Şimdi Ara

Nokia N8-00 64GB | Ana Başlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

Nokia kolay kolay Xenon flash koymaz makinelere n82 disinda Xenon flashli telefonlari yok %99 fake

Senin de 6220cl.'den haberin yok Git bir araştır istersen sadece N82'de mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Mart 2010; 16:12:02 >

nHD ekran olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

XML dosyayı geldi:
    http://nds.nokia.com/uaprof/NN8-00r100-3G.xml

nHD ekran olacak.

Nasıl yani 640x360 mı olacak çözünürlük?

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

XML dosyayı geldi:
    http://nds.nokia.com/uaprof/NN8-00r100-3G.xml

nHD ekran olacak.

reis valla nereden buluyorsun şunları. kral adamsın, tebrikler...

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • denilene göre resmi bildirim yazısı:

Nokia N8 64 Gb – capture your life

Tuesday April 20, 2010

Espoo, Finland : When Nokia set out to make the best mobile imaging device, it combined wide angle Carl Zeiss optics and an 12 megapixel sensor, resulting in performance comparable to a stand alone digital camera. The Nokia N8 64 Gb is designed to excel in both bright and low light conditions, and it’s optimized for both video and still imaging. Its high speed connectivity ensures easy and convenient sharing. The Nokia N8 64 Gb is expected to begin shipping in the third quarter of 2010 with an estimated retail price of EUR 575, before taxes and subsidies.

“People demand mobile cameras that take excellent pictures in all light conditions,” says Juha Pekka Sipponen, Director, Nokia Nseries. “That’s why the aperture of the Nokia N8 64 Gb is comparable to that of a high quality, stand alone digital camera. Whether it’s running with the bulls in Pamplona or capturing the panoramic beauty of a sunrise over Sydney, the Nokia N8 64Gb will take brilliantly clear, wide-angle images that are instantly geotagged to be uploaded onto sites like Ovi Share or Flickr.”

1 nisan olabilir.

• Hocam burada yazılanların türkçesi ne oluyor?
  • özetle şu cihazın adı nokia n8 olacak ve 12mp kamerası, symbian^3 işletim sistemi, 64gb lık hafızası olacak. En zor şartlarda bile iyi fotoğraf çekebilen ve sadece fotoğraf makinesi olan cihazlarla bile yarışabilecek. Telefonun 20 nisanda tanıtılması ve eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor. 575 euro vergiler hariç bir ücreti olması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 2 Nisan 2010; 1:41:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Nokia kolay kolay Xenon flash koymaz makinelere n82 disinda Xenon flashli telefonlari yok %99 fake

topu topu sadece 2 telefonda xenon flash var baska nokia modeli sayabilirmisin bana xenon flashli? nokia fazla masrafa girmemek icin telefonlara xenon flashi cok görüyor... sony ericsson her cikardigi modele xenon flash koyuyor neredeyse...

• Sugar_klavyeci,

20 Nisan Salı 2010

Espoo, Finlandiya :

Nokia'nın, en iyi hareketli şekillendirme aletini yapmaya başladığı zaman, o, açığa birleştirdi, Carl Zeiss optikleri ve 12 bir megapixel sensörü ile daha iyi açıdan gösterir, performansla yalnızca bir dijital fotoğraf makinesi ile kıyaslanabilir.Parlak ve az ışıklı koşullarda iyi olmak için tasarlanandı. Cihazın yüksek hız bağlayıcılığı, kolay ve rahat paylaşmayı sağlar 64 Gb\'in, EUR-575\'in, vergiler ve sübvansiyonlardan önce tahmin edilen bir perakende satış bedeliyle 2010\'un üçüncü çeyreğinde ticaret filosuna başlamak için beklenen Nokia N8 çıktı.

"İnsanlar tüm ışık koşullarında mükemmel fotoğraf çekmek mobil kameralar ," Juha Pekka Sipponen Müdürü, diyor. "Bu nedenle Nokia N8 64 diyafram Gb olduğu için yüksek kalitede karşılaştırılabilir tek başına dijital kamera kadar iyidir.Bir gündoğumu panoramik güzelliği yakalayan hareketli nesler olsun Nokia N8 64Gb ile yakalayabileceksiniz ayrıca çektiğiniz fotoğrafları anında Ovi Share ya da Flickr gibi sitelere üzerine yayınlayabileceksiniz coğrafi konumlara etiketliyebileceksiniz.

