Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ay daha bekleyebilsem siyah alabilirdim belki teli ama dediğim gibi 1 hafta zor durdum ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Şu kasalar gelse de taktırsak...
    1 ay daha bekleyebilsem siyah alabilirdim belki teli ama dediğim gibi 1 hafta zor durdum ya.

Ben yazın sonlarına doğru takarsam takarım.
  • Bir aralar bu cihaz için "N82; benim için "pil performansı daha iyi olsaydı kesin alırdım" diyeceğim bir telefon olarak kalacak" demiştim (ya da buna benzer bir cümle yazmıştım)
    Gelgelelim, etrafımda kullanlar da arttıkça ve ben de cihazı daha fazla "mıncıklama©" fırsatı buldukça , aramızda bir elektrik de oluşmadı değil. Hele ki bazı arkadaşlarım " şarjı 3-4 gün gidiyor artık" yorumunu da yapınca daha bir meylettim.
    Hadi hayırlısı
    Saygılarımla.
  • kapakları değişekte fiyat olarak ne kadar olur cok yüksekse n82 yi satıp sıfır siyah alsak daha mantıklı olmamı bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Bir aralar bu cihaz için "N82; benim için "pil performansı daha iyi olsaydı kesin alırdım" diyeceğim bir telefon olarak kalacak" demiştim (ya da buna benzer bir cümle yazmıştım)
    Gelgelelim, etrafımda kullanlar da arttıkça ve ben de cihazı daha fazla "mıncıklama©" fırsatı buldukça , aramızda bir elektrik de oluşmadı değil. Hele ki bazı arkadaşlarım " şarjı 3-4 gün gidiyor artık" yorumunu da yapınca daha bir meylettim.
    Hadi hayırlısı
    Saygılarımla.

hiiiiç 1 şey yapma yatsın telefon 3-4 gün gidiyo

günde 2 saatten 4 saat müzikle arada da wi-fi ile 2 gün gidiyor.

• Yedek almadan hard attım iyi mi...
  • yeni arkadaşlar bile bu hatayı yapmıyo ... ..Reis in rütbesinin geri alınmasını ve bana verilmesini talep ediyorum yoneticilerden ...

(Reis hala çakmadın herlde 3tür rütbene göz koyduğumu belirtiyorum ama ses çıkmıyo tırstırmadım inşallah seni)

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yedek almadan hard attım iyi mi...

Reisi şahsen tanıyanlar derhal temasa geçsin. Biri onun nick i ile foruma girmiş, tuhaf şeyler yazıyor .
    @Reis'im : geçmiş olsun
    Saygılarımla.

• Ep630 kulaklıklarım geldi bi telefon bu kadar mi güzel ses verir yaa
    Tamam kulaklıkların hakkını yemiyelim ama asıl iş telde
    Fakat core player kendi playerinden daha berrak ve yüksek ses veriyor
    Sizler hangi playerı kullanıyorsunuz
    Bu arada şarj konusuna değineyim
    Ben tüm telefonlarımı çok yoğun kullanırım konuşma net msn müzik şeklinde
    Kullandığım cihazlar genelde akşam 8 gibi low bat uyarısı veriyordu ancak N82 gece 11 civarında veriyor uyarıyı dolayısı ile normal insanların kullanımında 3 gün civarı gider diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yedek almadan hard attım iyi mi...

Reisi şahsen tanıyanlar derhal temasa geçsin. Biri onun nick i ile foruma girmiş, tuhaf şeyler yazıyor .
    @Reis'im : geçmiş olsun
    Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

yeni arkadaşlar bile bu hatayı yapmıyo ... ..Reis in rütbesinin geri alınmasını ve bana verilmesini talep ediyorum yoneticilerden ...

(Reis hala çakmadın herlde 3tür rütbene göz koyduğumu belirtiyorum ama ses çıkmıyo tırstırmadım inşallah seni)

la olm ben 2 haftada 1 yedek alan adamım ondan çok koymadı ama kessin 1-2 no kaydetmişimdir.

lem rütbe dediin nedir ya al senin olsun

• @Reis : Cvp budur işte , eyw adamımsın .....

@yolcux : valla ben kendi player ini kullanıyorum.oynatmadağı bir format olursa core player a başvuruyorum.

şarj konusuna gelince herkezin normal kullanımı farklıdır.oyuzden tam bişi diyemicem bnm normal kullanımım 2gün mesela..çoğu kişidede oyle ..Fakat dediğim gibi herkesin ihtiyacına göre kullanım şeklinin adı değişir
  • N82'nin kasası değişir mi, değişmez mi diye düşünen arkadaşlar...
    Değişmez diyen çok olmuştu ve kesin cevabı bugün alıyoruz ...

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

http://cgi.ebay.com/NEW-Cover-Housing-For-NOKIA-N82-N82-Black_W0QQitemZ360043459222QQihZ023QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

25 $

• Video çok güzel bence adamlar serviste demekki bizim kapağı böyle değiştiricek.(eldiven takmazlar bence)
  • N-GAGE FİFA 2008

nokia bu oyun için ücretsiz aktivasyon code dağıtıyor şu andahttp://play.n-gage.com/ adresine girip adımları takip edin
  • iide nasıl takacaz, artık avuçlayıp servise götürürüz...
  • quote:

yeni arkadaşlar bile bu hatayı yapmıyo ... ..Reis in rütbesinin geri alınmasını ve bana verilmesini talep ediyorum yoneticilerden ...
    ........

Yok ! Tenzil-i Rütbe ( rütbenin düşürülmesi) olmaz , Tebdil-i Rütbe (rütbe değişikliği) talep et bence: "Uzman mobil" yerine "Dalgın Mobil" olsun
    Saygılarımla.

• Teşekkür ediyorum. Deneyeceğim

quote:

http://rapid+share.com/files/102408520/Nokia_Maps_2.0_0511_s60_3.1_u.sis birde bunu dene yeni surumu yukle

quote:

Orjinalden alıntı: lord_kharon
    nokia maps ı calistirinca telefonum kitleniyor ve pilini çıkarmadan kapanmıyor. Kırmızı tusa basıp ana ekrana atınca sol kosede cift taraflı ok cikiyor yanıp sonen ama hiçbir işlem yapamıyorum. Bir yardımcı olabilir misiniz arkadaslar?

• Arkadaşlar N82 için hangi programları önerirsiniz? Sizler hangi programları kullanıyorsunuz; isimlerini yazarsanız memnun olurum.
  • beyler !!
    N82 yi aldığımdan beri sayenizde çok şey öğrendim.yapamadıklarıma yardımcı oldunuz.
    bana yardım eden,etmeyen herkese çok teşekkür ederim.
    bugün paraya ihtiyacım olduğu için N82 mi satıyorum.
    belki yazın siyah N82 yle veya N96 yla aranıza katılırım
    sağlıcakla kalın
    hakkınızı helal edin
  • 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.