Şimdi Ara

<<<< NOKİA N-72 PLATFORM >>>> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.877
Cevap
2
Favori
231.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok seslerde problem. telefonun kendi hoparlörü iyi ancak geçen ben bir ericsson gördüm, radyosu kulaklıksız bile çalıyordu ve acayip güçlü ses çıkarıyordu. bu nokia yanında sıfır kalır yani. bide bugün bir mp3 attım 5 mb kadar bişi, telefonda 1mb kadar görübüyor ve sanatçıyı sanki boğuyorlarmış gibi ses çıkıyor, iki kere sildim tekrar attım gene aynı idi. bunlar bi tarafada telefon yavaş hocam, ben sevmedim bu 3G ayağını. Yazılımlara donanımlar ağır kalıyor malesef. En sevmediğim bişidir beklemek bu elektronik zımbırtılarda.

Pardon pardon demin bir acc de denk geldi o dediğin çızırt lar aralıklı oluyor . Al sana nokia bi daha almam nokia alan varmı satırem 750 ye, 5 günlük telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 31 Temmuz 2006; 0:21:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kerub

yok seslerde problem. telefonun kendi hoparlörü iyi ancak geçen ben bir ericsson gördüm, radyosu kulaklıksız bile çalıyordu ve acayip güçlü ses çıkarıyordu. bu nokia yanında sıfır kalır yani. bide bugün bir mp3 attım 5 mb kadar bişi, telefonda 1mb kadar görübüyor ve sanatçıyı sanki boğuyorlarmış gibi ses çıkıyor, iki kere sildim tekrar attım gene aynı idi. bunlar bi tarafada telefon yavaş hocam, ben sevmedim bu 3G ayağını. Yazılımlara donanımlar ağır kalıyor malesef. En sevmediğim bişidir beklemek bu elektronik zımbırtılarda.

Pardon pardon demin bir acc de denk geldi o dediğin çızırt lar aralıklı oluyor . l sana nokia bi daha almam nokia alan varmı satırem 750 ye, 5 günlük telefon

Abov katlivacip yaptın cep teli daha dur yaw mesela açtığın uygulamaları kapatıyormusun menu tuşuna bas sonra kapanmamış programları c tuşuyla kapa alet senin yüklediğinden daha fazla şey var yavaş değilki.Yoksa w810mu alsaydık.
    Bunu almasak ne alınırki başka.
    Ya w810 yada işte öyle......

• quote:

yok seslerde problem. telefonun kendi hoparlörü iyi ancak geçen ben bir ericsson gördüm, radyosu kulaklıksız bile çalıyordu ve acayip güçlü ses çıkarıyordu. bu nokia yanında sıfır kalır yani. bide bugün bir mp3 attım 5 mb kadar bişi, telefonda 1mb kadar görübüyor ve sanatçıyı sanki boğuyorlarmış gibi ses çıkıyor, iki kere sildim tekrar attım gene aynı idi. bunlar bi tarafada telefon yavaş hocam, ben sevmedim bu 3G ayağını. Yazılımlara donanımlar ağır kalıyor malesef. En sevmediğim bişidir beklemek bu elektronik zımbırtılarda.

Pardon pardon demin bir acc de denk geldi o dediğin çızırt lar aralıklı oluyor . Al sana nokia bi daha almam nokia alan varmı satırem 750 ye, 5 günlük telefon

Abi sakin ol benmki 2 günlük daha kafama sorun takma yazılımsal o versiyon çıkar ama bunu telefon çıkarmadan evvel denicek nokia biz deniyoruz ya çıkartıyon cep tel test yap 1 ay sonra çıkar be adi adamlar

• dediğin gibi ben çok program kurdum ondan, yoksa ilk halinde gayet hızlı idi şimdikine göre. da hacim ben ericson a kayar gibyim 3.2mp kamerası olana

Not: w810 u boşver dostum, symbian olmalı aldığın telefonda. sen şu baby e bak bi. 3.2 mp
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10409&zone=pp&lm=pp1&pid=10409 yalnız buda symbian değil sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 31 Temmuz 2006; 0:30:52 >

• quote:

dediğin gibi ben çok program kurdum ondan, yoksa ilk halinde gayet hızlı idi şimdikine göre. da hacim ben ericson a kayar gibyim 3.2mp kamerası olana

Not: w810 u boşver dostum, symbian olmalı aldığın telefonda.

Neymiş o abi sony modeli ne?

Orjinalden alıntı: Baracuda

quote:

dediğin gibi ben çok program kurdum ondan, yoksa ilk halinde gayet hızlı idi şimdikine göre. da hacim ben ericson a kayar gibyim 3.2mp kamerası olana

Not: w810 u boşver dostum, symbian olmalı aldığın telefonda.

Neymiş o abi sony modeli ne?

