Şimdi Ara

Nokia 5800 xpressmusic iyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia 5800 xpressmusic kullanıcısı varmı ? Varsa nasıl bir telefondur ? 465 TL'ye almaya değermi ? Bilgi verirseniz sevinirim.

• Bende onu almayı düşünüyorum 440 civarına
    birde 5800Navigation Edition var :=s
  • aynen mx olanını yarın alıcam bende 8gb sd hediyeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Nokia 5800 xpressmusic kullanıcısı varmı ? Varsa nasıl bir telefondur ? 465 TL'ye almaya değermi ? Bilgi verirseniz sevinirim.

Ben kullanıyorum gayet memnunum. yaklaşık 4 ay önce aldım. hiçbir sorun yaşamadım. tavsiye ederim.
  • Bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardandır. Ama donanımsal olarak zayıftır. GPU su yok işlemcisi ve RAM'i yetersiz. Ama bu fiyata daha iyisi ancak ikinci el bulunur.

<Bu ileti 5800 XpressMusic'ten atılmıştır.>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.A.B.9 -- 8 Ekim 2010; 23:49:13 >
  • Beyler aldımda açar açmaz şarjı bitti özelliklerine felan bakamadım hiç şarjda şuan 04:30'a(geceye) kadar şarj olması lazım.Hayırlısı olsun.8 gb hafıza kartı çıktı ama kötü yanı pcden telefona dosya atmak zor olucak çünkü kablosu çok kısa

@Gold üye 5800 Navigation Edition'ada baktımda xpressmusic daha iyi yinede yanıltmayım.
    @bügünayın31i mx derken neyi kastetdin?
    @PiqmecuK özelliklerini söylermisin?Kablosuz İnternet için şifre istiyormu ?
  • Hocam ben olsam almam herkesin elinde 5800 belediyemi dağıtıyor ne anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 6600 Kulaklık
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de alıcam da bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd
    Hocam ben olsam almam herkesin elinde 5800 belediyemi dağıtıyor ne anlamadım

Arkadaş ne alacağına başka insanlara göre karar veriyor.
  • 7,8 sene önce aldım telefonu yaklaşık 1 , 2 aydır e250 miydi neydi samsungun telefonu gibi herkezin eline düştü telefonu ilk çıktığı zamanlar alan arkadaşım vardı 800 tl ye almıştı yarı yarıya inmiş vay be ne kazık he ben çok memnunum tavsiye ederim
  • @LuGi expressmusic demek istedim
  • 5800
    gps i cok dandik, hic cekmez..
    kamera 3.2 ve cok dandik cekimleri var, gunduz normal sartlarde bile kumlu cekim yapar..
    belirli bir kullanimdan sonra kasa acikligi meydana geliyor..
    dokunmatigi berbat otesi...
    radyoda rds ozelligi var denmesine ragmen yok.
    sarzi en fazla max 1 bucuk gun gidiyor...
  • x6 alın .ben kullanıyorum memnunum hemde herkesin elinde olan bir telefon değil iphone,5800xm gibi.
  • onun yerıne samsung star wifi almanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

x6 alın .ben kullanıyorum memnunum hemde herkesin elinde olan bir telefon değil iphone,5800xm gibi.

hocam fiyatı 2 katı ve tamamen çakma bir telefon
  • quote:

x6 alın .ben kullanıyorum memnunum hemde herkesin elinde olan bir telefon değil iphone,5800xm gibi.

üstüne biraz daha para katıp 1 ghz işlemciye ve gpu ya sahip olan samsung wave almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

üstüne biraz daha para katıp 1 ghz işlemciye ve gpu ya sahip olan samsung wave almak daha mantıklı

sen bayağı zenginsin galiba o farka biraz diyorsan?
  • Kredi kartınını kullanmak istemiyorum

Senetle almak istiyorum ama 700 tl dediler evkurda
  • Alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Alma

O paraya başka ne alabiliriz hemen hemen aynı özelliklerde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.