Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Reis bişi sorucam ..10bin derken 15bin olucaksın artık ..20bin de olursun yakında...hiç düşündün mü en çok msj atan üyenin sayısı kaçmış diye ?? ..en çok sen olursan sana bi hedaye vermeleri lazım yani

15.000'de de 1 şey yap mı demeye getiriyosun?

N82 & N95 karşılaştırmasına sayın.

PM

• şimdiden bi hedaye lazım yani ..hatta DH aracılığıyla foton bile haber sitesinde yayınlandı yani...size sesleniyorum yoneticilerim..

Hedaye isterük hedaye isterük

• quote:

şimdiden bi hedaye lazım yani ..hatta DH aracılığıyla foton bile haber sitesinde yayınlandı yani...size sesleniyorum yoneticilerim..

Hedaye isterük hedaye isterük

alamayacagın şeyleri isteme

• kendim için değil Reis için istiyorum yaa ...hafiftentakılayım dedim brz okdr ztn
  • Kardeşim N82'mi alıp bana N95 ini vermişti. 1 hafta N82'siz zor dayandım valla.
    Sordum kardeşime, bak geri vereceksen benim cihazı uğraştırma diye. Yok abi, bu çok iyiymiş dedi.
    Ben de kendime N82 aldım ikinci el tertemiz bir tane (forumdan altinok'tan). N95 ini satıyorum şu anda. Bir arkadaşla anlaştık gibiyiz bakalım
  • vlla yarın elime geçicek bi duz n95 bakıcam bende tam inceleyemedim 2sini beraber ..vlla bncede hak yerini buluyor her zaman

Edit : anlaşıldı şimdi hocam nie n95 foto başlığına foto eklediğin bende noluyoruz falan diyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 17 Nisan 2008; 22:41:00 >
  • Şu anda ikisi de elimde. Yarın olmazsa birkaç kaşılaştırma fotosu da ben eklerim
  • ben n82&n95 8gb karşılaştırması düşünüyorum arkadaşımı kandırmaya çalışıyorum ..malum 1gununu harcaması lazım
  • Hemen bi xenon flaş farkını anlayalım

N95 :

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

N82 :

• yok yok bunlar aynı kareler olamaz

hocam sagol resimler için
  • quote:

ben n82&n95 8gb karşılaştırması düşünüyorum arkadaşımı kandırmaya çalışıyorum ..malum 1gununu harcaması lazım

ha N95 ha N95 8gb ne fark yapar

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Kardeşim N82'mi alıp bana N95 ini vermişti. 1 hafta N82'siz zor dayandım valla.
    Sordum kardeşime, bak geri vereceksen benim cihazı uğraştırma diye. Yok abi, bu çok iyiymiş dedi.
    Ben de kendime N82 aldım ikinci el tertemiz bir tane (forumdan altinok'tan). N95 ini satıyorum şu anda. Bir arkadaşla anlaştık gibiyiz bakalım

da dün konuştuk, geldi mi hemen ya??

hayırlı olsun yeniden

• quote:

Hemen bi xenon flaş farkını anlayalım

N95 :

N82 :

ya yapmayın ya,daha 1hafta oldu alalı n95i pişman olmaya başlıyorum.valla n82 almayı düşünüyorum.ama n82dede bence n95 karizması yok işte kararsızım.

• Benim incelemeyi & karşılaştırmayı okumadın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

da dün konuştuk, geldi mi hemen ya??

hayırlı olsun yeniden

Sağolasın reis

@AR_159,
    Fark xenonda çok ya. Gündüz çekimlerinde pek bir fark olmuyor ama...

Aslında N95'te de flaş açıktı. Yani flaşlı çekim o da ama karanlık bir yerde ancak bu kadar.

• quote:

Benim incelemeyi & karşılaştırmayı okumadın mı?

okudum wifi'de menüye girişlerde falan anladığım kadarıyla n82 üstünmüş.xenon flaş ve telefonu yana döndürünce ekranında yan dönmesi güzel özellikler.bugün gittim telefoncuya n82ye baktım tipi internette göründüğü kadar kötü değil ama n95kadarda güzel değil bence.karar vermek çok zor.@revolver'de eline n82den sonra n95i almış ve hiç beğenmemiş bu yorumda çok sinir bozucu benim açımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 18 Nisan 2008; 0:35:39 >

• Ben neler çektim lem karar verirken.
  • quote:

Ben neler çektim lem karar verirken.

n95i sattınmı tam bilmiyorum ama n95ten sonra n82 güzel geldimi sana hız olarak falan menüye rehbere falan girerken.n82yi aldığına birazda olsun pişman oldunmu yoksa iyiki almışmısın?bana 6280den sonra n95 çok yavaş geldi ya vede galeriye klasör açılmaması sinirimi bozdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 18 Nisan 2008; 0:36:46 >
  • quote:

Reis'le aynı ikilemde kaldık ve 2 gün boyunca kritik yaptık.
    Sonunda ikimiz de N82 ye karar kıldık.

@AR_159,
    N95 i elime aldığımda beğenmedim olayı şu ki, yani tip olarak her yerde söylerim, arkasındayım da N95 daha klas. Ama özellik önemliyse senin için
    N82 vazgeçilmez. N82 çok mu tipsiz? Elbette hayır; ama N95 e kıyasla tip olarak N95 öndedir. Ben özelliklerine alışamadım anlamında kullandım.
  • quote:

quote:

Reis'le aynı ikilemde kaldık ve 2 gün boyunca kritik yaptık.
    Sonunda ikimiz de N82 ye karar kıldık.

@AR_159,
    N95 i elime aldığımda beğenmedim olayı şu ki, yani tip olarak her yerde söylerim, arkasındayım da N95 daha klas. Ama özellik önemliyse senin için
    N82 vazgeçilmez. N82 çok mu tipsiz? Elbette hayır; ama N95 e kıyasla tip olarak N95 öndedir. Ben özelliklerine alışamadım anlamında kullandım.

hmm anlıyorum.ben zaten harita falan kullanmıyorum,bi gezmeğe gittiğimde wirelessi kullanıyorum bide arasıra müzik dinliyorum o kadar ama menüye girişi rehbere girişi falan çok yavaş bende 6280vardı menüye rehbere hemen basınca giriyodu bu n95te 1saniyeye yakın sürüyo menüyo rehbere girmek.n82ye bugün telefoncuda baktım bilgisayarda resimlerde çok güzel gözükmüyo ama normal canlı gördüğümde güzelmiş dedim n82ye.bence tasarımı n73ten falan güzel n82nin.seninde dediğin gibi n95kadar güzel değil ama alınmıcak kadarda kötü tasarımı yok n82nin.internette alınmıcak kadar kötü gibi duruyo ama canlı görünce gerçekten n82de güzel.neyse bi arkadaşta alcak n95te ona bari n82 aldırıyım inceliyim bi güzelse bende n82alırım değilse n95e devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 18 Nisan 2008; 0:51:37 >

• nokia maps ı calistirinca telefonum kitleniyor ve pilini çıkarmadan kapanmıyor. Kırmızı tusa basıp ana ekrana atınca sol kosede cift taraflı ok cikiyor yanıp sonen ama hiçbir işlem yapamıyorum. Bir yardımcı olabilir misiniz arkadaslar?
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.