Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Baba Naber

birde telefona bluetooth ile müzik attıgımda.. mesajlardan kaydetmek için şarkıyı açtıgımda direk core player acılıyor. kaydetemiyorum..
    bunu nasıl çözebilirim.. önceden böyle birşey yokdu sanırım

Aşağıdaki işlemi yaparsan belki çözüm olabilir.
    Core player programını aç ve şu yolu izle; MENÜ/ARAÇLAR/TERCİHLER/SAYFA SEÇ/DOSYA UZANTILARI. Karşına core player' ın hangi uzantıları tanıyıp hangilerini tanımayacağını gösteren bir menü çıkacak. Buradan mp3 uzantısının yanındaki onay işaretini kaldır. TAMAM tuşuna basarak menüden çık.

• quote:

bir sorun var ve çözemedim.. yardım edebilirmisiniz?

garmin gps olarak bluetooth u görüyor.. telefonun ve laptop'un bluetooth u açıktı.. gps aramasında bluetooth u saptadı öylede kaldı..
    sildim tekrar yükledim.. ama yine aynı bu melet.. nereden nasıl çözebiliirim bu sorunu?
    teşekkürler şimdiden.

Sen anlatımı uyguladın mı? İmzamda var. İlaç işlemi olmamış.

Bugün saat 7de NSU deaktif olacak 24 saat kadar. Belki daha da uzun sürebilir. Vista uyumu nanesi için çalışıyorlarmış.

Onun için ne yapıyorsanız hemen halledin.

• quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

birde telefona bluetooth ile müzik attıgımda.. mesajlardan kaydetmek için şarkıyı açtıgımda direk core player acılıyor. kaydetemiyorum..

Core player programını aç ve şu yolu izle; MENÜ/ARAÇLAR/TERCİHLER/SAYFA SEÇ/DOSYA UZANTILARI. Karşına core player' ın hangi uzantıları tanıyıp hangilerini tanımayacağını gösteren bir menü çıkacak. Buradan mp3 uzantısının yanındaki onay işaretini kaldır. TAMAM tuşuna basarak menüden çık.

hay allah senden rağzı olsun.bende sinir oluyodum telefon videoları tanımıyo diye.cahillik işte..

• yaw reis bu fifa yatay oynanmıyormu ben ne yaptıysam olmadı varmı bunun bi ayarı falan...
  • Fifayı yatay oynamak için önce ayarlardan değiştirmeniz gerekiyor ilk başta.Ondan sonra oynayabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Fifayı yatay oynamak için önce ayarlardan değiştirmeniz gerekiyor ilk başta.Ondan sonra oynayabilirsiniz

hangi ayarlar arkadaşım biraz detaylı olarak anlatırmısın fifa 08 i ben bayaa bi kurcaladım ama beceremedim...
  • @ cibitci : Fifa 07 sendeki olan değil mi??

--------

Nokia NSeries Suite Vista için yenileniyor...

Nokia, cihazlarının Vista'da uyumsuzluğundan bıkmış olacak ki, Vista'ya özel sil baştan bir PC SuiteWindows Vista Service Pack 1 ilk beta sürümleri hazırlanırken kurulumu engelleyen tek program Nokia PC Suite olmuştu. Bu SP1 sonrasında da devam ederken, artık Nokia da gelen şikayetlerden bıkmış olacak ki, Vista'ya özel, NSeries için sil baştan bir PC Suite hazırlamaya koyuldu.

Yeni NSeries PC Suite henüz beta aşamasında. Sadece Vista için tasarlanmasa da, asıl amaç Vista'da yazılımlarının çıkardığı problemleri en düşük seviyeye indirmek. Özellikle 64 bit Vista'nın popülerleşmesiyle birlikte bağlantı yazılımının x64 sürümü ile geldiğini de belirtelim.

Sizin için biz de yeni NSeries PC Suite'i görmek isteyenler için bir galeri hazırladık. Yeni NSeries PC Suite'in resmi olarak ne zaman kullanıcılara sunulacağı ise şimdilik belli değil.

Not : Alıntı

• quote:

quote:

aynı sorun hala dewam ediyor.. gelen kutusundaki mp3 leri core player olarak açıyor

• Stroke Painting by Sahej

Muzik klasörü de değişmiş bu temada

Diğer Süper Temalar için

http://forum.donanimhaber.com/m_7309965/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 17 Mayıs 2008; 19:26:41 >

• ya benim bluetooth çalışmıyor.çalışıyor ama bir kere açıyorum kapatıyorum tekrar açmaya çalıştıpımda "blurtooth gereçekleş-tirilemiyor" diyor.bunun çözümüm formatla geçer sandım ama format attım geçmedi.sizce hack yaptığım için olabilir mi? sizde böle sorun var mı?bazen de radyo çalmıyor.sizce sorun nedir bunlar için?
  • Hard format ta mı olmadı ??? yeniden yüklemeyi dene versiyonu
  • ya attım olmadı hard.şimdi onu yükleyemem de ancak eve gidince.ya inşallah servislik bir durum yoktur?
  • hard format nasıl olmadı ?? yaptında düzelmedi mi yoksa hard formatı yapamadın mı ??

Versiyonu bir daha yüklede ona göre sonucu yazarsan başka bir çözüm yolu vardır belki
  • hard format gerçekleştiğinden emin misin peki?
  • quote:

Stroke Painting by Sahej

Muzik klasörü de değişmiş bu temada

Diğer Süper Temalar için

http://forum.donanimhaber.com/m_7309965/tm.htm

teme süper de bu yazı karakterleri değişmedi..onlar nası yaparız ?

• Yazı karakteri daha başka birşey genelde temalarda birlikte değişmiyor.Araştırman lazım hangisini istiyorsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkumsali

ya benim bluetooth çalışmıyor.çalışıyor ama bir kere açıyorum kapatıyorum tekrar açmaya çalıştıpımda "blurtooth gereçekleş-tirilemiyor" diyor.bunun çözümüm formatla geçer sandım ama format attım geçmedi.sizce hack yaptığım için olabilir mi? sizde böle sorun var mı?bazen de radyo çalmıyor.sizce sorun nedir bunlar için?

aynısı önceki telefonum olan 6600 da olmuştu.aynı sorundan 2 kere servise vermiştim.bluetooth entegresini değiştirip geri verdiler.şu an telefonda sorun yok.babam kullanıyo.muhtelemen telefonu düşürdüğümden olmuştu bu sorun. sende de aynı durum söz konusu olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

aynı sorun hala dewam ediyor.. gelen kutusundaki mp3 leri core player olarak açıyor

o zaman core playeri kaldır.kökten çözüm yani

• quote:

@ cibitci : Fifa 07 sendeki olan değil mi??

hayır arkadaşım bu yeni n gage oyunu olan full sürüm fifa 08 i diorum ben fifa 07 de yatay oynayabiliyordum ama demoydu süresi bitince 08 i yükledim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

hard format gerçekleştiğinden emin misin peki?

ya evet attım hard format.şimdi bir de tekrar yüklicem versiyon.olmadı mı direk servise
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.