Bildirim
6500 classic için firmware arıyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet yükleyebilirsin. Nemesis Service Suite (NSS) programı ile cihazın ürün kodunu (product code) değiştir. Daha sonra değiştirdiğin koda uygun firmware dosyalarını indir ve Phoenix ile bas flaşı.
http://www.telefondoktoru.com/support/Nokia.aspx dosyaları bu adresten indirebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Evet yükleyebilirsin. Nemesis Service Suite (NSS) programı ile cihazın ürün kodunu (product code) değiştir. Daha sonra değiştirdiğin koda uygun firmware dosyalarını indir ve Phoenix ile bas flaşı.
http://www.telefondoktoru.com/support/Nokia.aspx dosyaları bu adresten indirebilirsin.
hocam öncelikle teşekkürler
bir soru daha acaba o sayfadakilerden hangisi orijinal (operator bağımsız) versiyon ??
t mobile vs pek çok operator gördüm de
edit:en son sürüm 9.48 mi 10.50 mi?
edit_2: bu işlemi yapınca imei vs sorunu yaşar mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge-fred -- 17 Temmuz 2013; 3:48:31 >_____________________________ Dum spiro spero
-
IMEI sorunu olmaz. Çünkü ben aynısını kuzenimin Almanya'dan gelen Vodafone ROM'u yüklü 5800'ı için yapmıştım. *#0000# yaparsan cihazın RM kodunu öğrenmiş olursun. NSS ile de ürün kodunu öğren indirmen gereken sürümü öğrenmiş oluruz. Ha bir de rengi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Temmuz 2013; 8:13:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X