Şimdi Ara

Nokia n73'ümde yaşadığım problem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kvk garantisi bulunan Nokia n73 marka ve modelli cep telefonumda "Simkart kaydı yapılamadı" uyarısı alıyorum. Telefon sadece 053223408xx numaralı hattımızda sorunsuz olarak çalışırken diğer bütün hatlarda yukarıda belirtmiş olduğum problem mevcut. Mümkünse sorun ile ilgili yardım edebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler..

• Sadece o hat üzerine kayıtlı olabilir mi?
  • Böyle birşey olma ihtimali varmı peki? 1 hafta kadar önce başka bir hatta kullanılabiliyordu telefon(her hatta çalışıyordu..) fakat şu anda tek bir hat dışında kullanamıyorum malesef..
  • İnternetten imei numarası sorgulattığımda cihaz kayıtsız olarak gözüküyor fakat ben cihazı garantili olarak aldım. Acaba bu durumu kime anlatmam lazım? Sorunu çözebilecek yer neresidir acaba?

Teşekkürler..
  • tahminim senin imei yi telefoncunun biri sıradan imei yazarken denk getirdi ve klonladı, telefoncuların elinde seri halde bilgisayarda imei oluyor gelen telefona yazıp yazıp geçiyorlar, garanti belgenle turkcell abone merkezine git bence, haklı olan sensin
  • öncelikle geçmiş olsun
    telefonun klonlu yani faturan bile olsa boşa sadece tek hat üzerine açılmış telefonun
    aynı mağduriyeti bende yaşadım hatta bu konuyla ilgili konum var oradan ayrıntılı bi şekilde takip edebilirsin
    neler yapman gerekiyo ayrıca oradan bakarsın
    kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhataysen

tahminim senin imei yi telefoncunun biri sıradan imei yazarken denk getirdi ve klonladı, telefoncuların elinde seri halde bilgisayarda imei oluyor gelen telefona yazıp yazıp geçiyorlar, garanti belgenle turkcell abone merkezine git bence, haklı olan sensin

seri halde imei bulunması söz konusu değil.gerekte yok zaten.son 3-5 rakamı silip başka bişey sıkılırsa da oluyor.ama sağlıklı bir yöntem değil.yazdığınız telefon ve imei nin asıl sahibinin telefonu klona düşer.faturası olan gidip tekrar açtırabilir.diğeri patlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKİA 6120 SoRunU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawgent

seri halde imei bulunması söz konusu değil.gerekte yok zaten.son 3-5 rakamı silip başka bişey sıkılırsa da oluyor.ama sağlıklı bir yöntem değil.yazdığınız telefon ve imei nin asıl sahibinin telefonu klona düşer.faturası olan gidip tekrar açtırabilir.diğeri patlar.

aynı mağduriyeti ben yaşadım ve araştırdığım kadarıyla nokıa n73 lere yeni ımeı aktarılamıyor.
    telekomikasyona başvurup tek hat üzerine açıcan; ki senin zaten tek hat çalışıyo ;ve forumda böyle kullanan bazı arkadaşlar daha sonra telefon diğer hatlarada açıldığını söylemişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.