
    zaten nokia firması tasarımcı bulamamış bu telin tasarımını beyenmeyen arkadaşlar bir başvursun
  • Ne saçmalıyosun kardeşim sen. Ne alakası var ki şimdi.Sen istediğin telefonu o yükseklikten düşür kesin bi yerine bişey olur.
    Ayrıca burda konu fotoğraf sağlamlık değil.
    quote:

aferin senin telefonuna, yere düşünce hemende parçalanırmış hemen biryerleri çıkarmış

quote:

• Best Crypto programını kullanan bir arkadaş program hakkında bilgi verebilir mi mümkünse? Programın çalışma mantığı nedir; dosyalar, notlar vb. nasıl şifreleniyor gibi.

Daha önce böyle bir program kullanmadığım için yabancılık çektim. Ben bildiklerimi yazayım; yanlışlarım ve eksiklerim varsa düzeltin lütfen.
    Sanırım Best Crypto ile kılasör şifrelenmiyor; sadece dosyalar şifrelenebiliyor.
    Dosyaları şifrelemek için, ''options/add files to list'' menüsünü takip ederek şifrelemek istediğimiz dosyaların yerini buluyoruz. Dosyaları bulduktan sonra şifreliyoruz.

Bir sorum daha vardı; telefonda oluşturduğumuz notlar telefonun neresine kayıt edilmiş oluyor biliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 29 Mayıs 2008; 18:50:42 >
  • Crypto yu bilmiyorum ama Notları C ve yada E de "Others" klasöründe saklıyordu sanırsam.Kişileride orda saklıyor herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 29 Mayıs 2008; 19:37:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Crypto yu bilmiyorum ama Notları C ve yada E de "Others" klasöründe saklıyordu sanırsam.Kişileride orda saklıyor herhalde

Dediğin yerlere baktım ama yok; sanırım başka bir yerde saklanıyor.
  • bende samsung u600 cep telefonumu 5 kez falan 2 metre yükseklikten düşürdüm ama bişey olmadı hiç bir yeri çıkmadı
    quote:

Ne saçmalıyosun kardeşim sen. Ne alakası var ki şimdi.Sen istediğin telefonu o yükseklikten düşür kesin bi yerine bişey olur.
    Ayrıca burda konu fotoğraf sağlamlık değil.
    quote:

quote:

• Evet bende baktım sen dedikten sonra hoca yokmuş.Bakmadığım yer kalmadı ama göremedim.İlginç geldi nereye yükledi acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: akay635
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy
    Crypto yu bilmiyorum ama Notları C ve yada E de "Others" klasöründe saklıyordu sanırsam.Kişileride orda saklıyor herhalde

Dediğin yerlere baktım ama yok; sanırım başka bir yerde saklanıyor.

• Arkadaşlar telefonda yazdığımız NOTLAR' a nasıl şifre koyacağız?

Best Crypto programı ile denedim fakat şifre koyabilmem için dosyaya ulaşmam gerekiyor. Yazdığım notların nereye kayıt edildiğini bulamıyorum. Var mı bir fikriniz?
  • Notlarını notpad'de yaz bilg.de sonra şifrele direkt olarak notlar şifrelenmiyor bildiğim kadarı ile.
  • Arkadaşlar n82im yere düştü yan çerçevenin ufak bir kısmı parçalandı ve koptu.Bende zaten siyah kapak alıcaktım,piyasaya çıktımı yada alabilceğim bir yer varmı?
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.