Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ] (796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.372
Cevap
89
Favori
1.146.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lumia 920 de video izliyorum internetten.bu gorunuyu nasıl tv ye aktarabilirim?
  • arkadaslar portıcodan sonra geelek guncelleme paketlerının ısınlerı neler ne kadar sure ıcınde gelebılırler ve ne tur eksıklıklerı gıderebılırler.fıkrı veya bılgısı olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

quote:

Kardeş misal benim bir miktar nakitim var.Teli aldığımda uzunca kullanmam gerekiyor.Yani alıp satma imkanım yok.Sence 4s ve ya 5 mi almalıyım yoksa bu telimi?Uzunca kullanmam gerek.Yani sen aldığına memnunmusun yoksa pişmanmı?Herşeyi net anlatmışsın ve benim kafam allak bullak oldu.Sende ios kullanmışsın.İos hakkındada biraz bilgi verirmisin?İstersen özelden at konu kirliliği olmasın hocam.Teşekkür ederim .

Ben bu telefonu aldığıma pişmanım diyemem. Çünkü hala bu telefondan umudum var. He önerirmisin dersen önermem. Çünkü bu telefon şu an kapalı bir kutu. Ne çıkacağını kestirmek zor. Bunu özellikle telefonu kullandıktan sonra daha iyi anlıyosunuz. Telefonun geliştirilmesi gerek ve Nokia ve Microsoftun bu konuyu eline yüzüne bulaştırmayacağının bir garantisi yok.
    İos'a gelince, ios başka bir dünya ve oturmuş bir düzen. Bugün en basitinden hemen her sitenin dahi ios uyguluması var. Uygulama konusunda zaten aşmış durumda. Yani telefonu aldıktan sonra ne kadar performanslı kullanabilirim ne kadar işimi görür sorusunun cevabı "sizsiniz". Çünkü sizin kullanmak istediğiniz ya da şuda olsaydı iyi olurdu dediğiniz herşey zaten daha önceden düşünülmüş ve yapılmış. Size sadece hayal etmek kalıyor diyebilirim :)
    4s mi 5 mi derseniz; ben bu telefonu almadan önce 5 almayı düşünüyordum. Ancak gerek boya sorunu, gerek ekranın en boy oranın orantısız olması, gerek de ergonomisinin bana göre kullanışsız olması sebebiyle 4s alın derim ben. Apple'ın 5s ile birlikte 5 deki birçok durumda revizyona gideceğini düşünüyorum. Bu nedenle 5 den şimdilik uzak durun derim. Genede karar sizin.

Aslında benim gönlüm Lumia'da.Sizin bana verdiğiniz cevap anladığım kadarıyla 'bekle'.Bende beklemeye çalışıyorum.Şu an elimde 5230 var düşünün halimi.Artık bu tel ömrünü tamamlamış(!).Symbian bitti artık.Benim de konuşmaktan başka işime yaramamaya başladı.Lumia düşünüyorum ve nedense hemen alıp şu 5230'dan kurtulmak istiyorum.Ama sizin Lumia ile yazdıklarınız kafamı karıştırdı.

kafanı dahada karıştırmak istemezdim ama bide arkadaşın dediklerinin üstüne toz kaçma gibi bi olay varki tam komedi yazılımsal eksiklikler giderilir yada market gelişir ama bu olay daha vahim bence

Bu toz olayı her telefonda oluyormu hocam?Nasıl tozun girmesini engelleriz?Bunun toz kaçtığında silmek için bir yöntemi yokmu?Ve ya servisemi vericez?

her telefonda olmuyor hatta ilk defa bu telefonda böyle bişey duydum ve gördüm, temizliğine gelince ya telefonu sen söküp temizleyeceksin yada servise vereceksin ama yaygın bir problem olduğundan mutlaka başına gelir çünki bu forumda benim telefona bişey olmadı diyenlerin bile başına gelmeye başladı yavaş yavaş, korunmanın yoluysa ya yine bu forumdan bi arkadaşın yaptığı gibi içine sünger döşeyecen yada açıktaki yerlerine tıpa takacan yada çok ballı biriysen başına gelmeyecek

yine bana saçma sapan iftiralar atacak arkadaşlara şunu diyeyim evet iphone kullandım ama bu telefonu çok büyük umutlarla bekledim almak için 41 mplik modeli çıkınca ve bu toz kıl problemleri giderilince marketide az bile olsa gelişirse almak isterim ama bu haliyle almam, alanada hayırlı olsun derim çünki bu eksik haliyle bile albenisi olan bir telefon

• Güncelleme sonrası şarj durumu felaket benim.

