Şimdi Ara

Nokia Firmware Dil Sorunu Düzeltme. BUYRUN. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
53.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nss yi kurduktan sonra böle bir yazı çokıyor ne anlam taşıyor acaba (would you like to see NSS USB driver installation?) nss nin telefonumu görmemesinin bu yazıyla bir alakası olabilirmi. Ayrıca pc de nokia pc suite kurulu..
  • NSS USB sürücü kurulumunu görmek istermisiniz diye sormuş..

Bunu yüklemeden bilg. telefonunu görmez...
  • Ben böyle yapmama rağmen sorun hallolmadı..fikri olan varmıdır?

quote:

Orjinalden alıntı: LostSpace

@mehal, senin sorunun PC suitin en son versiyonunu kullanman onu komple sileceksin ekle kaldırdan sonra "Nokia_PC_Suite_rel_6_85_14_1_tur_web.exe" bu sürümünü yada daha eski bir sürümü bulup yükleyeceksin. Sorunun muhakkak hallolur. Ben öyle yaptım düzeldi.
  • Hallettim neyse
  • arkadaşlar n82 nin türkçe yapma kodu 0551514
  • SEN OLMASAN HANIM BENİ ÖLDÜRECEKTİ
  • Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 3 Temmuz 2008; 20:40:55 >
  • access violation at address 00404803 in module `NSS.exe`. Read of Address 00000000 Seklinde bi hatayla karsilasiyorum ve NSS telefonumu görmüyor arkadaslar... Yardim bekliyorum.. Simdiden saolun
  • TR yapmak için;http://www.4shared.com/file/34666413/d05320c3/NSS_ile_Trkeletirme_Anlatm.html
    bu reisi eagles nickli arkadaşın yapımı belki indirdiğin ilnkte birşey vardır.buradan linklerden indir ve iyice oku yap.bende yaparken zorlandım ama zorlayınca oluyo
  • son resimde imeinizi saklammassınız cin malı tel satanlar tarafından kotu amacla kullanılabılır lutfen saklayınız.
  • arkadaşlar ne yaptıysam nss teli görmüyor ne yapacağım ben ya çıldırcam şimdi bi yardım edermisiniz? tel n95 düz
  • bende reinstall cıkmıyor ne yapmam lazım
  • Arkadaşlar cehaletimi affedin ama şimdi benim n80ie türkçe zaten son sürüm güncelleme için yinede nemesis gereklimi...yani ben pc suite'den güncelleme yapınca ingilizce falan mı olacak pc suite'i nokia türkiyeden indirdim bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: tevafuk_06

Arkadaşlar cehaletimi affedin ama şimdi benim n80ie türkçe zaten son sürüm güncelleme için yinede nemesis gereklimi...yani ben pc suite'den güncelleme yapınca ingilizce falan mı olacak pc suite'i nokia türkiyeden indirdim bu arada

Telefonun dil kodu Türkçe ise Türkçe yükler merak etme dil kodunu öğrenmek için Nsu kurman gerek. Kvk-Genpa garantiliyse zaten Türkçedir gerek yok ama ithal getirtiysen sorun çıkar, emin değilsen bakmanda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 28 Eylül 2008; 15:22:37 >
  • nemesis benim telefonu görmüyor. eski versiyon pc suite bulamadım. elinde olan varsa bi yardım etsim lütfen...
  • 6630 telefonumda 0527814 TURKEY MUSIC LIME GREEN kodunu yaptım sonra yenden güncelledim türkçe oldu.. saolun.
  • ARKADAŞLAR N81 GB VAR BENDEDE PC SUİTE PROGRAM HERŞEY KURULU OLMASINA RAGMEN PROGRAM NSS SUİTE GÖRMÜYOR NE YAPMAM LAZIM ACABA ?
  • Bilgisayarindaki Pc Suit uygulamalarinin tumunu kaldir. Program Ekle/Kaldir'da Nokia'ya ait hicbirsey kalmasin. Daha sonra bilgisayari yeniden baslat. Ovi.com adresinden Ovi Suit uygulamasini indir. Kurulumu yap. Daha sonra telefonunu bilgisayara USB ile bagla ve Pc Suit modunu sec. Daha sonra NSS uygulamasini calistir ve hata almadan dil kodunu degistir.
  • kardeş dediklerini yaptım ama olumsuz sonuç gine aynı
  • Dostum son olarak Phoenix programini yukleyip yapmani onerebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.