Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İNDİR

Blue Equalizer V2

İNDİR Değiştirilmiş simgeli

İNDİR Orjinal simgeli

• ilkinin simgesi değiştirilmemişi var mı?
  • Artık gelsin şu Black Diamond ya..beklemekten N82'siz kaldık resmen....bazı arkadaşlar içimize su sermişler 18 nisan diye umarım dediğiniz gibi gelir en geç Bide birşey sormak istiyorum N82 siyah geldiği zaman fiyat farkı ne olur sizce? eskisiyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Ekran boyutu brz farkettirir..kasanın malzemesi ve hafızası da fiyat farkına yol açar .ama bence en onemli 2 tane neden : kızak mekanizması ve nokia nın top modeli olmasının getirdiği bir fiyat fazlalılığı

quote:

Orjinalden alıntı: sefagenc
    arkadaşlar size bişey sorucam bunu gerçekten merak ettiqim için soruyorum sizce N95 8gb ile N82 arasındaki bu fiyat farkının nedeni ne sadece 8gb hafıza ve 2.8'' lik ekranmı?

Evet bu konuda sana katılıorum fakat bana göre çıkartacağı yeni versiyonlarda nokia N82 yi ileri doğru deil geri doğru çekicektir Bkz N73 açıkcası N95 e bunu yapacağını düşünmüyorum neyse bekleyelim görelim bakalım:)

• yoktu vlla Reis olsa anında koyarım esirgemem bilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    ilkinin simgesi değiştirilmemişi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

yoktu vlla Reis olsa anında koyarım esirgemem bilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    ilkinin simgesi değiştirilmemişi var mı?

tüh bea...

yine de sağol.

• reca ne demek.yapmayı bilsem 2 dkk yapıyım dicem ama
  • yapmaya yaparız evelallahta kim uğraşıcak...

sis açıcı programlarla düzenlemek mümkün
  • Cep telefonları tehlike saçıyor

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=135836
  • İyi bu haberde benim fotomu kullanmamışlar...
  • Reis simgeleri hareketli yaparsan orjinal olarak hareketli oluyo.yani simgeler o zman değişmiyo
  • ya sevmiyorum ben öyle
  • ya ben de yeri gelmişken bidaha sorayım 03.03.2008 de n82mi servise vermiştim bozulduğu için tamir edememişler.değiştireceklerini sölediler.okadar gitmeme rağmen bugüne kadar(06.04.2008)telefon elime geçmedi.kvk sitesine de sikayet mektubu attım tık yok.telefonu alabilmem için mahkeme dışında bir yol yok mu
  • Öncelikle geçmiş olsun.Elinizde cihazı servise teslim ettiğinize dair bir belge var ise onunla yok ise faturanızla size en yakın kaymakamlığa giderseniz tüketici koruma heyetine durumu bildirin bence mutlaka yardımcı olacaklardır.bu heyetler genelde kaymakamlıklarda oluyor eğer yoksada orada size başvurmanız gereken yer konusunda yardımcı olacaklardır.bence öncelikle bu yolu deneyin.hatta servise gerekli açıklamada bulunmazlarsa bu yola başvuracağınızı belirtin.dikkate almak zorundalar çünkü tüketici mağduriyeti ile ilgili yasalar var başları ağrır.dediğim gibi bu konuda tüketiciyi koruma heyetine başvurun mutlaka.kolay gelsin umarım çözülür sorununuz.

quote:

Orjinalden alıntı: ARIFYASIN

ya ben de yeri gelmişken bidaha sorayım 03.03.2008 de n82mi servise vermiştim bozulduğu için tamir edememişler.değiştireceklerini sölediler.okadar gitmeme rağmen bugüne kadar(06.04.2008)telefon elime geçmedi.kvk sitesine de sikayet mektubu attım tık yok.telefonu alabilmem için mahkeme dışında bir yol yok mu

• sikayetvar.com a da yazabilirsin bayaa etkili diyolar .referans Reis
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,
    Bugüne kadar gerek telefonla ilgili sorunlarda; gerek de telefonun içeriğini zengişleştiren programların yüklenmesin de sizden çok yardım aldım, başta bunlar için teşekkür ederim.

ANCAK, bugün de gps ile ilgili bi sorun yaşadım. Sabah telefonu bi arkadaşıma vermiştim ve kendi trcell hattını taktı, öğleden sonra telefonu geri aldığımda haritalar uygulamasını açtım ve açtığımda kontörlerimin gitmeye başladığını farkettim. Arkadaşımın ayarları değiştirdiğini pek sanmıyorum bana aynı gibi geldi...
    Olması gerekn ayarları tekrar yazarsanız ve nasıl çözmem gerektiğini anlatırsınız sevinirim...
    Saygılar,
  • konumlama ayarlarından sunucu bölümünde atanmış bağlantı nok. var mı bak
  • Erişim noktası Turkcell internet gözüküyo
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

n82 silver'a layık bı silver çanak

resım bana aittir her hakkı bende ve canon eos 400d de saklıdır size haber verilmeden değişiklikler yapılabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 6 Nisan 2008; 23:09:01 >
  • @techfash : duzenledim ben

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.