5 saat oldu telefonu çekeli.Hiç dokunmadım telefona %78'e düştü.Ne oluyor yahu.Neden böyle oldu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: technosister

quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Bazilarimiz ne kadar onemsemis bu porticoyu gelmedikce cildiriyorlar

Birsey yok arkadaslar bildiginiz sistem hatalarina ozgu gibi birsey ios 6.1 tarzi. Ek bir sey yok yani azcik sabredin gelir , sabredemiyorsaniz da nokia care indirip yuklersiniz bu kadar basit.

usta benim buyuk bi sıkıntım var porticodada bu devam ediyomu hala sormak istedim bende guncelleme alamadım. internetten bi video izlerken mesela ben direk videonun 15. dkkasından devam etmek istiyorum oraya kadar sardırıyorum telefon ordan başlayarak video yuklemesini yapmıyor yani tee 0. saniyeden başlıyor ben bekliyorum tabi bu arada 15. dkkaya kadar videoyu yukluyor yaklaşık 5dk bekliyorum sonra izleyebiliyorum. yani direk 15. dkka ya sardırınca ordan yukleme yapmıyor. canımı cok sıktı bu durum

Güncelleme öncesi ve sonrasında da istediğim dakikaya ayarlayabiliyorum (metrotube ve yabancıdiziizle.com)Böyle bir sorun olmadı, uyg.veya siteyle mi ilgili? Kendi çektiklerimde de istediğim yerden başlıyor

ben internet explorerdan mobil bolum sonu canavarına giriyorum mesela warz yi izlicem 15. dkkaya kadar hızlıca sardırıyorum ve 5 dakika boyunca açılmasını bekliyorum çünkü en baştan yükleme yaptığı için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: technosister

quote:

quote:

Bazilarimiz ne kadar onemsemis bu porticoyu gelmedikce cildiriyorlar

Birsey yok arkadaslar bildiginiz sistem hatalarina ozgu gibi birsey ios 6.1 tarzi. Ek bir sey yok yani azcik sabredin gelir , sabredemiyorsaniz da nokia care indirip yuklersiniz bu kadar basit.

usta benim buyuk bi sıkıntım var porticodada bu devam ediyomu hala sormak istedim bende guncelleme alamadım. internetten bi video izlerken mesela ben direk videonun 15. dkkasından devam etmek istiyorum oraya kadar sardırıyorum telefon ordan başlayarak video yuklemesini yapmıyor yani tee 0. saniyeden başlıyor ben bekliyorum tabi bu arada 15. dkkaya kadar videoyu yukluyor yaklaşık 5dk bekliyorum sonra izleyebiliyorum. yani direk 15. dkka ya sardırınca ordan yukleme yapmıyor. canımı cok sıktı bu durum

Güncelleme öncesi ve sonrasında da istediğim dakikaya ayarlayabiliyorum (metrotube ve yabancıdiziizle.com)Böyle bir sorun olmadı, uyg.veya siteyle mi ilgili? Kendi çektiklerimde de istediğim yerden başlıyor

ben internet explorerdan mobil bolum sonu canavarına giriyorum mesela warz yi izlicem 15. dkkaya kadar hızlıca sardırıyorum ve 5 dakika boyunca açılmasını bekliyorum çünkü en baştan yükleme yaptığı için.

