Şimdi Ara

Nokia bu kafayla fazla gidemez! Twitter ve Facebook'a Resmi desteğini kaldırmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook ve Twitter uygulamaları için Nokia 5800 ile uyumlu Beta Labs'da olan bir uygulaması vardı.

Nokia Messaging for Social Networks Beta diye.

Nokia efendi bu uygulamayı geliştirmeyi durdurmuş!
    Bakın uygulamayı durdururken de nasıl bir açıklama yapmış.

"Beta sürümünü indirip deneyen, bize geri bildirimde bulunan bütün testerlara, kullanıcılara çok teşekkürler.
    Artık bu uygulamayı geliştirmeyi durduruyoruz, yazılımı geliştirirken edindiklerimizi Nokia N8'den başlayarak yeni telefonlarımızda, platformlarımızda sizlerle paylaşacağız...vs"

Eee haliyle bütün nokia kullanıcıları bu mesajın altında sövdükçe sövmüş. İnanılmaz derecede kızdım!
    http://betalabs.nokia.com/blog/2010/08/20/nokia-messaging-for-social-networks-beta-trial-closed

Adamlar resmen yeni telefonları satılsın diye eski telefonlarında, işletim sistemlerinde çok rahatlıkla çalışabilecek olan uygulamaların geliştirmesini durduyor, download'a kapatıyor!
    Bari beta sürümünden çıkartta, Ovi store'a koy!

Hadi ortalıkta Facebook'un kendi Nokia için yazdığı iyi kötü güzel bir uygulaması var, Twitter'ın böyle bir çözümü var mı? Yok! (Benim bildiğim iki adet uygulama var, stew ve gravity)

Nokia sen bu köylü kurnazlığa ile daha çok pazar kaybetme mahkumsun. Yazıklar olsun sana!
    Umarım sonun SE gibi olmaz. SE'da hatırlarsınız walkman serisi yeni model cep telefonlarını çıkarttığında eski model cep telefonları için yeni firmware çıkartıp, music player'ın sesini dramatik şekilde kısardı filan. Ehh işte sonunu görüyoruz.

Amerika'da olsun, Avrupa'da olsun neden diğer firmalar pazar paylarını arttırıyorlar oturup biraz araştırsınlar!
    Ama bu şark kurnazı yaklaşımlarıyla biraz zor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 28 Ağustos 2010; 15:22:15 >

• Comminty die bi uygulama vardı benim 5800 da yüklü gelmişdi

RSS Twitter Facebook a bağlanabiliyodu bu omu oluyor :S
  • Yok hayır.

Nokia'nın Beta Labs'ında facebook ve twitter için geliştirdiği güzel bir yazılımı vardı. Gayette güzel gidiyordu proje! Gel görelim ki adamlar projeyi durdurmuş, N8'den sonraki modellerimizde görürsünüz diyorlar! Yuh yani!

Nokia bu kafayla fazla gidemez! Twitter ve Facebook'a Resmi desteğini kaldırmış!

• Twitter için Gravity gibi bomba bir yazılım var.
    Facebook unda kendi widgetlı app'i var.
    Ayrıca Snaptu var. İkisine birden hakim.

Nokia'nın beta yazılımını kim ne yapsın.

Ayrıca beta dan kaldırılması demek program betadan çıkıyor normal sürüme geçiyor demek bu kadar sövecek bi durum yokki.

Attığın konu başlığı da bizim gazete haberleri gibi. Sanki Nokiadan twitter ve facebook a giremiyoruz sanacak okuyan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 28 Ağustos 2010; 15:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Twitter için Gravity gibi bomba bir yazılım var.
    Facebook unda kendi widgetlı app'i var.
    Ayrıca Snaptu var. İkisine birden hakim.

Nokia'nın beta yazılımını kim ne yapsın.

Ayrıca beta dan kaldırılması demek program betadan çıkıyor normal sürüme geçiyor demek bu kadar sövecek bi durum yokki.

Attığın konu başlığı da bizim gazete haberleri gibi. Sanki Nokiadan twitter ve facebook a giremiyoruz sanacak okuyan.

Değerli arkadaşım verdiğim linki okumuş olsaydın eğer beta sürümünden çıkıp normal hale gelmediğini görürdün.

Yukarıda da yazdığım gibi "Test eden kullanıcılara teşekkürler. Bu programda kazandığımız deneyimi Nokia N8'den itibaren çıkacak olan cep telefonlarımızdaki uygulamalarda bulabilirsiniz" diyip kestirip atmışlar.
    Yani yeni çıkacak olan telefonlarında bu uygulama olacak, eskileriyle uyumlu filan olmayacak + geliştirmeyi de düşünmüyorlarmış.

