Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide benim n82 açılsa ah çok oynarım ben
    apexi arkadaşım oda senin görüşün bence n82nin çok güzel bi albenisi var.şekli çok hoşuma gidiyor.tuş takımınada alışmıştım 3 gün içinde keşke şimdide açılsada alışmamış olsam
    tabi sence öyledir bence böle saygı duyuyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ben yükledim iyi 1şey.

Ama oynayacağımdan değil yani maksat tam sürüm oyun olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Apexi
    bence cok güzel özellikleri var N82'nin ama görsellige gelince özellikle tus takimlari telefonun bütün iyi olan bakis aclarini gercekte düsüyor kullanis ve göz hitaptan cok uzakta neredeyse 5 sene önceki modellerde kullanilan türdeki gibi. Nokia bunu belkide siradisilik icin yapmis olabilir ama buda telefonunun albenligini bitirmis gibi.
    nokia nın anlam veremediğimiz stratejilerinden biri..varsın albenisi olmasın be dostum..Herkes alıp kullanmasın, fonksiyonelliğe önem verenler alsın kullansın diye düşünüyorum..şayet ben görsellikten çok buna önem veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

quote:

Orjinalden alıntı: Apexi
    bence cok güzel özellikleri var N82'nin ama görsellige gelince özellikle tus takimlari telefonun bütün iyi olan bakis aclarini gercekte düsüyor kullanis ve göz hitaptan cok uzakta neredeyse 5 sene önceki modellerde kullanilan türdeki gibi. Nokia bunu belkide siradisilik icin yapmis olabilir ama buda telefonunun albenligini bitirmis gibi.
    nokia nın anlam veremediğimiz stratejilerinden biri..varsın albenisi olmasın be dostum..Herkes alıp kullanmasın, fonksiyonelliğe önem verenler alsın kullansın diye düşünüyorum..şayet ben görsellikten çok buna önem veririm.

helal ya...

• güzel birşeye benziyor

ikisinde mi kullancaz yükleme için yoksa pc için olan pc ile cihazın bilgilerini mi görmeye yarıyor?

quote:

===> Nokia Device Status <===

Cihazınızla alakalı tüm bilgileri gösterir. Nokia'nın kendi Beta programıdır. Gerçekten şuana kadarki en güzel bilgi veren program.

Boş ram'i, hafıza bilgilerini, batarya seviyesini, kurulu programların bilgilerini, cihazınızın ayarlarını, mac adresinizi ve daha 1 çok şeyi göstermekte.

Programı kurun kurcalayın ne kadar kapsamlı 1 şey olduğunu anlayacaksınız.

http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/devicestatus_1.1.95.sis

Bu da bilgisayar için;
    http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/NokiaDeviceStatusInstaller-1.1.3.exe

• arkadaşlar s60 third için telefonda melodi yapma programı var mı?
  • şu anda euro 1.9 un altına düşmüş inşallah böyle devam ederde n82 ucuzlar şu anda n82nin fiyatı 1140 ytl olması lazım KVK da ama 1180 ytl gosteriyo dusururler yakında inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

şu anda euro 1.9 un altına düşmüş inşallah böyle devam ederde n82 ucuzlar şu anda n82nin fiyatı 1140 ytl olması lazım KVK da ama 1180 ytl gosteriyo dusururler yakında inşallah

hepsiburada.com'da 1025 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

şu anda euro 1.9 un altına düşmüş inşallah böyle devam ederde n82 ucuzlar şu anda n82nin fiyatı 1140 ytl olması lazım KVK da ama 1180 ytl gosteriyo dusururler yakında inşallah

hepsiburada.com'da 1025 ytl

+1 havale ile daha ucuz 971.00-ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 16 Mayıs 2008; 16:26:30 >
  • 1000 YTL'nin altını gördü ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

güzel birşeye benziyor

ikisinde mi kullancaz yükleme için yoksa pc için olan pc ile cihazın bilgilerini mi görmeye yarıyor?

quote:

===> Nokia Device Status <===

Cihazınızla alakalı tüm bilgileri gösterir. Nokia'nın kendi Beta programıdır. Gerçekten şuana kadarki en güzel bilgi veren program.

Boş ram'i, hafıza bilgilerini, batarya seviyesini, kurulu programların bilgilerini, cihazınızın ayarlarını, mac adresinizi ve daha 1 çok şeyi göstermekte.

