Şimdi Ara

Nokia 6500 Slide Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu telefondan almayı düşünüyorum. Kullanan, duyan varmıdır nasıl olduğunu? Alınabilecek en iyi Nokia bu gibi duruyor şu anda.. N serilerinden iğreniyorum, üstelik carl zeiss'a sahip N olmayan tek telefon da bu. Görüşlerinizi alabilir miyim veya uygun fiyata nerde bulabilirim?? (2.el olmayan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 20 Eylül 2008; 22:52:02 >

ama telefon iyi.
  • dün elime aldım ni n78 ıme baktım bı ona bı n78 ıme baktım bı ona bı n78 e baktım bı ona bu telefon 6500 slıde ın 500 lıra eden bır telefon olmadıgına karar verdim.. sadece tasarımı ve tipi güzel gerisi fos arkadasın dedıgı gıbı 3.2 mp dısında 6300 la aynı herseyi. ama tasarım benım ıcın hersey dıyosan al sonucta o da bir nokia

ViP MembeR

DJNONE

\_______TS_______/
  • Tasarım da önemli tabi ama gerçekten dediğinizi gibi 6300dan tek farkı kamerasıysa ona 200 ytl fark verilmez ki tek fark bu olamaz.. Hem 6300 iyice eskidi, hemde kullanım olarak 6500 daha rahat geldi bana birinde kullanmıştım özellikle siyahı harika görünüyor.. Ama şu önemli benim için: yaklaşık 5 yıldır telefonumu değiştirmedim ve şu an bataryası 1 gün falan anca dayanıyor. Yani anlayacağınızı başıma tak etti artık değişirmek istiyorum Nokia'nın N serisi olmayan 400-600 ytl arası ne önerirsiniz? Bu telefon bu kadar kötü mü yani kimse beğenmemiş??
  • Hayır telefon iyi ama benim tek derdim tuşlarının çizilmesi... sıradan (java) fakat hızlı bir telefon olması yani pek fazla özellik yok karizma görünüm ve kamerası iyi ama tuşlar zamanla deforme oluyor kötü görünüyor sana tavsiyem başka modellere bakmandır...
    Daha Fazla Göster
  • telefon güzel. sadece öyle bir bakmıştım almak için. sesi gayet iyi ama biraz ağır. metal kaplam olduğu için

aşağıdaki sitenin anketindede gayet iyi demişler
    http://cepantoloji.blogcu.com/nokia-6500-slide_14124501.html
  • dostum resim kalitesi gördüğüm kadarı ile vasat... yalnız tasarım olarak güzel fakat çelik olmasından dolayı da ağır telefon... yeni çıkan nokia 3600 slide olan modeli daha kibar ve aynı özellikte sayılır... incelemeni tavsiye ederim

Orjinalden alıntı: sugarboy

dostum resim kalitesi gördüğüm kadarı ile vasat... yalnız tasarım olarak güzel fakat çelik olmasından dolayı da ağır telefon... yeni çıkan nokia 3600 slide olan modeli daha kibar ve aynı özellikte sayılır... incelemeni tavsiye ederim

Evet 3600 slide'a da bakıyorum o da güzel gibi duruyor. 6500'ın ağırlığı da yaklaşık 120 grammış, şu anki telefonumdan 25 gram fazla. Pek birşey farkedeceğini zannetmiyorum. Kamerasını da çoğu kişi beğenmemiş nedense.. Hoparlörünü arkaya koymasalarmış iyi olurmuş ama 3600'da da arkada.. Anlayacağınız kararsızım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 21 Eylül 2008; 12:04:54 >

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

N78 al daha iyi

aynen.
    6500 slide cok sıradan bi cihaz.
    kamerasının kötü olduğunu da ekleyim.
  • Evet ben öyle dakka başı telefon değiştirenlerden değilim. Mevcut telefonum 5 yıllık, yeni alacağımın da o civarda bir süre dayanmasını bekliyorum. Sırf S40 olduğu için ve ağırlığından dolayı isteksizim, yoksa anında almıştım..

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Evet ben öyle dakka başı telefon değiştirenlerden değilim. Mevcut telefonum 5 yıllık, yeni alacağımın da o civarda bir süre dayanmasını bekliyorum. Sırf S40 olduğu için ve ağırlığından dolayı isteksizim, yoksa anında almıştım..

Bu telefonun kasası 5 yıla iyice çizik çizik olur benim telefonun tuş takımı çelik olanlar ve siyah normal tuşlar 3-4 ayda haşat oldu söylemedi deme...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.