Şimdi Ara

Nokia Firmware Dil Sorunu Düzeltme. BUYRUN. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
53.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yhaa arkadaşlar n72 için turkce dil kodu bulamadım yardım lutfen....:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

yhaa arkadaşlar n72 için turkce dil kodu bulamadım yardım lutfen....:(

n72 topigindeki arkadaslardan bu konuda yardim iste..bataryayi cikarsin birisi oradaki kodu sana yazsin bu kadar ..cevap kendi n72 topiginde daha cabuk bulursun
  • ya kardeş ben telofonumu tanıtamadım NSS103812 bu programı indirdi sonra hep next diyip kurdum ama program acıldığında hata veriyo bana YARDIM EDERMİSİNİZ
  • ben 2 ay önce bir tane nokia 6300 cep telefonu aldım.dün telefona güncelleme yaptım ve türkçe dil seçeneği gitti.ben burda yazanları yaptım ama doğru şifreyi bulamadım.nokia 6300 cep telefonunun türkçe yapma şifresi ne?lütfen yardımcı olun.
  • şifre ne yahu

ilk nss ile cihazı bağlican bilgisayara kabloyla sonra nss ile kod deiştiricen sonra sürüm atıcan
  • j
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

şifre ne yahu

ilk nss ile cihazı bağlican bilgisayara kabloyla sonra nss ile kod deiştiricen sonra sürüm atıcan

product kodunu arıyor (bu arada mesajımı n93 le yazdığımı belirtmek isterim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: korhanbaba

ben 2 ay önce bir tane nokia 6300 cep telefonu aldım.dün telefona güncelleme yaptım ve türkçe dil seçeneği gitti.ben burda yazanları yaptım ama doğru şifreyi bulamadım.nokia 6300 cep telefonunun türkçe yapma şifresi ne?lütfen yardımcı olun.

üstteki mesajda var ve görememişsin hayret

quote:

Orjinalden alıntı: dr_mrh

çok teşekkurler telefonum simdi türkçe oldu 6300 product codu 0537625

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 30 Ağustos 2007; 12:15:03 >
  • 5700 yok glba bulamadm yaa
  • kardeş eline emeğine sağlık işte paylaşım bu çok çok çok teşekkürler

sonunda hallettim şu dil sorununu
  • arkadaslar 5200 ve 6230i nin turkce kodunu bulamadim..yardimci olabilirmisiniz
  • yokmu yardim edebilecek
    quote:

Orjinalden alıntı: polo_car16

arkadaslar 5200 ve 6230i nin turkce kodunu bulamadim..yardimci olabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: polo_car16

arkadaslar 5200 ve 6230i nin turkce kodunu bulamadim..yardimci olabilirmisiniz

5200 için:

0535366 EURO-C TURKEY, Latin, LightBlue
    0535422 EURO-C TURKEY, Latin, Red

Kaynak:http://symbianize.info/forum/debranding-bb5-nokia-phones-using-nokia-software-updater-t1546.html

6230i, BB5 değil DCT-4. Bu nedenle de evde güncellenemiyor.

Kaynak:http://www.nokiaport.de/index.php?mid=&pid=dct

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 7 Ekim 2007; 16:11:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ergokce

Arkadaşlar programı 7610 ile deneyen varsa bir zahmet tecrübelerini paylarşırsa sevinirim. Zira ben denedim ama bir türlü gösteremedim programa telefonumu. Sol altta scan for product... Error! yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Saygılar.

Aynı hatayı bende e65 te alıyorum.nss ile epey bi uğraştım kurcaladım ama ı-ıhh.Bi hayırsever yardımcı olursa hallederiz inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myscript

quote:

Orjinalden alıntı: ergokce

Arkadaşlar programı 7610 ile deneyen varsa bir zahmet tecrübelerini paylarşırsa sevinirim. Zira ben denedim ama bir türlü gösteremedim programa telefonumu. Sol altta scan for product... Error! yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Saygılar.

Aynı hatayı bende e65 te alıyorum.nss ile epey bi uğraştım kurcaladım ama ı-ıhh.Bi hayırsever yardımcı olursa hallederiz inşallah.

arkadaşlar bende de 6300 var bi türlü görmüyor telefonu anlamadım
    bi yardımcı olsanız bana acil lazım Türkçe Yapmam Lazım
    Pc Suite bile görmüyor anlamadım
  • Programı yükledim ama program hata verdi sildim yeniden yükledim yine aynı hatayı veriyor biraz araştırdım başkalarındada aynı hatayı veriyormuş ne yapmam hata verdikten sonra program açılıyor büyüteç çıkıyor ara diyorum hiç bir sonuç alamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

Access violation at address 00404803 in module Nss exe Read of address 00000
  • Nemesis (NSS103812) programını kurdum
    Phone info - Scan yaparak (3.adımdan sonra) telefon bilgilerine ulaşamıyorum. Sol tarafdaki pano boş çıkıyor
    Sol En alt tarafda "Scan for product... Error!" yazıyor.
    Çözüm arayışı içinde:
    * Nemesis (NSS103812) programını kaldırıp tekrar kurdum.
    * PC suit programını da kaldırıp kurmayı denedim.
    * Nokia_Connectivity_Cable_Driver_rel_6_86_11_0 programını kurdum-denedim-kaldırdım.
    * Telefonumun (E65) içindeki MMSSync programını kaldırdım. vs vs.

