Şimdi Ara

Nokia E Serisi bilgiler&SSS programlar/ ve Nokia E61Mini-inceleme/E61i(UPDATE!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.298
Cevap
5
Favori
102.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genpadan bu gün geri aldım malesef garanti altında olmasada her yolu denemişler ama olmamış.Gıpgıcır da duruyor.Bu ancak yedek parça olur herhalde.Daha ekran stickeri bile üstünde (Aslında aldığım her telin ekran koruyucusunu saniyesinde çıkarıtırımda bunun ekranı büyük kolay çizilir diye bir şey bulana kadar üstünde tutayım bari demiştim)
    P990 ı bekliyeceğim bu arada E70 ide görmüş olurum ona göre karar veririm.
    Saygılar&sevgiler
    Mert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 15 Temmuz 2006; 8:44:29 >

Orjinalden alıntı: Vipracing

sheitan ,Metal God ,atakansah ,BMW Mania : Arkadaşlar dilekleriniz ve iyi niyetiniz için çok teşekkür ederim

Genpadan bu gün geri aldım malesef garanti altında olmasada her yolu denemişler ama olmamış.Gıpgıcır da duruyor.Bu ancak yedek parça olur herhalde.Daha ekran stickeri bile üstünde (Aslında aldığım her telin ekran koruyucusunu saniyesinde çıkarıtırımda bunun ekranı büyük kolay çizilir diye bir şey bulana kadar üstünde tutayım bari demiştim)
    P990 ı bekliyeceğim bu arada E70 ide görmüş olurum ona göre karar veririm.
    Saygılar&sevgiler
    Mert

kardeş büyük geçmiş olsun ya. kardeş telefon nası nası olmuyor sa aç içini bütün devrelerini yalnız elektronik devrelerini tinerle güzelce bi sil. çok büyük bir ihtimalle çalışacaktır.

• Bu telefonun işlemcisi ve RAm i ne kadar bilen varmı?

Orjinalden alıntı: ironman

Bu telefonun işlemcisi ve RAm i ne kadar bilen varmı?

ram 80 civarı işlemci 330 mhz olması lazım
  • Çok şükürr telefon geldiii SÜPERRRR

WLAN ayarı nasıl açılıyorr

MSN de yok telefonnda
    ironman : MSN istiyorsan sana bir program söyliyebilirim gayet iyi çalışıyor.Henüz beta aşamasından ama tek bir problemi var: sağ sol tuş navigasyon takımı e61 e göre optimize edilmemiş.Onun dışında harika.Misal : Evde otuyorsunuz evdede wlan bağlantınız var.Hiç problemsiz biçimde arka planda çalışıyor bir mesaj vb geldiğinde msn den titreme,ışık,ses yada hepsi(yada hiç biri) hangi uyarı tipini istediyseniz ona göre haber veriyor.
    wlan otomatik olarak bağlantı noktalarını aratırken seçilebiliyor.Yani internet,mail,msn vb yi kullanmak istediğinizde.Ek olarak ayarların altındaki menüdede var.
    speedofgods: Güle güle kullan ama su değmesin

• Bu arada aldığım kılıf :
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2254254
    Satıcı çok iyi tavsiye ederim.Gönderdiği kılıfta hoş.

Videoları en iyi biçimde seyretmek decode etmek içinde bilmediğiniz şeyler var ise tavsiye edebileceğim şeyler var. Yaklaşık 350-400mb civarına çok ciddi kalitede (25 fps civarı 320x240 stereo) gerçek bir filim tadında izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 16 Temmuz 2006; 0:35:26 >
  • Vipracing ... Hocam ben zaten E61'i sizin incelemenizin ışığında almıştım ve sanırım o kılıfdan bende sipariş edeceğim... Çok sağlam bişiye benziyor ... Sizden tek ricam agile messenger ve bahsettiğiniz diğer program için link atabilir misiniz p.m.den ... Bende müsait olunca auto lock v.b. atarım Saygılar
    En yukarıdaki : NEW Agile Messenger 3 PREVIEW RELEASE 2 for Nokia Series 60v3 (N71, N80, N91, 3250, E-Series) yazan .Memory cardda install edebilirsiniz.Bu programda bir tek dikkat etmeniz gereken şey : Tuş takımının yeri.Sağ yerine sol tuş takımı log in olurken işlev görebiliyor.İlk başta biraz şaşırtıcı olabiliyor merak etmeyin sonrası gayet iyi işliyor ;) Zaten adı üstünde preview release 2.Ufak bir aksilik.Şu an bedavaya kullanabilirsiniz.

