Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 resmi olarak lanse edildi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
2
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

O 1500 tl yi fakire dağıtırım demişsin ama kullandığın note 2 çok mu ucuz cevap yazarken biraz düşün ondan sonra yaz yazdığınla kullandığın telefon uyuşmuyor verdiğin örneğe :)

Okuduğumuzu anlamamışız.Çöp bir cihaza 1500 vermektense fakire dağıtırım dedim.Note 2 son kuruşuna kadar değerini hakediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

O 1500 tl yi fakire dağıtırım demişsin ama kullandığın note 2 çok mu ucuz cevap yazarken biraz düşün ondan sonra yaz yazdığınla kullandığın telefon uyuşmuyor verdiğin örneğe :)

Okuduğumuzu anlamamışız.Çöp bir cihaza 1500 vermektense fakire dağıtırım dedim.Note 2 son kuruşuna kadar değerini hakediyor.

Yanlış anlamışım kusura bakma :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

quote:

Özellikleri iyi bataryada kablosuz şarj ile giderilebilir fiyatı 1500 tl civarı olsa alınacak en iyi telefonlardan biri

Evet, hatta 1400-1500 arası olursa çok iyi olur ama nokia 925 satışlarını baltalamak istemediğinden büyük ihtimal 1700+ gibi bir etiketle karşımıza çıkabilir.

Bende 625 i değiştirip 925 1020 yada bunu alıcam bakalım fiyatı uygun olursa iyi olur :)

İnşallah 1400-1500 arasından gelir ama benim beklediğim cihaz 935 olacak artık, kasımda yeni bir amiral gemisi çıkacak söylentileri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle güzel bir telefon yapıp bu bataryayı koyarsan bu iş yürümez 3000mah bir pil koysalar şu telefona satış patlaması yaşar belkide nokia ama nerede bunu düşünecek adam
  • Bende bi haberde okudum seneye bir çok wp telefon geliyor kod adı mclaren olan en iyisiymiş :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mares626

930 çöpse samsung telefonlar ne oluyor?

Üzerinde adam gibi batarya olmadıktan sonra her telefon çöptür benim için.Hayvan gibi cihaz çıkar ama 2400mah pil koy.Sanırsın telefon 750-800 tl arası gelecek.En az 1500 tl ve üzeri gelecek bu telefon.g2-g3-note3 vsvs varken kim niye bu telefona o parayı bayılsın? Beğenmediğin samsungun note 2 sini kullanıyorum.Orta yoğun kullanımda iki günü çıkarıyorum.lumia 925 kullandım yeminle akşamı göremedim.Elop denen dombili çıksında biraz dünyayı dolansın,temiz hava alsın.Bişeyler öğrenir belki.Telefona işlemciyi rami ekranı dayamakla bitmiyor o iş.Ben o cihazı akşama kadar kullanamayacaksam -ki wp rezilliğine hiç girmiyorum- verdiğim 1500 tl yi fakire fukaraya dağıtırım daha iyi.

3g kapat wifi kapat o zaman baya baya gider şarjın bende 3gune yakın gidiyor şarj. Bu kadar büyütme.

• bence direk telefonu kapatalım böylece hiç şarj yemez
  • quote:

bence direk telefonu kapatalım böylece hiç şarj yemez

tüm telefonlar böyle
  • quote:

Bende bi haberde okudum seneye bir çok wp telefon geliyor kod adı mclaren olan en iyisiymiş :)

Bakacağız hocam umarım f/p oranı yüksek bir amiral gemisi yaparlar.

• Windows Phone larla dalga geçenler çok biliyorlarsa kendileri bir telefon şirketi kurup telefon üretsinler ancak boş konuşurlar

• quote:

quote:

Bende bi haberde okudum seneye bir çok wp telefon geliyor kod adı mclaren olan en iyisiymiş :)

Windows zaten seneye piyasayı alt üst edecek görünen bu o zamana kadar mağazada yerine oturur

• quote:

quote:

quote:

Windows zaten seneye piyasayı alt üst edecek görünen bu o zamana kadar mağazada yerine oturur

En nefret ettiğim şeyi yapıp bekleyeceğim bakalım.

• Bende beklemeyi pek sevmem :) o zaman kadar 1020 nin fiyatı düşer bizde onu alırız yada 930 u alırız :)

• quote:

Bende beklemeyi pek sevmem :) o zaman kadar 1020 nin fiyatı düşer bizde onu alırız yada 930 u alırız :)

Ben 935 çıkınca veya 13**, 15** serisinden çok iyi bir cihaz çıkarsa alırım ancak.

• Basteryus kullanıcısına yanıt
    batarya ile bitse keşke.
    telefonda glance özelliği yok...
  • quote:

quote:

Bende beklemeyi pek sevmem :) o zaman kadar 1020 nin fiyatı düşer bizde onu alırız yada 930 u alırız :)

Ben 935 çıkınca veya 13**, 15** serisinden çok iyi bir cihaz çıkarsa alırım ancak.

Ben alsam alsam 1020 alırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

batarya ile bitse keşke.
    telefonda glance özelliği yok...

Glance olsa olurdu da ben kullanmıyorum gerek duymuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben alsam alsam 1020 alırım :)

Zaten vatanda 1600 lira civarı oldu. Bence şimdi alın daha düşeceğini zannetmem bu kadar.

• 1020 de iyi cihaz fakat onunda batarya konusunda pek iyi olmadığı söyleniyor ah nokia ah
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.