Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 resmi olarak lanse edildi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
2
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 930 gelince 1020 nin fiyatı biraz daha düşer heralde bide 625 alalı daha iki buçuk ay oluyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

930 gelince 1020 nin fiyatı biraz daha düşer heralde bide 625 alalı daha iki buçuk ay oluyor :)

Bence biraz daha devam edin 625 ile nede olsa bu sene 725 ve 825 gibi telefonlarla karşılaşma ihtimalimiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

930 gelince 1020 nin fiyatı biraz daha düşer heralde bide 625 alalı daha iki buçuk ay oluyor :)

Bence biraz daha devam edin 625 ile nede olsa bu sene 725 ve 825 gibi telefonlarla karşılaşma ihtimalimiz var.

Onlarda 1 gb ram olursa belki onlardan alırım :)

• Herkes bataryadan şikayetçi olmuş wp en az pil kullanan işletim sistemi oldunu unutmuşlar.nokia kuçuk pil koyduysa vardır bi bildiği.

• Tasarım son yıllarda gördüğüm tum telefonlardan iyi. Bayildim valla.

• O kadar sisteme o kadar batarya bence hakaret olur

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

O kadar sisteme o kadar batarya bence hakaret olur

Sistem android mantığıyla çalışmıyor dolayısıyla daha az yakıyor. Bunun tek nedeni bu. Nokia'nın 2000 mahlık pili benim 2400 mahlık pili olan telefonudan daha performanslı çalışıyor. Bu denendi. O nedenle bu 2420 lik pili de yüksek ihtimalle 3000 mahlık performans verecektir.
  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğin gibi olur
    Eğer dediğin gibi olursa, bu cihaz kral olur

ama yapılan testler hiç böyle söylemiyo. o yüzden bekleyecez ve görecez bakalım nedir ne değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Sistem android mantığıyla çalışmıyor dolayısıyla daha az yakıyor. Bunun tek nedeni bu. Nokia'nın 2000 mahlık pili benim 2400 mahlık pili olan telefonudan daha performanslı çalışıyor. Bu denendi. O nedenle bu 2420 lik pili de yüksek ihtimalle 3000 mahlık performans verecektir.

Katılıyorum benim 725 de 2000 batarya var 2 gün gidiyor android telefon olsaydı çoktan fallafoşyt olmuştu :)

• Arkadaşımın L1020 ve benim Xperia Sp'm ile denedik onun ki benimki bittiğinde %10luk bir pile sahipti. İki telefon arasında ise 400 mah fark var. Yüksek ihtimal veriyorum ki 2420 mahlık pili de 3000 mahlık pile yakın performans verecektir. Çünkü öteki türlü Nokia bu işi bilmiyorda mı yapmıyor? Böyle yaparak piyasada tutunamayacağınında farkında bir firma olsa gerek. :) onlar bunları bizden önce zaten düşünmüşlerdir arkadaşlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Umarım öyle olur yoksa pek satacağı nı sanmıyorum

• Çıkış tarihi kesinlik kazanmadı mı hala ? Haziran ayına girdik tık yok.
  • Androidçilerin ellerinde Snapdragon 600 veya 800 var 801'i beğenmiyorlar neden 805 değil diyorlar almak istedikleri telefon için. Neden 2Gb bu lanet olası telefon diyorlar neden lanet olası 3gb değil diyorlar. Yani kısacası yine kendi kitlesine satacağına koy içine en güncelini olsun bitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Androidçilerin ellerinde Snapdragon 600 veya 800 var 801'i beğenmiyorlar neden 805 değil diyorlar almak istedikleri telefon için. Neden 2Gb bu lanet olası telefon diyorlar neden lanet olası 3gb değil diyorlar. Yani kısacası yine kendi kitlesine satacağına koy içine en güncelini olsun bitsin.

Androidlerin en büyük sıkıntısı user interfaceleri bence.Şekilli mekikli olsun deyip hantallaşıyorlar.
    Ben hem wp lumia 720 hem de motoru g kullanıyorum ikisinde bana göre f\p telefonlar ve çok hızlılar.
    Lumia m beta 8.1 dem dolayı bazen sapıtıyor ama moto g yağ gibi cihaz.
    RAM miktarlarının yetmemesi konusu çok bilmediğimden tahminimce arayüzlerin hantallığı galiba.
    Motoru g 1 GB RAM ile çok güzel çalışıyor,herhalde saf android olmasından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtay -- 14 Haziran 2014; 16:11:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Androidçilerin ellerinde Snapdragon 600 veya 800 var 801'i beğenmiyorlar neden 805 değil diyorlar almak istedikleri telefon için. Neden 2Gb bu lanet olası telefon diyorlar neden lanet olası 3gb değil diyorlar. Yani kısacası yine kendi kitlesine satacağına koy içine en güncelini olsun bitsin.

Androidçiler, Wp'yi android kafasıyla düşündükleri için donanımlarının yetmediğini sanıyorlar ne yazık ki. Bilinçsiz kullanıcı doluyuz.
    Katılıyorum kardeşim sana millet cahil bilmiyorlar :)

• fiyatı biraz pahalı olacak gibi :)

http://www.ceptelefonu.com/telefon/nokia-lumia-930/
  • Arkadaslar ben birseye takildim yardiminiza ihtiyacim var.
    Lumia 929 kullaniyorum. Ayarlardan birsey yaptim ve voice assist galiba surekli kadin konusuyor bastigim her yerde ve settingse giremiyorum.
    Yeni gectim windowsa cokta bilmiyorum ama deliricem.
    Yardim edebilir misiniz?
    Tessekurler

• 930'da glance screen olmaması, bu telefonu almayı düşünenler için can sıkıcı bi durum. ama glance screen özelliğini kullanamayan cihazlar için glance screen mantığında çalışan şöyle bi program varmış:

www.windowsphone.com/en-us/store/app/timeme-tile/ef6099f2-41dd-4bad-9fa1-8f4143386194

tabi gönül isterdi ki 930'da glance screen özelliği standart olsun.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.