Video için : Eski yazdığım yazıyı paste edeyim :

Arkadaşlar merhaba,
    Genelde windows platformumu kullanmamak ile beraber hiç te yabancısı değilim.Genelde divx ve diğer formatlara çevirir iken oldukça karmaşık video çevirme vb işlemleri olduğunu biliyorum&yaşıyorum.Warez vs ile uğraşmayın buyrun bir deneyin bundan kabiliyetli bir video çevirici (ve üstelik bedava) görmedim.Bu sorunu yaşayan ya'da problemli olanlar ile paylaşayım istedim :
    Ana sayfası :http://www.erightsoft.com/SUPER.html
    Download içinde :http://www.erightsoft.com/SOc01.html
    En alta gidip : Downloadnow butonlarından birisine ters tıklayıp ?save as? ile kayıt edin.

Ben evvelden real playerı (Ne PC de nede cep telefonunda) hiç tercih etmez ve sevmezdim ancak E61 i alınca fikrim değişti! Yüksek kalitede (tabi kapladığı alanda ona göre biraz büyük) tam ekran hiç atlama olmadan seyredebiliyorum.Smart movi dende iyi sonuç veriyor bu konuda real player.
    Benim kullandığım değerler :

320x240 qvga
    3gp formatı
    video data rate :512 kbs (256 da olur ama 512 realin cepte kullandığı en yüksek ve iyi değer )
    Frame rate : Otomatik yada 25-27 de olur (29 fps hiç atlatma olmadan oynatıyor uzun filim vs leri.yinede otomatik yada maks 24-25 seçek en güvenlisi gibime geliyor)
    audio : AAC
    Stereo
    44.000 khz
    data rate :128 kbs

• Not : Super video convertoru orada bulamayabilrisiniz ama bu sayfadan da indirebilirsiniz :

http://www.afterdawn.com/software/video_software/video_encoders/super.cfm

Bir not daha : Bu Symbian S60 V3 cihazların hepsinde yükleme yaparken sertifika yönetimi hakkında ciddi işler yapmışlar.Sertifikası tam olmayan çoğu uyumlu programı bile yüklemeyebiliyor.Şu anda cihaz işlemediği için tam nereden yapılıyordu hatırlamıyorum ama biraz uğraşıp bulursunuz : cihaz içindeki ayarlardan sertifika yöneticisini bulup kapatın.O zaman bu yükleme problemleri kalmaz.(Tabi olmayacak acaip şeyleri yüklemeye kalkmayın)

Pil kullanımı 10-15 şarjdan sonra artıyor.Stereo headseti hepsiburada.com yada gittigidiyordan da alabilirsiniz.İsteyene modelini verebilirim aldığım cihazın.O zaman radyolu stereo versiyonunu aramıştım bu kulaklığın ama legal yada illegal olarak Türkiyede bulamadım malesef.

Cihaza adapte olmak için biraz zaman tanıyın kendinize bayılacaksınız!

Kitapçığına bakmadan kullanmaya başlayanlar için : Joystickin hemen solundaki program butonuna basılı tutun bir kaç sn (O anda arka planda çalışan programları görebilir seçerek hemen geçiş yapabilirsiniz)

Ben bir tanede Nokia BT navigasyon cihazı almıştım.Henüz deneyemedim :( Neyse artık başka cihaz alınca kullanırım.

Şu an ikinci el bir HP hw6515 aldım.Navturk paketli.Elimdeki telefon ile takas ettiğim için üstüne az bir para verdim.
    Ve ne yapım kalitesi nede fonksiyonellik olarak E61 in yanına bile yaklaşamadığını söylemem lazım. (pil ömrü şaka gibi.1 gün zar zor gidiyor.Gerçi bilerek aldım o yüzden kötülemiyorum da bilmeyen varsa bilsin die yazıyorum)ekran kalitesi arasında da dağlar var.Sestede öyle.HP nin bir iyi tarafı :Tümleşik gps alıcısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 16 Temmuz 2006; 2:48:49 >

• İnanamıyorum şanssızlığıma ...
    hw 6515 de biraz önce kilitlendi.Hard reset,soft reset navturk sd cart çıkar tak vs vs hiç bir şey fayda etmiyor.Hard reset bitiyor tam ekran ve işletim sistemi çıkıyor ayarlar vs diyor ondan sonra donup kalıyor : Serial HP invent v0.21 yazan bir ekran çıkıyor.Ne yaptı isem fayda etmedi.Ne memory card ne pc bulup active sysnc ten kontrol vs vs.
    Masa üstünde imei numarası için paramı alan devletin kazığı sonucu kayıtlı görünmeyen bir 9500,benim hatamdan ucundan azıcık da olsa suya değidiği için çalışmayan bir E61 e ek olarak birde HP hw 6515.Üstümde bir karabulut dolaşıyor ama bende anlamadım.