Şaka gibi firma.
    Kaldı ki gravity zaten paralı bir yazılım, Nokia gibi bir dev Facebook ve Twitter gibi çok önemli siteye destek veren yazılım çıkartamıyorsa (ki mis gibi de çıkartıyor, bir güzel çalışıyordu) cingözlükler peşinde ise ondan sonra neden her çeyrek pazar kaybedip durduğunu düşünüp durmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 28 Ağustos 2010; 15:32:49 >

• iphone için varken, blackberry için varken, android için varken tutupda nokianın bunu yapması resmen saçmalık olmuş. insanları yeter artık kullanamyın şu lanet olası n97, n97mini, 5800,5530 ya da c6 yı da hemen gelin bizim zorumuzla da olsa n8 alın demenin başka bir yolu olmuş bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

iphone için varken, blackberry için varken, android için varken tutupda nokianın bunu yapması resmen saçmalık olmuş. insanları yeter artık kullanamyın şu lanet olası n97, n97mini, 5800,5530 ya da c6 yı da hemen gelin bizim zorumuzla da olsa n8 alın demenin başka bir yolu olmuş bu.

Hocam aynen söylediğin gibi. Ayıp gerçektende!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alternatifleri yazdım, paralı yazılım ne zamandır bu forumda dert oldu ki ayrıca?

Çok büyütecek bi durum yok bir sonraki telefonunuz nokia olmaz olur biter. Sakin
  • İyi de asamlar N8 den başlayarak devam edeceğiz dememişler mi?
  • Zaten gitmiyor iyice kötü olacak EN BÜYÜK HATASI Wİ-Fİ ile GİRİLEN TWİTER VE FACE PROGRAMI YAPMIYOR orjinalde yok çoğu kişi extra ücret ödememek için kullanmıyor alırkenda face book twiter var diyorlar adam sonra soguyor markadan kullanamıyacaksam ne geregi var diye nokia hep hat ve vb. yerleri düşünerek çalışıyor kullanıcıyı değil !
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Zaten gitmiyor iyice kötü olacak EN BÜYÜK HATASI Wİ-Fİ ile GİRİLEN TWİTER VE FACE PROGRAMI YAPMIYOR orjinalde yok çoğu kişi extra ücret ödememek için kullanmıyor alırkenda face book twiter var diyorlar adam sonra soguyor markadan kullanamıyacaksam ne geregi var diye nokia hep hat ve vb. yerleri düşünerek çalışıyor kullanıcıyı değil !

yok artık. Nokia manyaktı senin gsm operatörüne ödediğin paraya bakacak.

Her program wi-fi kullanıyor biraz bilgilenin telefonu kullanmayı öğrenin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Alternatifleri yazdım, paralı yazılım ne zamandır bu forumda dert oldu ki ayrıca?

Çok büyütecek bi durum yok bir sonraki telefonunuz nokia olmaz olur biter. Sakin

Değerli arkadaşım Nokia'nın kafa, mantelite ve de görüşü açısından olaya bakarsan eğer neden gittikçe pazar payı kaybettiğini, Amerika'da neden eriyip bittiği, Avrupa'da kalesinde nasıl goller yediği görebilirsin.
    Bu çok ufak ve de basit bir olay.

Problem facebook'a ya da twitter'a nasıl gireceğim meselesi değil sen demek istediğimi anlamadın hala!

Olay Nokia Firmasının kafa yapısını, pazara, müşterilerine nasıl baktığını çok net bir şekilde gösteriyor.

Mevcut gelişme fazlasıyla önemsenmeli ve büyütülmeli ki zaten Nokia firmasına olan tepkilerde bu yönde.

Nokia bu kafayla giderse büyük ihtimalle hepimizin bir sonraki telefonu Nokia olmayacak zaten. Çünkü Nokia'da SE gibi olacak.
    Android işletim sistemi kullanan sağlam kaliteli modeller geldiği vakit bir çoğumuz zaten Android'e geçeceğiz, bundan kimsenin şüphesi yok.

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo
    İyi de asamlar N8 den başlayarak devam edeceğiz dememişler mi?

İyi güzelde ben official Facebook, Twitter desteği için kalkıpta N8 almak zorunda mıyım?
    5800 ve daha bir çok eski model telefonu rahatlıkla bu işleri yapabiliyordu!

Ama Nokia efendi yeni çıkarttığı modelleri satabilsin diye programdan desteğini çekmiş, programın geliştirilmesini sonlandırmış.
    Nokia'nın tarzı hep ileriye bakmak, geride bıraktığı yarım yamalak işlerle ilgilenmiyor bile.
    Hala Nokia 5800 için doğru düzgün bir RDS olayını bile halledemedi. Şaka gibi ama gerçek. Eski telefonum K750i bile çok daha iyiydi bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 29 Ağustos 2010; 2:13:24 >

