Şimdi Ara

Nokia bu kafayla fazla gidemez! Twitter ve Facebook'a Resmi desteğini kaldırmış! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

Program eski haliyle bir halta benzemiyordu ve kötü çalışıyordu, o şekilde bırakmalarındansa kaldırmaları iyi olmuş diyebilirim ancak geliştirme aşamasındaki özellikleri görünce üzüldüm zira twitter ve facebook gibi sayfaların resmi olmayan client yazılımlarında olmayan özelliklerden bahsetmişler ki burada bence en güzeli facebook-telefon defteri senkronizasyonu. Muhtemelen aradığın kişinin fotoğrafını facebooktan çekecek, kişiye reberden baktığında hem twiter hem facebook aktivitesini göreceksiniz vs diye tahmin ediyoum.
    Bu s60v5 ile de olurdu aslında nitekim kontaklarımı google sync ile düzenliyorum ve fotoğraf-notes senktronizasyonu hep var. Belki symbian3 için çıkan versiyonu s60v5'de de çalışır bilemiyorum.
    yeni birşeyler çıkana kadar, Twitter için gravity kullanın. Facebook için ise kendi sayfasını uygulaması zaten doğru düzgün çalışmıyor.

Hani Nokia çıkıpta yazılımı geliştirmeyi bıraktım, üzerinde çalışmayacağım dese bir nebze anlayacağım (ki esasında o da saçma, Beta lab'ında 20 tane uygulama anca var, bir çoğu uzun süredir güncelleştirilmiyor.) fakat adamların düşük model Nokia sahiplerine Beta sürümünü denettirip, onlara test ettirip, bug'larını bulup, yazılımı yoluna koyduktan sonra yazılımını birden beta labs'dan çekip, tam sürümünü n8'le başlayan, yeni modellerimizde görebilirsiniz demesi çok büyük bir ayıp, terbiyesizlik kesinlikle!

Beta halini indirip, deneyen, geri bildirimlerde bulunan kesim için çok büyük ayıp.

Ek:
    Adam olayı ne güzel özetlemiş:

"then what we learn from nokia is:
    "test my app, when it's completed you can't even use it on the device you tested it. Thanks""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 29 Ağustos 2010; 11:23:07 >

• HTC Desire ya da Samsung Galaxy S e geçin?

Ha bi dakka onlar yoktu dimi Türkiye'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Hayır öyle demeyeceğiz ama N900 ün nesi vardı ki? Bence kapasitif ekranı dışında herşeyi tam bir cihaz.

N900'ün hiçbir sorunu yok mükemmel bir telefon ancak program çeşitliliği açısından sıfır bir cihaz.. sürekli eski olunları oynayalım diye emulatör portluyorlar başka bir şey yok..

ewt maemo'nun geleceği program açısından iyi gibi görünüyor ama benim takatim kalmadı artık beklemeye..
  • Nokia akıllı telefon pazarında tutunamıyor bu açık.Symbian iyi güzel ama artık yeni bi soluk lazım Nokia'ya.Donmayan,takılmayan,cihazın teknik özelliklerini veren bi sistem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Hayır öyle demeyeceğiz ama N900 ün nesi vardı ki? Bence kapasitif ekranı dışında herşeyi tam bir cihaz.

N900'ün hiçbir sorunu yok mükemmel bir telefon ancak program çeşitliliği açısından sıfır bir cihaz.. sürekli eski olunları oynayalım diye emulatör portluyorlar başka bir şey yok..

ewt maemo'nun geleceği program açısından iyi gibi görünüyor ama benim takatim kalmadı artık beklemeye..

Evet o yönden biraz yavaş kaldı. Ama tahminimce N9 çıktıktan sonra uygulamalar artacaktır. Ona da en az bir sene var.

• Benim için bir problem yok.
    İnternet paketim veya WiFi noktası olmadığında 0.facebook.com,olduğunda normal Facebook/Twitter.
    Ama genel olarak düşünürsek çok kötü.5800'ün en dişli rakibi olan Monte'de Facebook ve Twitter gömülü olarak geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

Benim için bir problem yok.
    İnternet paketim veya WiFi noktası olmadığında 0.facebook.com,olduğunda normal Facebook/Twitter.
    Ama genel olarak düşünürsek çok kötü.5800'ün en dişli rakibi olan Monte'de Facebook ve Twitter gömülü olarak geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Monte iyi cihaz ama java olması 5800 Monte rekabetinde Monte'yi biraz geride bırakıyor.Yalnız Java Symbian'a göre biraz daha atik bi sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

quote:

Monte iyi cihaz ama java olması 5800 Monte rekabetinde Monte'yi biraz geride bırakıyor.Yalnız Java Symbian'a göre biraz daha atik bi sistem.

Yok öyle de,rakipleri arasında en güçlüsü Monte.Yoksa 5800'dan iyi değil Monte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

quote:

java bir işletim sistemi değildir. programlama dilidir. symbian ise işletim sistemidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Zaten gitmiyor iyice kötü olacak EN BÜYÜK HATASI Wİ-Fİ ile GİRİLEN TWİTER VE FACE PROGRAMI YAPMIYOR orjinalde yok çoğu kişi extra ücret ödememek için kullanmıyor alırkenda face book twiter var diyorlar adam sonra soguyor markadan kullanamıyacaksam ne geregi var diye nokia hep hat ve vb. yerleri düşünerek çalışıyor kullanıcıyı değil !

yok artık. Nokia manyaktı senin gsm operatörüne ödediğin paraya bakacak.

Her program wi-fi kullanıyor biraz bilgilenin telefonu kullanmayı öğrenin lütfen.

Senin kullandığın prograların çoğu 3. yazılım firmaları tarafından yapılıp oviye girmiş programlar ayrıca al san örnek nvidia 7600-8600 serisinde COD MW oynunu full oynayamzsın ama mac yüklü pcde o özellikte o oyunları full oynuyor evet yanlış duymadın mac e de oyun var korsanı yok o ayrı bir mesele. Madem iyi ekran kartı windows da niye aynı kalitede çalıştırmıyor ? Yönetim dersinde organizasyon ( burada şirket ) tanımlanırken birbirlerine ihtiyaç ile baglı şeklinde bir tanım kullanılır BİLMDEN KONUŞMAYIN HER FİRMA KENDİ ALANI İLE İLGİLİ FİRMALARLA DANIŞIKLI DÖVÜŞ YAPAR. AZ BİLMEDEN YORUM YAPMAMAYI ÖĞRENİN LÜTFEN ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.