Yukardaki şıkkların nerdeyse bütün kombinasyonlarını denedim.Bir türlü olmuyor.
    Nemesis Programını açıp sağ enüstteki büyüteçe basınca açılan: en soldaki "Device Info"nun altındaki mesaj panosu aynen böyle:

Checking Framework...Done.
    ->..pdginterfc.dll version: 1.0.479
    ->....pdg4fbus.dll version: 1.0.1641
    ->....pdg4mbus.dll version: 1.0.106
    ->.....pdg4fls.dll version: 1.0.1164
    ->....pdg4flsc.dll version: 1.0.0.58
    ->pdgphonebook.dll version: 1.0.189
    ->.bb5usbflash.dll version: 1.0.0.42
    Reading Virtual USB device...Done.
    ->Serial: 45DC8475, HW: 0.0
    Testing Interfaces...
    ->USB DKU2....Supported.
    ->USB CA-53...Supported.
    Testing Directories...
    ->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found.
    -->0 file(s) found.
    -->Please copy the loaders first!
    ->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found.
    -->0 file(s) found.
    ->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found.
    -->0 file(s) found.
    ->Products Dir('products').......Not Found.

Programda karşılaştıgım sorunların ekran resimlerini de gönderiyorum:

Bu mesajların alt satırlarından anladığım kadarıyla Bilgisayarımdaki "Program Files" ın içindeki "NSS" klasörünü inceledim. içindeki
    Flash
    FlashUsb
    fls1sup
    klasörlerinin içinin boş oldugunu gördüm.Programdaki:
    0 file(s) found.
    Please copy the loaders first!
    mesajından dolayı hatanın burda oldugunu zannediyorum.
    Acaba bu Nemesis (NSS103812) programı mı hatalı?

Bu işin ustalarından yardım bekliyorum.Benimkine benzer sorunları forumdaki bazı arkadaşlar da yaşamışlar.Onlara tavsiye edilen yöntemleri denedim işe yaramadı.

(Telefonum: E65 _ Ara kablom : CA-53)

(Daha önceki denemelerimde enson resimdeki "Bellek read olmadı" vs hatasını da veriyordu.)

Nokia Firmware Dil Sorunu Düzeltme. BUYRUN.

• @mehal, senin sorunun PC suitin en son versiyonunu kullanman onu komple sileceksin ekle kaldırdan sonra "Nokia_PC_Suite_rel_6_85_14_1_tur_web.exe" bu sürümünü yada daha eski bir sürümü bulup yükleyeceksin. Sorunun muhakkak hallolur. Ben öyle yaptım düzeldi.
  • arkadaşlar bu dil güncelleme olayı her telefon modeli içinmi gerekli yanı her modelı update leyınce dili ingilizcemi oluyor ve bazılarınız bb5 evden guncellenmıyor fln yazmıssınız bunları bıraz daha acıklarsanız sevinirim.5700,5610 için özellikle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirmajestic

arkadaşlar bu dil güncelleme olayı her telefon modeli içinmi gerekli yanı her modelı update leyınce dili ingilizcemi oluyor ve bazılarınız bb5 evden guncellenmıyor fln yazmıssınız bunları bıraz daha acıklarsanız sevinirim.5700,5610 için özellikle.

arkadaşım tel yrtdışından felan geldiyse güncelleme yapınca ingilizce oluyo bu yüzden kodunu degiştirmen gerek. Türkiyeden alınan kvk vs garantili tellerin dili degişmiyosanırım güncelleme yapınca.
    5610 blue nun Türkçe dil kodu varsa verebilirmisiniz.
  • Sayın LostSpace
    Allah razı olsun.
    Benim için büyük problemdi.Verdiğin metod işe yaradı.Şükür, problem halloldu.

quote:

Orjinalden alıntı: LostSpace

@mehal, senin sorunun PC suitin en son versiyonunu kullanman onu komple sileceksin ekle kaldırdan sonra "Nokia_PC_Suite_rel_6_85_14_1_tur_web.exe" bu sürümünü yada daha eski bir sürümü bulup yükleyeceksin. Sorunun muhakkak hallolur. Ben öyle yaptım düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.