Şimdi Ara

Nokia E Serisi bilgiler&SSS programlar/ ve Nokia E61Mini-inceleme/E61i(UPDATE!) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
5
Favori
101.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun biolog iyi günlerde kullan.
  • Ben de forumdaki Hobbs kardeşimden sıfır gibi bir E61i aldım.Bu cihazla yapılabilecek şeyleri forumdan öğrenerek yapacağım. Cihazımda opera mini yüklü, tarayıcı programlar içinde en iyi ve hızlı olarak neyi
    tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yetki

Ben de forumdaki Hobbs kardeşimden sıfır gibi bir E61i aldım.Bu cihazla yapılabilecek şeyleri forumdan öğrenerek yapacağım. Cihazımda opera mini yüklü, tarayıcı programlar içinde en iyi ve hızlı olarak neyi
    tavsiye edersiniz ?

Şahsen sahip değilim fakat e61 modelinde kendi internet tarayıcısının daha iyi ve hızlı olduğunu biliyorum. E61i'de de aynı tarayıcı bulunuyordur büyük ihtimalle. Kendiniz karşılaştırın isterseniz iki tarayıcıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 8 Kasım 2008; 20:17:09 >
  • Benim de bir sorum olacaktı e61'e program vs. atarken sertifika problemi oluyor mu? Yani symbian hack yapmamız gerekiyor mu bu modele?
  • up
  • Micro sd kartı adaptör vasıtasıyla mini sd olarak e61'e taksam çalışır mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djinn_inc

Micro sd kartı adaptör vasıtasıyla mini sd olarak e61'e taksam çalışır mı acaba?

Kingston 2 gb micro sd hafıza kartı aldım sd ve mini sd adaptörüyle herhangi bir sorun olmadan adaptöre takarak e61de kullanıyorum kartı.
  • arkadaşlar genpatech den e61 alan warmı ?? fiyat şu an çok uygun 319 lira ama outlet ürünü olması insanı düşündürüyor ...
  • ben aldım 349 ytl iken outlet ürünü fakat bana geldiğinde normal üründen farkı yok yani kutusu ezik falan değildi köşesi bükülmüştü o kadar 2 aydırda kullanıyorum telefonu
  • benim e61 in tuş takımı ışıkları çalışmıor.bu telefonun içindeki parçaları nerden temin edeceğim hakkında bilgisi olan var mı acaba.ben izmirdeyim ama istanbuldan filan yardımcı olabilecek varmı???

problemli parçanın kodu:N4402
     Nokia E Serisi bilgiler&SSS programlar/ ve Nokia E61Mini-inceleme/E61i(UPDATE!)

10 bacaklı olan elemanda problem.içini açtım ve o elemanın bir bacağının kopuk veya yanık olduğunu gördüm.yardımcı olabilirseniz çok ii olur...
    teşekkür ederim

Nokia E Serisi bilgiler&SSS programlar/ ve Nokia E61Mini-inceleme/E61i(UPDATE!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddonmez -- 24 Kasım 2008; 1:39:52 >

• güncel yardım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: bg13

arkadaşlar genpatech den e61 alan warmı ?? fiyat şu an çok uygun 319 lira ama outlet ürünü olması insanı düşündürüyor ...

Ben bir outlet tarafını göremedim Kutu jelatinli ve sağlamdı.
  • öncelikle herkese merhaba. 2.el e61 aldım bugün ilk hattı taktığımda normal di herşey. hatsız kullanmak için seçtim. ardından genel yaptım ama artık bir türlüçekmiyor telefon. ne yaptıysam düzeltemedim. sebebi ne bilemedim. ilk defa symbian kullanıyor değilim. ama format attım olmadı. yazılım güncellemek için çok uğraştım genel tercih seçili olmazsa yazılım da güncellenmiyor. ACİLLLLLL telefonu kullanamıyorum.
  • E61İ nin wireless çekim gücünü arttırmak mümkünmüdür?
  • arkadaslar yoldayım ve bütün yazılanları okuyamandım, search yapınca da cıkmadı birşey.o yuzden daha once sorulduysa kusura bakmayın.benim e61 in joystick in basma özelliği kayboldu.elim deydigi anda devreye giriyor ve istemedigim yerlere girdigim için telefonu fırlatmama ramak kaldı.ebay de birinde 10 dolara buldum tek joystick ama bunu tr de bulmam mümkün mü?böle olup yaptıranınız var mı?hele izmir de bi yer sölerseniz süper olur.şimdiden teşekkürler.
  • Bu alette online video izleyemiyorum veya indiremiyorum. Adobe flash player istiyor bütün siteler onun da uygun versiyonu yok. anlamadım giti.
  • en azından burada benimde tuzum bulunsun :D arkdaşım eğer ist deysen bu joystickin orjinal parçası var sıfır. topdancılarda bulabilirisin. gerçi ben tahtakale ve civarındaki yerlerde bulamamıştım. ama fazlada aramadım o taraflarda.oralara ii bi şekilde araştırırsan aradını bulabilirsin:) sen isimi kvk ya götür çünkü bu dediğin parça zten kendi 21 dolar cıvarıında başka yerlere götürürsen başta sağma bişe yapacaklardır ve kısa zamanda yeniden bozulur. ben bakırköyde bi yerden orjinal parçasını bulmuştum bilgine:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaratk

en azından burada benimde tuzum bulunsun :D arkdaşım eğer ist deysen bu joystickin orjinal parçası var sıfır. topdancılarda bulabilirisin. gerçi ben tahtakale ve civarındaki yerlerde bulamamıştım. ama fazlada aramadım o taraflarda.oralara ii bi şekilde araştırırsan aradını bulabilirsin:) sen isimi kvk ya götür çünkü bu dediğin parça zten kendi 21 dolar cıvarıında başka yerlere götürürsen başta sağma bişe yapacaklardır ve kısa zamanda yeniden bozulur. ben bakırköyde bi yerden orjinal parçasını bulmuştum bilgine:)

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.