Şimdi Ara

Nokia N8-00 64GB | Ana Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The guys at IT168 has published some leaked photos of a new unknown Symbian^3 touchscreen device from Nokia. Could this be the Nokia N98?.

Specs:

◦3.5-inch capacitive touchscreen
    ◦4-inches screen

◦12-megapixel camera with Carl Zeiss optics
    ◦HDMI output
    ◦Xenon flash

http://dailymobile.se/2010/03/23/nokias-n98-n8-00-symbian3-touchscreen-flagship-leaked-pictures/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavien1 -- 2 Nisan 2010; 20:20:03 >

• Gerçek olabilir pek fake gibi gelmedi N87 olarak bilinen cihaz belkide bu olabilir
  • İste Nokia'dan beklenen hareketlerden birisi xenon Flash ve yüksek cozunurluk güzel alet ;)
  • 12 megapixel kamera nasıl olur şaka yada fake mi bu
  • cihaz gerçek gibi duruyor, tek değişiklik isminde olabilir? N87 veya N98 ya da adı herneyse işte...
  • ben N9x'ten ziyade N8x bekliyorum.

N12 yapıyolarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 23 Mart 2010; 17:00:01 >
  • Tipi satio'ya benziyo biraz. Hiç nokia çizgilerindeki bir cihaz değil. N86'nın evrimleşmiş hali bu olacak muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HTC'ye de benziyor kasa yapısı.
  • bence fake
  • Bu site anlamadı fake olduğunu (dailymobile)
    Sen bir bakışta anladın hayret..
  • Nokia'nın N95 8Gb ile gözüken vida devrini kapattığını zannediyordum...

?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan33 -- 23 Mart 2010; 17:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vavien1

Bu site anlamadı fake olduğunu (dailymobile)
    Sen bir bakışta anladın hayret..

Bundan daha güzel bir cevap olamazdı
  • one be ikinci fotoğrafta alt kısımda kocaman bir vida var
  • oradaki vidayı sıkmamışlar, çünkü elemanlar alttaki parçayı sökmüşler herhalde içine bakmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 23 Mart 2010; 19:12:27 >
  • Haber doğruysa memnun olurum .Nokia en sonunda tipi olan bir telefon çıkaracak.
    Önden görünüş Ainoya benzemiş.
  • Şu vida olayını bi kenara atarsak çünkü dissamble edilip sonra da assemble edilmiş geri; ben bu cihazın Nokia N900 gibi ele alınca bir sağlamlık hissi vereceğini düşünüyorum. ayrıca, kapasitif olması, symbian 3 ile gelmesi (symbianın artık hantalığının gitmesi demek bu), multi touch ya da pinch to zoom destekleyecek olup bir de 12 mp kamerasına da gözönünde bulundurursak muhteşem ötesi bi cihaz olacak. buna nokia snap dragon işlemci kullanma ihtimalinin son derece yüksek olduğunu da eklemek istiyorum. umarım dediklerim doğru çıkar böylece kullanıcılar kazanmış olur.
  • fake akıyor her tarafından
  • hiç vida koyarlar mı öyle
  • Nokia kolay kolay Xenon flash koymaz makinelere n82 disinda Xenon flashli telefonlari yok %99 fake
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.