Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Altivide şuan 890 YTL görünüyor. Birden çok pahalı olmasına rağmen alasım geldi. Sanırım çok gecikiyormuş ama ben beklerim. Onun dışında bir sorun olur mu sizce?
    Birde yine symbianlı Samsung i550 ve Sony Ericsson P1i var. Bu 3ü arasında kamera dışında performansları nasıldır. Özellikle wifi açısından. GPS kullanacağımı sanmıyorum. Kamera otofokus olsun yeter şimdilik. İşlemcileri ve ramleri nasıl. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasaprap

yahu bu smileyden ne anlam çıkarıyorsunuz ben sen sopa istiyon gibi bişe diye düşünüyorum.

reis benidövecen mi

• Sadece otofokus istiyorsan kamerada ozaman bu kadar para vermeye gerek yok bence.wifi çekim güçleri hakkında bir bilgim yok diğer telefonları kullanmadığım için ama bayağı iyi çekim gücü olarak
    quote:

Orjinalden alıntı: kesbi
    Merhaba. Altivide şuan 890 YTL görünüyor. Birden çok pahalı olmasına rağmen alasım geldi. Sanırım çok gecikiyormuş ama ben beklerim. Onun dışında bir sorun olur mu sizce?
    Birde yine symbianlı Samsung i550 ve Sony Ericsson P1i var. Bu 3ü arasında kamera dışında performansları nasıldır. Özellikle wifi açısından. GPS kullanacağımı sanmıyorum. Kamera otofokus olsun yeter şimdilik. İşlemcileri ve ramleri nasıl. Teşekkürler.

• arkadaslar hala cikmadi mi bu siyah...... ben dayanamiycam artik.. valla bi haber alan yazsin lutfennnn......
  • yok maalesef hala

doğu bankta var
  • ===> Nokia Device Status <===

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Cihazınızla alakalı tüm bilgileri gösterir. Nokia'nın kendi Beta programıdır. Gerçekten şuana kadarki en güzel bilgi veren program.

Boş ram'i, hafıza bilgilerini, batarya seviyesini, kurulu programların bilgilerini, cihazınızın ayarlarını, mac adresinizi ve daha 1 çok şeyi göstermekte.

Programı kurun kurcalayın ne kadar kapsamlı 1 şey olduğunu anlayacaksınız.

http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/devicestatus_1.1.95.sis

Bu da bilgisayar için;
    http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/NokiaDeviceStatusInstaller-1.1.3.exe

• iyi aksamlar dostlar benım bı maruzatım olucaktı sızden yanı bı fıkır alıs verısı bugun bı arkadasta az kullanılmıs temız bı n82 gordum satılık ama su anda kapalı dedı bı kacgune kadar pasaporta kayıt ettırıceyını soyledı velasıl kelam 650 ytl istiyor edermı sızce ne dıyosunuz sımdı alayımmı yoksa kalsınmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: özkan peker

iyi aksamlar dostlar benım bı maruzatım olucaktı sızden yanı bı fıkır alıs verısı bugun bı arkadasta az kullanılmıs temız bı n82 gordum satılık ama su anda kapalı dedı bı kacgune kadar pasaporta kayıt ettırıceyını soyledı velasıl kelam 650 ytl istiyor edermı sızce ne dıyosunuz sımdı alayımmı yoksa kalsınmı?

al al kaçırma
  • ıyı ozaman bu aksam gıdıyım bı alıcı gozuyle şöyle guzel bı sekılde ıncelıyeyım cıhazı ha bu arada bunların kutu ıcerısınde neler var bılmıyorum yazarsanız sevınırım eksık bısey almıyayım
  • quote:

ıyı ozaman bu aksam gıdıyım bı alıcı gozuyle şöyle guzel bı sekılde ıncelıyeyım cıhazı ha bu arada bunların kutu ıcerısınde neler var bılmıyorum yazarsanız sevınırım eksık bısey almıyayım

cd,kulaklık,tv bağlantı kablosu, usb kablosu,şarj cihazı,kullanma kılavuzu,
  • quote:

iyi aksamlar dostlar benım bı maruzatım olucaktı sızden yanı bı fıkır alıs verısı bugun bı arkadasta az kullanılmıs temız bı n82 gordum satılık ama su anda kapalı dedı bı kacgune kadar pasaporta kayıt ettırıceyını soyledı velasıl kelam 650 ytl istiyor edermı sızce ne dıyosunuz sımdı alayımmı yoksa kalsınmı?

hocam 1 yıl sonra tekrar kapanıyor telefon bilgine olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@ndok@n -- 15 Mayıs 2008; 16:41:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

seninki kısa süreli birşey reis beni iyi bilir... teli altıkdan 6 saat sonra ekranını kırmıştım ve servise yolladım 3 haftaya kadar bekledim çünkü tel TR'de yok parça yok bekle babam bekle derken elime bir geçti hiç sorma benden neler çekti bu tel :D

Ooo Hemre... yoksun piyasada

s@ndok@n: her yıl yurtdışına mı çıkcam adam?

• ne animasyonunu?
  • eneeem ne değişik

bug galiba bu. bende de öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 15 Mayıs 2008; 17:33:10 >
  • valla değişik ya
  • ===> N-Gage Fifa 2008 (Tam Sürüm) <===

Fifa 2008'i indirmek için;
    http://rapidshare.com/files/115107051/FIFA08.n-gage

Modülü indirmek için;
    http://rapidshare.com/files/115110146/n-gage.sisx

Oyunu aktifleştirmek için; (Şart)
    http://play.n-gage.com/Download.aspx?step=4
    Bağlantıya tıklayınca Türkçe seçeneğini seçip, numaranızı yazıp yolla deyin.

Yeni aldığınız mesajı açın ve mesajdaki bağlantıyı indirin. Bu otomatik olarak tam oyun lisansını etkinleştirir. N-Gage uygulamasının ve FIFA08'in doğru yüklendiğinden emin olun.

Lütfen bu etkinleştirme kodunun kişisel olduğunu, yalnız bir etkinleştirme için geçerli olduğunu ve 48 saat içinde kullanılamazsa süresinin dolacağını unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 15 Mayıs 2008; 19:00:03 >

• saol paylaşım için fifaya bayılıyorum ama n82im olmuyor.bugün gittim flaş atarken telefon bağlantıyı kesiyor.bende baktım orda.garantiye yollicam yarın. gelince ilk işim bunu yüklemek olacak.
  • bence cok güzel özellikleri var N82'nin ama görsellige gelince özellikle tus takimlari telefonun bütün iyi olan bakis aclarini gercekte düsüyor kullanis ve göz hitaptan cok uzakta neredeyse 5 sene önceki modellerde kullanilan türdeki gibi. Nokia bunu belkide siradisilik icin yapmis olabilir ama buda telefonunun albenligini bitirmis gibi.
  • Ben yükledim iyi 1şey.

Ama oynayacağımdan değil yani maksat tam sürüm oyun olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s@ndok@n

quote:

hocam 1 yıl sonra tekrar kapanıyor telefon bilgine olsun...

eeee ozaman bosuna almaya gerek yok sansa bak ya 600ze kadarda ındırmıstım ne guzel desene garantılısı dusene kadar beklıcem varya cıhazda tabırı cayızzse kız gıbıydı daha butun orjınal jelatinlerı uzerınde duruyor neyse kısmet dıyelım uyardıgın ıcın saol tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.