Programı kurun kurcalayın ne kadar kapsamlı 1 şey olduğunu anlayacaksınız.

http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/devicestatus_1.1.95.sis

Bu da bilgisayar için;
    http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/NokiaDeviceStatusInstaller-1.1.3.exe

sadece pc içinde olur sadece cep içinde olur 2si içinde olur

visceroid: tamda görmüş sayılmaz

• quote:

Ben yükledim iyi 1şey.

Ama oynayacağımdan değil yani maksat tam sürüm oyun olsun.

reis ,banada aldıracanız bu telefonu ama siyahını bekleyecem ben kararlıyım hadi hayırlısı baken
  • bu telefonun tanıtımında 1200 mh lik pil var yazıyordu.fakat kutudan çıkan piller 1050 mh lik miymiş neymiş?doğru mu bu?doğruysa 1200 mh de 225 saat gidiyosa bekleme süresi kim bilir 1050 mh de ne kadar gidiyordur...
  • quote:

reis ,banada aldıracanız bu telefonu ama siyahını bekleyecem ben kararlıyım hadi hayırlısı baken

hayırlı olsun şimdiden..çok iyi bi karar..sende de iyi sabır varmış ben bekleyemem ne yalan söliyim..

quote:

bu telefonun tanıtımında 1200 mh lik pil var yazıyordu.fakat kutudan çıkan piller 1050 mh lik miymiş neymiş?doğru mu bu?doğruysa 1200 mh de 225 saat gidiyosa bekleme süresi kim bilir 1050 mh de ne kadar gidiyordur

http://www.nokia.com.tr/A4785029
    burda pil 1050 mAh olarak gözüküyor..kutudan çıkan pil de BP6MT 1050mAh zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaddix -- 16 Mayıs 2008; 23:08:03 >

• ... ve 1.5-2 gün gidiyor.
  • quote:

... ve 1.5-2 gün gidiyor.

• e öyle gidiyo
  • benim n80 1 gün gidiyordu ve n82nin 1.5 2 gün gitmesi çok normal ve bence çok iyi pil süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasaprap -- 16 Mayıs 2008; 23:29:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: özkan peker

quote:

Orjinalden alıntı: s@ndok@n

quote:

Orjinalden alıntı: özkan peker

iyi aksamlar dostlar benım bı maruzatım olucaktı sızden yanı bı fıkır alıs verısı bugun bı arkadasta az kullanılmıs temız bı n82 gordum satılık ama su anda kapalı dedı bı kacgune kadar pasaporta kayıt ettırıceyını soyledı velasıl kelam 650 ytl istiyor edermı sızce ne dıyosunuz sımdı alayımmı yoksa kalsınmı?

hocam 1 yıl sonra tekrar kapanıyor telefon bilgine olsun...

eeee ozaman bosuna almaya gerek yok sansa bak ya 600ze kadarda ındırmıstım ne guzel desene garantılısı dusene kadar beklıcem varya cıhazda tabırı cayızzse kız gıbıydı daha butun orjınal jelatinlerı uzerınde duruyor neyse kısmet dıyelım uyardıgın ıcın saol tesekkurler

kardeşim kaydı yapılmış telefon 1 yıl sonra nasıl kapanır? madem kapatacaklar neden kayıt alıyorlar? yok öyle bir şey

@özkan peker bence telefonu al kaçırma..

araştırdım bu adreste böyle bir uygulama yok....

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/yasal_uyari.shtml?pagemenu=servisler.bilgi.yasaluyari

@s@ndok@n
    şayet varsa böyle bir uygulama link verde bilgi sahibi olalım

• bir sorun var ve çözemedim.. yardım edebilirmisiniz?

garmin gps olarak bluetooth u görüyor.. telefonun ve laptop'un bluetooth u açıktı.. gps aramasında bluetooth u saptadı öylede kaldı..
    sildim tekrar yükledim.. ama yine aynı bu melet.. nereden nasıl çözebiliirim bu sorunu?
    teşekkürler şimdiden.
  • birde telefona bluetooth ile müzik attıgımda.. mesajlardan kaydetmek için şarkıyı açtıgımda direk core player acılıyor. kaydetemiyorum..
    bunu nasıl çözebilirim.. önceden böyle birşey yokdu sanırım
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.