speedofgods: Merhaba,
    Buradan atayım herkes yararlansın ;) Warez vs olmayan bir şey olduğu için problem yok zaten :http://www.agilemobile.com/downloads.html
    En yukarıdaki : NEW Agile Messenger 3 PREVIEW RELEASE 2 for Nokia Series 60v3 (N71, N80, N91, 3250, E-Series) yazan .Memory cardda install edebilirsiniz.Bu programda bir tek dikkat etmeniz gereken şey : Tuş takımının yeri.Sağ yerine sol tuş takımı log in olurken işlev görebiliyor.İlk başta biraz şaşırtıcı olabiliyor merak etmeyin sonrası gayet iyi işliyor ;) Zaten adı üstünde preview release 2.Ufak bir aksilik.Şu an bedavaya kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,
    Genelde windows platformumu kullanmamak ile beraber hiç te yabancısı değilim.Genelde divx ve diğer formatlara çevirir iken oldukça karmaşık video çevirme vb işlemleri olduğunu biliyorum&yaşıyorum.Warez vs ile uğraşmayın buyrun bir deneyin bundan kabiliyetli bir video çevirici (ve üstelik bedava) görmedim.Bu sorunu yaşayan ya'da problemli olanlar ile paylaşayım istedim :
    En alta gidip : Downloadnow butonlarından birisine ters tıklayıp ?save as? ile kayıt edin.

Ben evvelden real playerı (Ne PC de nede cep telefonunda) hiç tercih etmez ve sevmezdim ancak E61 i alınca fikrim değişti! Yüksek kalitede (tabi kapladığı alanda ona göre biraz büyük) tam ekran hiç atlama olmadan seyredebiliyorum.Smart movi dende iyi sonuç veriyor bu konuda real player.

320x240 qvga
    3gp formatı
    video data rate :512 kbs (256 da olur ama 512 realin cepte kullandığı en yüksek ve iyi değer )
    Frame rate : Otomatik yada 25-27 de olur (29 fps hiç atlatma olmadan oynatıyor uzun filim vs leri.yinede otomatik yada maks 24-25 seçek en güvenlisi gibime geliyor)
    Stereo
    44.000 khz

Agile yi kuramadım telefona yükledim MSN ayarları nasıldı taarif edebilirmisinn

• quote:

Orjinalden alıntı: ironman

quote:

speedofgods: Merhaba,
    Buradan atayım herkes yararlansın ;) Warez vs olmayan bir şey olduğu için problem yok zaten :http://www.agilemobile.com/downloads.html

Arkadaşlar merhaba,

320x240 qvga
    3gp formatı
    Stereo
    44.000 khz

Agile yi kuramadım telefona yükledim MSN ayarları nasıldı taarif edebilirmisinn

Merhaba,
    Sis dosyasını bluetooth vb ile gönderin telefona.Telin inbox ına gelir dosya.Normal olarak açın (Dediğim sertifika yönetimini kapatmanız lazım önceden) otomatikman yükler.Yok yüklemez ise dosya yöneticisine gidin orda ilgili sis dosyasını bulun.Hafıza kartına taşıyın(isterseniz) ordan install edin.Daha sonra işlem bitince installed applications vb gibi bir klasör olucak zaten normal menüde en altlarda.Orda programın ikonunu görüceksiniz.Tıklayın.Program açılınca hangi istemciye bağlanmak istiyorsanız onu seçin (msn,yahoo vb) yani yanındaki kutucuğu işaretleyin sonra en allta connecte gelin burda ters tuş işi var yukarıda bahsettiğim (henüz E61 in ekranına göre bu segmeyi optimize edememişler) normalde gösterdiği tuş değilde öteki tuşlardan birisine basmanız lazım tel olmadığı için hatırlamıyorum şu an hangisi hafızamdan yazıyorum.Gerekli password vs yi girmeniz lazım (msn kullanıcı adı ve password) ondan sonra çok da güzel çalışır ;)

Bu arada telefon ile gelen handywheather programınıda mutlaka kurun.E61 ile 3 seneliğine bundle etmişler bu yazılımı.Günlük haftalık hava raporları,YTL,dolar,euro vs günlük döviz kurları,metrik çeviriciler vs vs çok yararlı bir program.

• _____________________________
    [Samsung 55HU75004K UHD SMART 3D -HiremCo 4K+
    DELL INSPIRON 15 CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB -1TB+256 SSD-GTX1050Tİ 4GB-15.6"W10 - &gt;&gt;&gt;&gt;

• Vipracing dostum ellerine dert görmesin zahmet etmiş yorulmuşsun çok sağol açıklamaların için... Ironman linkler için teşekkürler Yaşasın E61 kardeşliği
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.