• ben nokiayi sildim zaten ilk ve son nokiam 5800 nokia ile ilgili her kotu habere seviniyorum ama sadece o kadar. bedava verseler bile kullanmam gider satarim hemen acayip nefret ediyorum bu firmadan anlatamam.:)
  • valla nokya aldım psıman oldum samsung omnia hd aldım yazılım destegı cıkmadı ondanda psımanım heryıl bır tel alıcama bır ıphone 4 almaya karar verdım hem hızlı hemde uygulamaları cokmus sızede onerırım hıc ugrasmayın
  • Evet iphone 4 güzel olabilir ama sizcede biraz pahalı degilmi. Benim kafamda resmi yollarla gelirse desire gelmezse gelene kadar bekleyip yine desireimsi bişey almak var. Android istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

ben nokiayi sildim zaten ilk ve son nokiam 5800 nokia ile ilgili her kotu habere seviniyorum ama sadece o kadar. bedava verseler bile kullanmam gider satarim hemen acayip nefret ediyorum bu firmadan anlatamam.:)

nokia telefon kullanmaya 5800 ile başlarsan soğuman normal zira nokia dan memnun olan kitlenin bi çoğu da 5800 kullandıktan sonra nokia dan soğudu
  • nokia'nın suyu ısındı zaten.. benim gibi 13 yıllık koyu nokiacı adam bile telefonunu satmaya karar verip apple'a yöneliyorsa vardır bir hikmeti diye düşünüyordum uzun zamandır..

symbian'dan kurtaramadın kendini bari müşterilerini kaybetme bu tip saçmalıklarla...

PS: bu yazdığım şeye cevap yazan olacaksa lütfen beni tanıyan arkadaşlar cevap yazıp, yorum yapsın.. diğerleri "iPhonecu musun?" falan diye çemkirmesin.. ok?

bu zamana kadar kullandığım nokialar:

Nokia 3310
    Nokia 3330 (WAP)
    Nokia 3510i (ilk renkli ekran telefonum)
    Nokia 6600 (bence Nokia'nın çıkarttığı en olgun ve sorunsuz modeli)
    Nokia 6630
    Nokia 6288 (S40 mı? bir daha asla!!!!!!!)
    Nokia E65
    Nokia N95 8GB (şimdiye kadar kullandığım nokialar arasında en çok isteyerek ve beğenerek aldığım ve 2 sene "sorunsuz" kullandığım telefondu)
    Nokia N97 (lanet ettim)
    Nokia N900

ama yeter artık!

NOKIA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 29 Ağustos 2010; 5:47:11 >

• Program eski haliyle bir halta benzemiyordu ve kötü çalışıyordu, o şekilde bırakmalarındansa kaldırmaları iyi olmuş diyebilirim ancak geliştirme aşamasındaki özellikleri görünce üzüldüm zira twitter ve facebook gibi sayfaların resmi olmayan client yazılımlarında olmayan özelliklerden bahsetmişler ki burada bence en güzeli facebook-telefon defteri senkronizasyonu. Muhtemelen aradığın kişinin fotoğrafını facebooktan çekecek, kişiye reberden baktığında hem twiter hem facebook aktivitesini göreceksiniz vs diye tahmin ediyoum.
    Bu s60v5 ile de olurdu aslında nitekim kontaklarımı google sync ile düzenliyorum ve fotoğraf-notes senktronizasyonu hep var. Belki symbian3 için çıkan versiyonu s60v5'de de çalışır bilemiyorum.
    yeni birşeyler çıkana kadar, Twitter için gravity kullanın. Facebook için ise kendi sayfasını uygulaması zaten doğru düzgün çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

nokia'nın suyu ısındı zaten.. benim gibi 13 yıllık koyu nokiacı adam bile telefonunu satmaya karar verip apple'a yöneliyorsa vardır bir hikmeti diye düşünüyordum uzun zamandır..

symbian'dan kurtaramadın kendini bari müşterilerini kaybetme bu tip saçmalıklarla...

PS: bu yazdığım şeye cevap yazan olacaksa lütfen beni tanıyan arkadaşlar cevap yazıp, yorum yapsın.. diğerleri "iPhonecu musun?" falan diye çemkirmesin.. ok?

bu zamana kadar kullandığım nokialar:

Nokia 3310
    Nokia 3330 (WAP)
    Nokia 3510i (ilk renkli ekran telefonum)
    Nokia 6600 (bence Nokia'nın çıkarttığı en olgun ve sorunsuz modeli)
    Nokia 6630
    Nokia 6288 (S40 mı? bir daha asla!!!!!!!)
    Nokia E65
    Nokia N95 8GB (şimdiye kadar kullandığım nokialar arasında en çok isteyerek ve beğenerek aldığım ve 2 sene "sorunsuz" kullandığım telefondu)
    Nokia N97 (lanet ettim)
    Nokia N900

ama yeter artık!

NOKIA

Hayır öyle demeyeceğiz ama N900 ün nesi vardı ki? Bence kapasitif ekranı dışında herşeyi tam bir cihaz.

• Nokia bu kafayla daha çok geriler.ben her zaman söylerim yukarıda arkadaşda belirtmiş Nokia'nın en son cihazı n95 8gb'dir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.