Şimdi Ara

Nokia C3-01 Touch and Type Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
20.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefon için farklı tema,duvar kağıdı,zil sesleri bulabileceğiniz bir site.


    http://www.mobile9.com/
  • fiyatına göre harika. kamera idare eder. carl zeiss olsa 750 tl olurdu zaten. onun dışında herşey iyi. dokunmatik ekran 5800'dan daha iyi bunu iddia ediyorum. alacak olan arkadaşın fazla düşünmesine gerek yok.
  • slm ben bu telefonu alalı 20 gün oldu memnunum çok güzel ve şuanda acıl olarak satıyorum 300 liraya acıl satarım 20 günlük cihaz bir sorunu yoktur almak istiyenler 0541 864 4565 arayabılır recai adım
  • Telefonu şekli için ve interneti için aldım. Şekil olarak çok güzel ama internete bir türlü giremedim. ya benim aldığım cihaz biraz sıkıntılı ya da bilemiyorum. Turkcellden bir türlü internet ayarlarını alamadım tanımlı değil görünüyor. wi fi deseniz ağı bulup bağlanıyorum ama internete girmeye gelince web ayarları yok diyor. zaten aldığım cihazın içi bomboş hiçbir uygulama yok. üstüne üstlük bir de canı istediğinde kapanma gibi bi sorun çıkarttı başıma . Hevesle aldığım telefondan soğumaya başladım. yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orsa34

    Telefonu şekli için ve interneti için aldım. Şekil olarak çok güzel ama internete bir türlü giremedim. ya benim aldığım cihaz biraz sıkıntılı ya da bilemiyorum. Turkcellden bir türlü internet ayarlarını alamadım tanımlı değil görünüyor. wi fi deseniz ağı bulup bağlanıyorum ama internete girmeye gelince web ayarları yok diyor. zaten aldığım cihazın içi bomboş hiçbir uygulama yok. üstüne üstlük bir de canı istediğinde kapanma gibi bi sorun çıkarttı başıma . Hevesle aldığım telefondan soğumaya başladım. yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.


    Bence herşeyden önce cihazın olur olmadık zamanlarda kapanması normal bir durum değil.En kısa zamanda aldığınız yere telefonun kapandığına dair bir görüşme yaparsanız iyi olur.İnternet iiçin öncelikle 3g'ye kayıt olmanız gerekiyor.3g kaydınız varsa zaten gerisi kendi oluyor.Cihazın içinin boş olması anormal bir durum değil.Zaten internet bağlantınız olduğu taktirde ovi'den ücretsiz birçok uygulamayı çekebilirsiniz.Bukadar aksiliğin üst üste gelmesi zaten ayrı bir durum.




  • bende c3-01 aldım fakat wifi ile internete girerken arada edge ile bağlanıyor oda haliyle operatörden fatura geliyor bu nedenle waP ayarlarını tamamen silmek istiyorum ama birtürlü bulamadım wap ayarlarının nasıl iptal edileceği veya şebekeden bağlanmayı nasıl engelleneceği hakkında yardım bekliyorum
  • 20 gündür C3-01 kullanıyorum.Adobe flash lite 3'ü bulursam süper olacak! İnternette sis ve sisx dosyası şeklinde var ancak biliyosunuz telefon java desteğinde ve 'jar' dosyalarını açabiliyor.LÜTFEN FLASH LİTE 3 jar. KONUSUNDA ÇÖZÜMÜ-BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLSUNLAR ! ! !
  • Facebook'dan video izleyebilen var mı bu telefonda?
  • Arkadaşlar telefonla fotğraf çektiğimde çoğu zaman doduno yada işlem başarısısz diyip fotoğrafı kaydetmiyo. Ayrıca gece video çekimi yaptığımda flaş açılmıyo yani videodayken flaş açma özelliği yokmuş telefonda. Telefonun versiyonunu 6 ya yükseltmeden önce youtube den video izleyebiliyodum , Şimdi ise izleyemiyorum videoları açmıyo !. Telefonda bir metni kopyalama ve yapıştırma özelliğide yok !
  • Arkadaşlar bendede mevcut cihaz. Ancak gözle görülür bir şebeke problemi var. Benim aldığım cihaz sorunlu sandım ama arkadaşımda aldı benden sonra onda da aynı sorun. Bundan önce kullandığım 6700s modelinin eline su dökemez. Dizaynı ve dokunmatik ekranı dışında. Diğer operatörlerle denemedim ama önceki tlfnumda full şebeke vardı hep oturduğum odamda bu tlfnla şebeke alamıyorum arada çok zayıf geliyor.
  • Ben sorumu buradan da sorayım: Menüdeki kısayolların yerlerini nasıl değiştirebilirim veya başka klasöre nasıl atabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eser.