Valla anca bu kadar çevirebildim ne kadar doğru bilemem

• konuyu açan arkadaş ya da moderatörler konu başlığını acaba yenileyebilirler mi? NOKIA N8 olarak değiştirebilirler mi?

• bizzat PM atmıştım 2 gün önce konu açana. 1 yöneticiye söyliyeyim.

• quote:

quote:

quote:

topu topu sadece 2 telefonda xenon flash var baska nokia modeli sayabilirmisin bana xenon flashli? nokia fazla masrafa girmemek icin telefonlara xenon flashi cok görüyor... sony ericsson her cikardigi modele xenon flash koyuyor neredeyse...

n73dede vardı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: teatrous

quote:

quote:

quote:

n73dede vardı sanırım

Hayır N73'te Xenon yoktur Led flaş vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: teatrous

quote:

quote:

quote:

n73dede vardı sanırım

Hayır N73'te Xenon yoktur Led flaş vardır.

tesekkür ederim bilmiyordum bilgilendirdigin icin sagol :)

• reis'in verdiği yazının orjinali Eldar Murtazin'in twitter sayfasından ve onun blogundan. Bilmeyenlere söyleyelim, Eldar Murtazin Mobile_Review'da çalışıyor, bir çok haberi önceden veriyor ve özellikle nokia ile ilgili iddiaları genelde doğru çıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

Konuyu çevirmeye çalışmayın ben size ne diyorum siz bana ne diyorsunuz! Xenon koymak biraz masraflıdır buna katılıyorum. Ama Nokia Xenon koyduğu zamanda tam donanımlı bir cihaz yapıyor cimri davranıp özelliklerden kısmıyor. K790(2006), K800(2006), K810(2007), K850(2007), C901(2009) bunların hepsi Xenon Flash'lı cihazlar. Hangi birinde Xenon Flash dışında adam akıllı bir donanım var söyler misin?

Gelelim N82'ye;

Symbian işletim sistemi, S60v3FP1 platformu, 332 MHz saat hızında Dual CPU TI OMAP 2420 işlemcisi, 3D Graphics HW Accelerator, Wi-Fi, GPS, Geotaging, 5MP kamera, Xenon flash, VGA çözünürlükte 30 kare/saniye video kaydı.

6220cl.;

Symbian işletim sistemi, S60v3FP2 platformu, 369 MHz saat hızında Single CPU Freescale MXC300-30 işlemci, GPS, Geotaging, 5MP kamera, Xenon Flash, VGA çözünürlükte 30kare/saniye video kaydı.

Şimdi kim kısıyormuş özelliklerden?

N82 2007'de çıkmış bir cihaz dikkatinizi çekerim. Xenon Flash'lı olupta bu kadar geniş özelliğe sahip bir cihaz yoktu. N82 ilkti. Hatam varsa düzeltin. Yanlış biliyor da olabilrim. N82 zamanında çıkmış olan K810 ve K850'de böylesine geniş özellikler var mıydı? Hatta 2009'da çıkmış olan C901'de de maalesef Xenon dışında dikkat çeken bir özellik yok. Geriye iki cihaz kalıyor C905 ve Satio. Daha şimdi şimdi Xenon Flash'lı Wi-Fi, GPS vs. özellikli cihaz çıkartmaya başladı. Nokia N82 ile bunu 3 yıl önce yaptı.

Ayrıca cihazın fake olduğunu yazmışsın ama cihaz gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 2 Nisan 2010; 23:33:39 >

• biraz önce gsmarena baktım n8 amoled ekran, tel hafıza 32 gb, hafıza kartı 32 gb, bluetooht 3.0, xenon flaş, işlemci hızı 1 ghz, digital pusula, 1500 mah pil, video 720p@30fps, hsdpa 7.2 mbps, hsupa 5.76 mbps diye gidiyor nokia en sonunda süper bir tel çıkarıyor.
  • bazılarını tahminen yazıyorlar genel şablonları var onların bazı şeyleri değiştirmiyolar bile.

iyi USB 3.0 desteği var dememişler.

@sugar: 6220 classic o kadar ahım şahım 1 cihaz değil bana göre. donanımı diğer LED'lilere göre aynı nokia'nın.

• Tabiki hocam haklısınız size katılıyorum bu konuda ahım şahım bir cihaz elbette değil. Ben onu diğer saymış olduğum cihazlara istinaden yazdım.
  • Bluetooh 3.0 olunca aktarım hızı ne kadar artıyor? Birde cihazın adı heryerde N8 olarak geçmeye başladı. Sanki kesinleşmiş gibi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.