Şimdi Ara

Nokia E Serisi bilgiler&SSS programlar/ ve Nokia E61Mini-inceleme/E61i(UPDATE!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.298
Cevap
5
Favori
102.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEKNODE: Sizinde elinize sağlık teşekkür ederim güzel sözleriniz için
    Telefonun ses kalitesi çok iyi.Fotoğraf ile uğraştığımdan (Genelde doğa,manzara,vahşi yaşam) genelde şehir dışında ,az çeken yerlerde çok dolaşıyorum.W800 yada eski P910i,6670 im nerede ne kadar çekiyor ise buda aynı performansı gösteriyor.Ses yüksek ve temiz.Dip gürültüsü,araya karışan ses(klavye&ekran aydınlatmasının sesi vb) yok.Gayette iyi.MP3 performansı az biraz W800 ün gerisinde doğal olarak.Hoparlörü oldukça güçlü.Çok acaip gürültülü olmayan ortamlarda rahatlıkla masa üstüne bırakıp hoparlörü açıp görüşme yapılabiliyor(hoparlör tam sol yanda olduğundan sırt üstü bırakmak vb ile kapanmıyor).

• quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

TEKNODE: Sizinde elinize sağlık teşekkür ederim güzel sözleriniz için
    Telefonun ses kalitesi çok iyi.Fotoğraf ile uğraştığımdan (Genelde doğa,manzara,vahşi yaşam) genelde şehir dışında ,az çeken yerlerde çok dolaşıyorum.W800 yada eski P910i,6670 im nerede ne kadar çekiyor ise buda aynı performansı gösteriyor.Ses yüksek ve temiz.Dip gürültüsü,araya karışan ses(klavye&ekran aydınlatmasının sesi vb) yok.Gayette iyi**** performansı az biraz W800 ün gerisinde doğal olarak.Hoparlörü oldukça güçlü.Çok acaip gürültülü olmayan ortamlarda rahatlıkla masa üstüne bırakıp hoparlörü açıp görüşme yapılabiliyor(hoparlör tam sol yanda olduğundan sırt üstü bırakmak vb ile kapanmıyor).

Teşekkür ederim.Umarım E60 da ses kalitesi olarak böyle olur.
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm

• Estahafurullah :)

Orjinalden alıntı: TEKNODE

Teşekkür ederim.Umarım E60 da ses kalitesi olarak böyle olur.

Ne o sende benim gibi E60 mı düşünüyorsun yoksa :)
    IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | İlemi Canım
    вℓα¢к нσℓ∂ıиg Genel Müdürü
  • Çok teşekkürler arkadaşlar ;)
  • Ellerinize sağlık ,

Gerçekten çok güzel, ayrıntılı ve doyurucu bir inceleme olmuş. Ben de bu telefonu almak için kıvranıp duruyorum açıkçası ancak tüm özelliklerini deneyip, kullanarak yorumlarını duymak inanın çok faydalı oldu.

e-mail accountlarının yönetimi konusunda biraz daha detay bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Örneğin, yahoo, gmail vb kişisel hesaplar ile örn Lotus Notes'daki şirket hesapları aynı anda nasıl yönetebiliyoruz?

Bir de cihazı nereden ve kaça aldığınızı da söyleyebilir misiniz mahsuru yoksa?

Tekrar teşekkürler, kolay gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: AmonR

Anladığım kadarıyla bunun ekranı dokunmatik değil.
    Peki işletim sistemi Symbian'ın hangi versiyonu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1959 -- 10 Temmuz 2006; 18:17:17 >

Kutuda kılıf çıkıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 11 Temmuz 2006; 8:08:30 >
  • bende E61 düşünüyordum ama kamera olmadığını farkedince biraz soğumuştum ama bu masalsı mükemmel anlatımla tekrar sevmeye başladım.nokiada 16 milyon renk ekranı olan telefona bi kamera koyabilirdi.belki hız açısından düşünmüş olabilir ama
    Pazar günü bir çekim esnasında ayağım kaydı sol cebimde idi E61 hafifçe suya değdi cebimin yarısı.Hemen telefonu çıkardım çok az bir miktar su vardı üzerinde hemen silkeledim pilini vb çıkarttım kurutacak bir hali yoktu ama güneşe bıraktım yinede bir kaç saat bekledim.Pili taktım malesef ekran bir açılır gibi oldu gitti kapandı bir daha da açılmıyor.Servise bıraktım bakalım ne olucak.Tam anlamı ile suya düşmedi&girmedi analatabildim sanırım.Çokta alıştım ona şimdi fena oluyor.Gittim sim kartımı 9500 comminicator üme taktım onuda 5 ytl aldığı halde devlet kapatmış.Tam geldiler anlıyacağınız.
    Sonuç:cihaz tamir edilemez ise bu P990 ını bekliyeceğim diye düşünüyorum ama bekleyemeyebilirimde fan alıştım hızına ve rahtlığına.Yanlız bu su değer değmez böyle olması beni aşırı derecede sinirlendirdi.Gerçi tabiki değmemesi lazım ama bu kadar kolay gitmeside biraz üzdü beni.Umarım tamir edilebilir.Siz,siz olun kayalık deniz kenarında dolaşmayın (1 dk öncede şu telefon ile freebagi çıkartayım diye düşündüm)

• Anlaşılan nazar değdi... Geçmiş olsun arkadaşım.
    ÇARŞI
  • dostum e61 inceleim bende çok derin değil ama gerçekten ekranı çok net çözünürlükte ve çok hızlı gerçekten ayrıca mesaj yyazmak çocuk oyuncağı. internet aynı bildiğimiz gib hiçbir farkı yok yalnız çok kontör gidiyor o ayrı tabiki.

bu arada sanada geçmiş olsun servisten en kısa zamanda gelir inşallah telefonun.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.