    Facebook'dan video izleyebilen var mı bu telefonda?


    var ben youtube facebook hepsinden izleyebiliyorum ama ben wifi ile bbağlanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m@TR@x


    quote:

    Orijinalden alıntı: Eser.

    Facebook'dan video izleyebilen var mı bu telefonda?


    var ben youtube facebook hepsinden izleyebiliyorum ama ben wifi ile bbağlanıyorum


    E ben de.Facebook videolatı mp4 uzantılı onunla alakalı bi şey ama niye böyle yapıyor çözemedim gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eser.


    quote:

    Orijinalden alıntı: m@TR@x


    quote:

    Orijinalden alıntı: Eser.

    Facebook'dan video izleyebilen var mı bu telefonda?


    var ben youtube facebook hepsinden izleyebiliyorum ama ben wifi ile bbağlanıyorum


    E ben de.Facebook videolatı mp4 uzantılı onunla alakalı bi şey ama niye böyle yapıyor çözemedim gitti.


    bi güncelleme fln yap bide flash player yüklemeye çalış ( ben beceremedim)
  • Vallahi güncellemeleri tamam da flash player konusunda al benden de o kadar.
    olmadı.
  • Adobe Flash Player indirmeye çalıştığınızda sorunla karşılaşırsınız çünkü telefona uygun değil adobe o yüzden başka bir program lazım videoları izlemek için ama ne ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 1 Ağustos 2011; 10:54:01 >
  • bu alete miniclip oyunları atılırmıki aceba ??
  • arkadaşlar elimde samsung wave525 var ancak dokunmatikten çok sıkıldım tuşlu ve nete wifi ile rahat girebilen bir telefon arıyordum bu telefonu buldum sizce wave 525i bırakıp bu telefonu almaya değermi ? ayrıca piyasada tuşlu ve wifi lı bu fiyat civarında başka telefon bulamadım(blackberry tarzı qwerty klavyeli telefonlar hariç)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

    arkadaşlar elimde samsung wave525 var ancak dokunmatikten çok sıkıldım tuşlu ve nete wifi ile rahat girebilen bir telefon arıyordum bu telefonu buldum sizce wave 525i bırakıp bu telefonu almaya değermi ? ayrıca piyasada tuşlu ve wifi lı bu fiyat civarında başka telefon bulamadım(blackberry tarzı qwerty klavyeli telefonlar hariç)


    tek kelime hayır :D artık hepsi dokunmatik nokianın bi modeli daha var kızaklı bişey ama onlardada wifi varmı bilmiyorum
  • sakın almayın ben aldım çok hızlı telefon ram rom sorunu olmuyo ama s40 olması işinizi engelliyor çoğu zaman...
    1050mAh lık batarya yetmiyo telefona 1 gün zor dayanıyo... 1 saatte dolmasının ne anlamı kalıyosa artık...
    yeni bir uygulama mesela telefonun içinde gelen opera browser bile buna örnek olabilir...ekstra bir uygulama ile ancak wi-fi kullanarak nete girebiliyorsunuz...ben 3,5g abonesiyim internet paketim var telefon 3,5 g yi sonuna kadar kullanıyo fakat internete anca kendi içinde gelen tarayıcısını kullanarak gezebiliyosunuz...bu da bazı sitelerde ikide bir hafıza dolu demesine ve çok hantal kalmanızı,facebook ta sohbet penceresini açamamanız gibi şeylere yol açıyo... alırken ii düşünün ben pişmanım keşke biraz daha bekleyip para ekleyip xperia mini falan alsaydımm... :S

    ha bide şu var facebookta bazı videolar youtube daki bütün videolar açılıyo eyvallah fakat herhangi farklı bi siteye girince hiçbi video açılmıyo...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.