O siteye girip baktım birkaç videoya ileri sarmada problem yok ama WarZ ye girmedim beni aşar😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technosister -- 10 Şubat 2013; 20:42:56 >

• Arkadaşlar nokia shop çıkışlı bir cihazı Turkcell romu atabiliyor musunuz, portico güncellemesini alması için?
  • Bu portico cidden canımı sıkmaya başladı nerdeyse 1hafta oldu hala ortada yok

• Turkcell rom olmayıp da guncelleme alan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ultimate Insider

Arkadaşlar nokia shop çıkışlı bir cihazı Turkcell romu atabiliyor musunuz, portico güncellemesini alması için?

Atcagin turkcel rom zaten portico yuklu olcak , fark etmiyor.

Arkadaslar gidin nokia care ile yukleyin guncellemeyi burda niye gelmiyor diye yazcaginiza. Ben ugrasamam diyorsaniz bekleyeceksiniz olay bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Ultimate Insider

Arkadaşlar nokia shop çıkışlı bir cihazı Turkcell romu atabiliyor musunuz, portico güncellemesini alması için?

Atcagin turkcel rom zaten portico yuklu olcak , fark etmiyor.

Arkadaslar gidin nokia care ile yukleyin guncellemeyi burda niye gelmiyor diye yazcaginiza. Ben ugrasamam diyorsaniz bekleyeceksiniz olay bu.

Hocam nokia care uzerınden nasıl update ediyoruz telefonu.

İlgili menu adlarını yazar mısınız?
  • Telefonun şarjını uygulamanın biri sömürüyor ama hangisi bilmiyorum.
    1saatten az oldu %90 a indi şarj.
    parlaklık kısık veri bağlantısı kapalı telefonumu bul kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hedelebu123

Portico yukliyenler icin 1-2 kucuk bilgi

Update sonra background calisan bazi programlar (kapatmis olsaniz dahi kendilerine resetliyor tekrar arka planda calisir durmu geciyor) pil omru icin tum ayarlari tekrar kontrol etmekte fayda var

Bir de fotograf cekerken ekrana dokunmayi aktif yapin. Degisen sadece fotograf cekme sekli degil ayni zamanda dokundugunuz noktaya odaklama yapiyor

Bu fotoğraf çekerken dokunarak odaklama yapma ayarını nereden açıyoruz. Bulamadım ben.
  • herkese kolay gelsin bende yaklaşık 20 gündür kullanıyorum memnunum ama hala androiddeki o çeşitliliği arıyorum.bu yüzden sahibinden com da telefonu takas için ilan açtım.one x plıus yada note 2 ile düşünüyorum.peşin olursada 1400 lira fiyat yazdım.forumda hiç satış için ilanım yok ama ilgilenen olursa mesajla görüşebiliriz.cihazım 2 aylık beyaz türkcellden alınma.bu arada ıphone 4s teklif eden oldu.galaxy s3 ve üste para teklif eden oldu ama kabul etmedim.
  • Arkadaşlar portico güncellemesini aldım.
    Fakat telefon güncellemeden sonra masada dururken kendiliğinden kapandı ve 6 saat uğraşmama rağmen açılmadı
    akşam şarja taktığımda şarj oluyor gösterip açılmadı ama ses kısma ve açma düğmesine beraber basınca açıldı ama bu seferde wifi bağlı olmasına rağmen
    hiç bir data alışverişi yapmadı, telefonu sıfırladım ama bu seferde ekranda çarklar dönüp durdu, bu ekrandayken telefonu kapattım ve yıldırım şekli ve çark şekli çıktı, tekrar kapatıp şarja taktım 4 saat sonra şarjdan çekip navifrm den rom yüklemek için bilgisayara taktım bilgisayara takınca telefon normal şekilde açıldı rom yüklemeden, bilgisayardan çıkartıp tekrar sıfırladım telefonu bu sefer 1 gün deneme kullanımı sonunda hiç bir sıkıntı çıkartmadan kullanılmaya başladı. tüm market güncellemelerini bu sayfadan, kısa yollarını telefondan açık kurdum çok şükür sıkıntısı kalmadı.
    ama dikkat edin. başınıza gelebilir.
    çok canımı sıkmıştı ama bir günlük uğraş ile düzeldi.
    bu arada telefonu sıfırlayınca portico güncellemesi silinmedi.

