günde 2 saatten 4 saat müzikle arada da wi-fi ile 2 gün gidiyor.
Yedek almadan hard attım iyi mi...
yeni arkadaşlar bile bu hatayı yapmıyo ... ..Reis in rütbesinin geri alınmasını ve bana verilmesini talep ediyorum yoneticilerden ...
(Reis hala çakmadın herlde 3tür rütbene göz koyduğumu belirtiyorum ama ses çıkmıyo tırstırmadım inşallah seni)
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
Reisi şahsen tanıyanlar derhal temasa geçsin. Biri onun nick i ile foruma girmiş, tuhaf şeyler yazıyor . @Reis'im : geçmiş olsun Saygılarımla.
Ep630 kulaklıklarım geldi bi telefon bu kadar mi güzel ses verir yaa Tamam kulaklıkların hakkını yemiyelim ama asıl iş telde Fakat core player kendi playerinden daha berrak ve yüksek ses veriyor Sizler hangi playerı kullanıyorsunuz Bu arada şarj konusuna değineyim Ben tüm telefonlarımı çok yoğun kullanırım konuşma net msn müzik şeklinde Kullandığım cihazlar genelde akşam 8 gibi low bat uyarısı veriyordu ancak N82 gece 11 civarında veriyor uyarıyı dolayısı ile normal insanların kullanımında 3 gün civarı gider diye düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
Reisi şahsen tanıyanlar derhal temasa geçsin. Biri onun nick i ile foruma girmiş, tuhaf şeyler yazıyor . @Reis'im : geçmiş olsun Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: enigmaenergy
yeni arkadaşlar bile bu hatayı yapmıyo ... ..Reis in rütbesinin geri alınmasını ve bana verilmesini talep ediyorum yoneticilerden ...
(Reis hala çakmadın herlde 3tür rütbene göz koyduğumu belirtiyorum ama ses çıkmıyo tırstırmadım inşallah seni)
la olm ben 2 haftada 1 yedek alan adamım ondan çok koymadı ama kessin 1-2 no kaydetmişimdir.
lem rütbe dediin nedir ya al senin olsun
@Reis : Cvp budur işte , eyw adamımsın .....
@yolcux : valla ben kendi player ini kullanıyorum.oynatmadağı bir format olursa core player a başvuruyorum.
şarj konusuna gelince herkezin normal kullanımı farklıdır.oyuzden tam bişi diyemicem bnm normal kullanımım 2gün mesela..çoğu kişidede oyle ..Fakat dediğim gibi herkesin ihtiyacına göre kullanım şeklinin adı değişir
N82'nin kasası değişir mi, değişmez mi diye düşünen arkadaşlar... Değişmez diyen çok olmuştu ve kesin cevabı bugün alıyoruz ...
Video çok güzel bence adamlar serviste demekki bizim kapağı böyle değiştiricek.(eldiven takmazlar bence)
N-GAGE FİFA 2008
nokia bu oyun için ücretsiz aktivasyon code dağıtıyor şu andahttp://play.n-gage.com/ adresine girip adımları takip edin
iide nasıl takacaz, artık avuçlayıp servise götürürüz...
quote:
Orjinalden alıntı: enigmaenergy yeni arkadaşlar bile bu hatayı yapmıyo ... ..Reis in rütbesinin geri alınmasını ve bana verilmesini talep ediyorum yoneticilerden ... ........
Yok ! Tenzil-i Rütbe ( rütbenin düşürülmesi) olmaz , Tebdil-i Rütbe (rütbe değişikliği) talep et bence: "Uzman mobil" yerine "Dalgın Mobil" olsun Saygılarımla.
Orjinalden alıntı: lord_kharon nokia maps ı calistirinca telefonum kitleniyor ve pilini çıkarmadan kapanmıyor. Kırmızı tusa basıp ana ekrana atınca sol kosede cift taraflı ok cikiyor yanıp sonen ama hiçbir işlem yapamıyorum. Bir yardımcı olabilir misiniz arkadaslar?
Arkadaşlar N82 için hangi programları önerirsiniz? Sizler hangi programları kullanıyorsunuz; isimlerini yazarsanız memnun olurum.
beyler !! N82 yi aldığımdan beri sayenizde çok şey öğrendim.yapamadıklarıma yardımcı oldunuz. bana yardım eden,etmeyen herkese çok teşekkür ederim. bugün paraya ihtiyacım olduğu için N82 mi satıyorum. belki yazın siyah N82 yle veya N96 yla aranıza katılırım sağlıcakla kalın hakkınızı helal edin