K790ihttp://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10409&zone=pp&lm=pp1&pid=10409

• Hımm ona ben baktım ama kamerasını unutmuşum symbian olmadığı için pek içime sinmedi ama n-72yi alacağım günde ne hikmetse w810 alayım dedim kendimce rds radyo var ekolayzır var falan diye ama buna kısmetmiş.
    Bakalım kullanalım görelim.
    Bu arada ön kapak çıkıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 31 Temmuz 2006; 0:38:27 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 31 Temmuz 2006; 0:39:54 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 31 Temmuz 2006; 0:41:55 >

Ben denemedim ön kapağı çıkarmayı, belki çıkıyordur. birde arka kapak hajır hujur ediyor ve parlak plastik olduğundan elinden kayıyor adamın yauw.

Nokianın arka kapakları öyle n-70dede öyle 6680 ve 81dede.Kir gösteriyor parlak olunca.

Orjinalden alıntı: Baracuda

Vallahi 1gb ye gerek yok bence 512 kart var koç gibi alet bi ton mp3 var(30küsür) program 5 tane,oyun 7 tane.
    Kasıntı yok şuan ileride ne olur bilemem.
    Ninonun dediği gibi tek tük w800deki gibi aac dosyalarında bazı seslerde çızt diye ses geliyor kısa ama tekrar edince çıkmıyor yazılımsal bu yeni telefon versiyon çıkarsa düzelir.
    Bu arada aldığınızda bir ton program koymuuşlar baktınızmı?
    Kapak için işi kaptım nemli bezle çok kirlendiğinde siliyorum parlıyor.Bu arada 2.şarjda şuan ilk 5 şarj önemli biraz uzun tutmak gerek sağlıkı olması için bataryanın.
    Şuan biir sorun yok.Devam.

dostum sende de oldu mu o cızırtı zaten mesela 5 kez ardarda çal .aacyi 6.da oluyo o cızlama 2 kez üstüste sora tekrar normal sora yine aynı döngü. yazılımsal olabılır ama neden herkesin telefonunda aynı sorun yok?

ayrıca video çekiminde arkadan tiz bi ses çıkmadığına eminmisin kayıt bittikten sonra videoyu izlerken bi sessiz ortamda çekim yapsana bakalım o bahsettiğim ses gelecek mi=

• böyle iş olurmu yauw. satarken sitelerinde vıngır vıngır resimlerle kızlarla süslüyorlar aman süper alet hem music player hem telefon hem fotograf makinesi vs. diye. şimdi şuna bak. cızırtlar bilmem neler. tüketici hakları nerde. resmen aldatılıyoruz üreticiler tarafından. buna birisi dur demeli. hukuk olsa adam gibi, gidip bunlara dava açıcan. ama nerde ...
  • Aldım arkadaşlar dehşetliğini bende gördüm çook güzel bi telefon şiddetle tavsiye ederim
  • arkadasla n72 de hıc cızırtı sesı ıle karsılasmadım ben bı tel e 9 10 program yuklemıoum yanı o kadarı benım ıcın gereksız ama tel galerıye gırerken kasıo bu bı gercek bılmıoum bazı programları sılsem yıne kasarmı ama bunu dısında telde hıcbır sorun yok gayet memnunum n72 gercekten ıyı bır telefon ben bu telı en az 7 8 ay kullanırım cok hosuma gıttı

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Aldım arkadaşlar dehşetliğini bende gördüm çook güzel bi telefon şiddetle tavsiye ederim

Oooo OSMANLI aramıza hoşgeldin HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM GÜLE GÜLE KULLAN...

Beyler ön kapak çıkıyormu?
  • bugün götürdüm verdim telefonu yenisiyle deiştirmedi elemanlar servise yollanacak yazılımsalsa problem düzeltilecek donanımsalsa yeni telefonla deiştirilecek cumaya kadar zaman verdiler en geç. bu ne şanstır anlamadım bendeki ne alsak bi arıza yapıo.....

umarım teknik serviste felan ekran veya baska bı yerıne herhangı bi zarar gelmez (çizik fln) ben şahsen cok dikkatli kullandım ve kullanıorm cunku

Orjinalden alıntı: nino

bugün götürdüm verdim telefonu yenisiyle deiştirmedi elemanlar servise yollanacak yazılımsalsa problem düzeltilecek donanımsalsa yeni telefonla deiştirilecek cumaya kadar zaman verdiler en geç. bu ne şanstır anlamadım bendeki ne alsak bi arıza yapıo.....

umarım teknik serviste felan ekran veya baska bı yerıne herhangı bi zarar gelmez (çizik fln) ben şahsen cok dikkatli kullandım ve kullanıorm cunku

kötü olmus ya zarar gelmez inş. yakın zamanda kavusursun ama hakkaten hiç dikkat etmiyolar
    sen nerden almıstın genpa mı yoksa kvk mı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.