günceleme ile dikkat ettiğim en güzel gelişmelerden bir kaçı
    1- ekran dokunmatik hassasiyeti zaten muhteşemdi daha da hassaslaştı.
    2- telefon daha hızlı oldu.
    3- ekran ışık (güneşte parlak olması karanlıkta kısılması gibi...) ayarları daha aktif çalışıyor ve güzel tepki veriyor.
    4- web browser zaten hızlıydı sanki daha da hızlanmış gibi.
    5- foto olayına gelince ekrana parmak bastığın yere odaklayıp resim çekiyor ve bulutlu gündüz resimleri gayet yeterli geldi bana.
    6- şarj ömrü daha tutarlı olmuş önceki ne göre daha uzun gidiyor
    7- cihaz daha az ısınıyor. özelliklede where's my perry oyununda 1 saat oynamadan sonra daha az ısındığı belli oluyor.
    aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver1978 -- 11 Şubat 2013; 10:43:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SarıPaşa1938

Telefonun şarjını uygulamanın biri sömürüyor ama hangisi bilmiyorum.

whatsup uygulaması şarjı yer bitirir.
    nokia drive beta (arkaplan uygulamaları menüsünden engelleyin)
    yaklaştır+gönder özelliğini kapatın
    konum özelliğini kapatın.
    şarja taktığınız zamanlarda telefonun tamamen kapatıp açın. (arkaplanda takılı kalan bir şey varsa kapatıyor.)
    aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver1978

Arkadaşlar portico güncellemesini aldım.
    Fakat telefon güncellemeden sonra masada dururken kendiliğinden kapandı ve 6 saat uğraşmama rağmen açılmadı
    akşam şarja taktığımda şarj oluyor gösterip açılmadı ama ses kısma ve açma düğmesine beraber basınca açıldı ama bu seferde wifi bağlı olmasına rağmen
    hiç bir data alışverişi yapmadı, telefonu sıfırladım ama bu seferde ekranda çarklar dönüp durdu, bu ekrandayken telefonu kapattım ve yıldırım şekli ve çark şekli çıktı, tekrar kapatıp şarja taktım 4 saat sonra şarjdan çekip navifrm den rom yüklemek için bilgisayara taktım bilgisayara takınca telefon normal şekilde açıldı rom yüklemeden, bilgisayardan çıkartıp tekrar sıfırladım telefonu bu sefer 1 gün deneme kullanımı sonunda hiç bir sıkıntı çıkartmadan kullanılmaya başladı. tüm market güncellemelerini bu sayfadan, kısa yollarını telefondan açık kurdum çok şükür sıkıntısı kalmadı.

3- ekran ışık (güneşte parlak olması karanlıkta kısılması gibi...) ayarları daha aktif çalışıyor ve güzel tepki veriyor.
    5- foto olayına gelince ekrana parmak bastığın yere odaklayıp resim çekiyor ve bulutlu gündüz resimleri gayet yeterli geldi bana.
    7- cihaz daha az ısınıyor. özelliklede where's my perry oyununda 1 saat oynamadan sonra daha az ısındığı belli oluyor.
    aklıma gelenler bunlar.

portico güncellemesini ne gün aldınız,biz 1 haftadır bekliyoruz hala gelmedi de :(

• 07-02-2013 tarihinde aldım potico güncellemesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

quote:

Orijinalden alıntı: silver1978

Arkadaşlar portico güncellemesini aldım.

aklıma gelenler bunlar.

portico güncellemesini ne gün aldınız,biz 1 haftadır bekliyoruz hala gelmedi de :(

07-02-2013 tarihinde aldım potico güncellemesini.

• quote:

Orijinalden alıntı: SarıPaşa1938

Telefonun şarjını uygulamanın biri sömürüyor ama hangisi bilmiyorum.

Batarya ile ilgili durumu 1000 defa yazdım. Kimse önceki mesajları okumuyor. Bi önceki mesajları okuyun sonra yoksa masaj atın.

• 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.