Şimdi Ara

Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı telefon; 5230 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
67.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu cihaz 400-450liradan satılır alıcısıda çok olur ama WİFİ yok + 2mp kamera ve flaşı yok

gps olması şaşırttı beni bu fiyata
  • daha telefon çıkmadı belki 350-400 arasında olacak o zamanda 5530 u tavsiye mi edeceksiniz.. bekleyin biraz
  • 5530 piyasada ve 560-600lira arasında. 5230 piyasaya çıkana kadar 5530'Un fiyatı 500lira seviyesine gelir tahminim. 5230'da 400den aşşağı çıkmaz bence. sonuç olarak 100lira fark için 5530 tercih ederim.

Ama bunda kişisel isteklerinde önemi var. mesela benim için wifi önemli. ama sizin için Gps önemliyse 5230 alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 25 Ağustos 2009; 21:14:09 >
  • Wi-Fi olsaydı tam istediğim bir alet olurdu.Bir çok kullanıcı için de böyle.Artık 5530'un fiyatının inmesini bekleyeceğiz.
  • Bu Nokia'yı anlamak mümkün değil küçük ekranlı telefonların çoğuna wi-fi koyarlar işe yaramaz bunun gibi telefonada wi-fi koymazlar.
  • Ne kadar para o kadar köfte. Fiyatını görmeden yorum yapmak zor
  • Çok haklısın
    quote:

Orijinalden alıntı: neron23

Bu Nokia'yı anlamak mümkün değil küçük ekranlı telefonların çoğuna wi-fi koyarlar işe yaramaz bunun gibi telefonada wi-fi koymazlar.
  • Bana 5800 XpressMusic'ten pek farkı yokmuş gibi geldi. Acaba ben mi yanılıyorum ?
  • Sansung da cıkarttı ya maliyet odaklı 500 ytl ye ondan dolayı nokiada boş durmamış ama ben samsunguda nokiayıda test ettim samsungun dokunmatik algılaması çok hassas parmagınızı hafif sürseniz bile algılıyor ama nokiada ekrana biraz parmakla abanmak gerekiyor ki buda biraz rahatısz edici bu tip telefonlarda .. bence samsung yine ekran yönünden 1.0 önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Bana 5800 XpressMusic'ten pek farkı yokmuş gibi geldi. Acaba ben mi yanılıyorum ?

evet yanılıyorsun!
  • Wi-fi olmaması bence çok saçma
  • özelliklerin dengeli dağıtıldığı bir model, fiyat konusunda bi hata yapmazlarsa çok tutacağa benziyor..
  • Herşey fiyatına bağlı.
  • Fena değil.
    Özelliklerine göre 5800, 5530 ve 5230 arasından seçim yapılabilir.
  • Telefon güzel fiyatıda 500 civarı olur renk seçimi çok olduğu için herkese hitap ediyor..
    ama 2009 da üretilen bir cihaza 3g koyup görüntülü görüşme koymamak saçmalık bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 26 Ağustos 2009; 11:28:21 >
  • yav yuh buna bi dünya para isterler şimdi pff..

FOrza 5800 !! :D
  • philips x800 gibi
  • wifi yoksa alınmaz..
  • Tercih meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

wifi olmayan telefona 500lira istiyorlar

3G ve Wi-Fi olmayan telefon 400 lira ama.

He bunun dışında ihtiyaç meselesi.

Mesela deseler telefon 500 lira olacak fiyatı tutturmak için Wi-Fi yi kaldırdık. Wi-Fi eklenip şu özellik çıkarılsa dediğin bir özellik var mı deseler.

Ben kamera koymayın wi-fi koyun onun yerine derim. Tabi Wi-Fi işine yarmayacaklar da başka bir görüş öne sürecektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.