Şimdi Ara

Nokia C1-01 - Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Nokia C1-01 bugün ülkemize gelmwye başlamış. Bu telefonu alan olursa ekolyazer olup olmadığını söyleyebilirse sevinirim. Nokia C1-01 ile ilgili konuları bu başlıktta toplayalım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-c1-01/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokc101&categoryId=16001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 14 Ocak 2011; 20:24:09 >

• Bu telefon tek SIM kartlı dikkat etmek gerekiyor. Alan olursa ve paylaşırsa sevinecem.
  • merhabalar. ben bu urunu yaklasık 10 gundur kullanıyorum. EQ ne yazıkkı bulunmamakta. dısarıya verdıgı ses gayet yuksek guclu ve bozulmaya ugramamakta. e65 den sonra bu telefonu kullanmak zorunda kalınca tus takımı bana pek rahat gelmedı fakat ınsan daha sonra alısıyor. pılı yogun kullanıma ragmen 3 4 gun cıvarı gıtmekte. ekranı oldukca parlak gozumu rahatsız edıyo hatta :D vatan dan 14 subatta 165 lıraya almıstım kı fıyatına gore guzel alınabılır bı urun. ama yınede almadan once bı yakından ınceleyın netten sıparıs vermeyı dusunen arkadaslar varsa
  • bu telefondan memnunum ses kalitesi çok dolgun geldi bana o yüzden sony mp3 playerimi dinlemeyi bıraktım gereksiz diye, yalnız radyodan müzik kayıt özelliği tr ye gelen modellerde yok anladığım kdarıyla
  • arkadaş 1 ay önce 165 e almış şimdi hala 190 civarında fakat 150 gibi bulubilirsem alıcam 2.tel olarak
  • bu nasıl ana konu yav, açalı 1 sene olmuş 10 tane msj yok, ben sipariş verdim, gelince burayı biraz canlandırak gençler ne dersiniz
  • ekran parlaklığı ayarlanmıyor, usb'den şarj olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 25 Aralık 2011; 12:37:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nothing Phone (2) [ANA KONU]
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefona uygulama yükleniyor mu?ovi den indirdiklerimn üzernde anahtar işareti oluyor ve uygulama açılmıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

Bu telefona uygulama yükleniyor mu?ovi den indirdiklerimn üzernde anahtar işareti oluyor ve uygulama açılmıyor ?

Ovi den indirdiklerin hepsi paralı ben internetten indiriyorum jar ve jad bağlantılı olanları şuan bu mesajı nokia c1 01 den atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: beterbozar

quote:

Bu telefona uygulama yükleniyor mu?ovi den indirdiklerimn üzernde anahtar işareti oluyor ve uygulama açılmıyor ?

Ovi den indirdiklerin hepsi paralı ben internetten indiriyorum jar ve jad bağlantılı olanları şuan bu mesajı nokia c1 01 den atıyorum

Suan bende bu msjı c1 den atıyorum, tarayıcıdan ;) peki direk telefona indirebilecegm bi site var mı? Nimbuzz veya ebuddy kullanmak istıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beterbozar

quote:

Suan bende bu msjı c1 den atıyorum, tarayıcıdan ;) peki direk telefona indirebilecegm bi site var mı? Nimbuzz veya ebuddy kullanmak istıyorum

Ben sadece tarayıcıyı ve facebook uygulamasını kullanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.